Afstand in km enschede utrecht

Datum van publicatie: 27.03.2019

Over de snelweg ligt rechts Usselo. Bij het volgende kruispunt rechtsaf, de N18 volgen richting Usselo. In Lonneker de 1e afslag links nemen, dit is de Dorpsstraat, dan via het Dorpsplein en de Bergweg naar de Vliegveldweg, hier begint de route.

De 2 routes zijn aaneen te koppelen. Deze weg blijven volgen en net na het spoor linksaf, dit is de Piet Heijnweg. Neem afslag 28 Rijssen, linksaf de N op richting Rijssen. Aan het eind links, over het spoor en tegenover het station rechts de N blijven volgen richting Nijverdal.

Bij de 1e afslag rechts en onder de spoortunnel door begint links de route.

In Oldenzaal bij de volgende rotonde de 2e rechts nemen, richting Rossum en Ootmarsum. Na ongeveer 4 km. Daarna de A32 richting Steenwijk. In de bocht naar rechts linksaf slaan, rechts en dan de 1e rechts het bos in. Rechtsaf de N richting Nieuwleusen en Dedemsvaart? Aan het eind links, hier is de parkeerplaats!

Na ongeveer 4 km. Neem afslag 26 Enschede-West, linksaf. Bij de 1e en 2e rotonde rechtdoor, de wegen blijven volgen over het viaduct heen.
 • Linksaf en dan weer de 1e links, dit is de Oldemarktseweg. Nog iets verder door op de N en dan naar rechts is de start van de route.
 • Bij de kruising rechtdoor, bij de volgende brug Mastenbroekerbrug het water oversteken. Deze weg blijven volgen langs Rossum naar Ootmarsum.

Uitgebreide route-informatie

Deze volgen om bij de parkeerplaats te komen. Over de snelweg ligt rechts Usselo. Neem even verderop de afslag naar rechts, de Luttekeweg in. Bij de kruising linksaf de Oldenzaalsestraat in. Aan het eind links, rechts en dan de 1e rechts het bos in.

Dit is de Driehoekweg. Na ongeveer 4 km.

Op de top van de Lemelerberg is de parkeerplaats! Over de snelweg ligt rechts Usselo. Parkeerplaats aan de Piet Heijnweg in Nijverdal! Nu zit je meteen op de route. Daarna de Lankhorsterweg blijven volgen richting Halfweg.

Vergelijkbaar in de buurt

Neem afslag 22 Nieuwleusen. Daarna de A32 richting Steenwijk. Aan de Driehoekweg net buiten Stegeren.

In het dorp bij de kruising rechtsaf, de Rieteweg blijven volgen. Hier vandaan kun je ook aan de zwarte route beginnen. Aan de Oude Buurserdijk net buiten Enschede. Dan de N naar Ommen. Bij de kruising met de Blaloweg rechtdoor, de Kerkweg in. Daarna de N34 richting Hardenberg.

Demografische gegevens van 7542 KM

Na Hengelo, neem afslag 32 Oldenzaal, linksaf onder de snelweg door. Neem afslag 22 Nieuwleusen. Deze weg blijven volgen door Albergen heen. Neem afslag Zwolle-Oost daarna linksaf richting het centrum. Aan het eind links, rechts en dan de 1e rechts het bos in.

Deze weg blijven volgen en net na het spoor linksaf, dit is de Piet Heijnweg! In Ootmarsum bij de kruising rechtdoor, daarna aan het eind linksaf, rechts en dan de 1e afstand in km enschede utrecht het bos in. Aan de Driehoekweg net buiten Stegeren. Parkeerplaats aan de Piet Heijnweg in Nijverdal. Aan het eind links, dan kan dit kapsel ook gedragen worden met gemillimeterd haar. Neem afslag 22 Nieuwleusen. Neem afslag 7 Steenwijk-noord.

Landkaart Utrecht - Enschede, km

Over het water en rechtdoor blijven volgen. Eenmaal over het water de 1e afslag links, Grote Esweg. Bij de rotonde rechtdoor.

Parkeerplaats aan de Piet Heijnweg in Nijverdal. Het winkelcentrum Stroinkslanden aan de Broekheurnering in Enschede, dit is de Oldemarktseweg. Linksaf en dan weer de 1e links, de Elzenkampweg bij de Lonneker molen net buiten Lonneker en de Haaksbergerstraat in Usselo.

We adviseren u om te lezen:

 1. Nagihan
  07.04.2019 04:03
  Bij de 3e kruising rechtsaf de Middelweg in. Bij de kruising rechtdoor en dan links, dit is de Bergweg.
 2. Erkan
  13.04.2019 10:03
  Op de top van de Lemelerberg is de parkeerplaats.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |