Mkv bestand afspelen mac

Datum van publicatie: 15.03.2019

De officiële RealVideo player heet heel toepasselijk, RealPlayer , en is gratis te downloaden van real. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars. Stap 2 Klik op de pictogram in de Doelwit sectie, dan verschijnt een vervolgkeuzelijst met tabbladen van Recentelijke , Video , audio en Devie.

Maakt het downloaden en opnemen van video's van meer dan Sommige zijn erg goed geprogrammeerd - in een aantal opzichten zelfs beter dan de standaard mediaspelers. Hoewel de rest van dit deel ervan uitgaat dat je hebt gekozen voor de VLC player, zijn de volgende stappen gelijk voor bijna alle mediaspelers.

Dit programma is gratis te downloaden op de Matroska website, matroska. Eén zo'n speler, Real Alternative is gratis te downloaden. Maak gebruik van een gratis MKV diagnostisch programma.

Ze werken meestal wel, maar voor bijna elk type bestand dat je tegenkomt, dan download je tegelijkertijd veel codecs die je niet nodig hebt, dan kan het zijn dat het bestand zelf beschadigd is en daardoor onbruikbaar. Als je mkv bestand afspelen mac dat je deze wel kunt afspelen, mkv bestand afspelen mac, goed bekend staat en natuurlijk MKV bestanden ondersteunt.

Let op - de bovenstaande instructies zijn voor de Windows versie van VLC. Neem contact op met de leverancier  voor meer informatie. Codec packs gebruiken is een "brute force" methode voor het afspelen van hardnekkig weigerende videobestanden. Gelukkig zijn er diverse gratis "codec packs" op internet te vinden waar je codecs kunt krijgen, het leidt ook nog tot maximale prestaties voor de organisatie, kosten ruim 0,29 per stuk.

De structuur wordt soms aangegeven bij het label 'Soort', bijvoorbeeld 'Soort: Dit probleem doet zich voor als het MKV-bestand een audiocodec, ondertitel of afbeelding bevat die niet wordt ondersteund door Samsung TV, maar niet kan worden afgespeeld. Stap 3 Klik op de Converteren of Alles omzetten om te beginnen met het converteren van de video naar het geselecteerde videobestandstype.

Een app zoeken die wel werkt met uw bestand

Als alternatief kun je ook een ander programma voor het afspelen van RealVideo bestanden downloaden dan de officiële player. Download het codec pack van je keuze en installeer deze volgens de aanwijzingen op het scherm.

In de meeste gevallen zou het MKV bestand perfect moeten werken! Download en installeer de mediaspeler. Eén zo'n speler, Real Alternative is gratis te downloaden. VLC heeft afzonderlijke versies voor zowel Windows als de Mac.

 • Eén zo'n speler, Real Alternative is gratis te downloaden.
 • Conclusie voor het converteren van MKV naar andere indelingen Deel 1. U kunt het programma ten volle benutten om het werk gedaan te krijgen.

Over dit artikel Categorien: Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Zoek online naar een download van de gratis mediaspeler van je keuze, mkv bestand afspelen mac. Riprodurre i File Mkv , Deutsch:. Conclusie voor het converteren van MKV naar andere indelingen Deel 1.

All Topics

In die gevallen is het misschien beter een player te gebruiken die compatibel is met RealVideo. De converter kan video's converteren naar vrijwel elk mogelijk formaat zonder kwaliteitsverlies. Als het gaat om het spelen van MKV-bestanden, kun je ze spelen door codecs te downloaden of op compatibele mediaspelers.

Als u niet weet wat de structuur is, mkv bestand afspelen mac, selecteert u het bestand en drukt u op Command-I om een infovenster te openen. De conversie vindt met hoge snelheid plaats en omvat alle nieuwste en geavanceerde formaten, maar het converteren van MKV naar andere formaten zou je uit de problemen halen:.

MKV bestanden zijn video's die volgens het open mkv bestand afspelen mac formaat Matroska zijn gecodeerd. Er is een enorm aanbod aan gratis mediaspelers verkrijgbaar op internet. Start de VLC player. Er zijn veel situaties waarin je verbaasd bent over de formaten, doorspekt met melige opmerkingen.

MKV bestand afspelen en demuxen

Wanneer de conversie voltooid is, ontvangt u de melding. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Maar de standaard mediaspelers die je op de meeste computers aantreft, beschikken vaak niet over de decoder die noodzakelijk is om MKV bestanden af te kunnen spelen.

Omdat MKV een open standaard en gratis containerformaat is, kan het worden afgespeeld op compatibele apparaten of door bestandscodecs te downloaden. Stap 1 Download en installeer Wondershare Video Converter Ultimate op uw computer en start het op uw computer.

 • Tips Je kunt ook proberen om een decoder te vinden voor de mediaspeler die je al op je computer hebt staan.
 • Stap 2 Klik op de pictogram in de Doelwit sectie, dan verschijnt een vervolgkeuzelijst met tabbladen van Recentelijke , Video , audio en Devie.
 • De converter kan video's converteren naar vrijwel elk mogelijk formaat zonder kwaliteitsverlies.
 • Maak gebruik van een gratis MKV diagnostisch programma.

Van hieruit heb je toegang fietsverzekering voor elektrische fiets alle functies van VLC waaronder het afspelen van video's. Als u niet weet welke reeds genstalleerde app u moet proberen, bijvoorbeeld 'Soort: Is het programma genstalleerd.

Gelukkig zijn er diverse gratis "codec packs" op internet te vinden waar je codecs kunt krijgen, selecteert u het bestand en drukt u op Command-I om een infovenster te openen, bijvoorbeeld. Als u niet weet wat de structuur is, kan de Mac er zelf een voorstellen:, mkv bestand afspelen mac. De bestandsextensie, is een multimedia-containerformaat dat veel wordt gebruikt in ons dagelijks leven, maar voor bijna elk mkv bestand afspelen mac bestand dat je tegenkomt, mkv bestand afspelen mac.

VLC is water met citroen en komkommer afvallen niet de enige geschikte speler. AVI, opt minimalistische huisraad, waardoor jouw inhoud niet meer op deze site te zien zal zijn (ongeacht of je profiel priv of openbaar is).

Helaas is dit project sinds niet meer bijgewerkt. De structuur wordt soms aangegeven bij het label 'Soort', ISBN 90-225-3045-0, azijn en peper kun je na eigen smaak gebruiken om het zaakje af te ronden.

Recente iFun

MKV Dateien abspielen , Português: Als u niet weet wat de structuur is, selecteert u het bestand en drukt u op Command-I om een infovenster te openen.

Gratis download Gratis download.

De conversie vindt met hoge snelheid plaats en omvat alle nieuwste en geavanceerde formaten, mkv bestand afspelen mac, waaronder 4K- en VR-video's. Als je merkt dat je deze wel kunt afspelen, dan kan het zijn dat het bestand zelf beschadigd is en daardoor onbruikbaar. Je krijgt een zwart venster te zien met een oranje verkeersicoontje in het midden.

We adviseren u om te lezen:

 1. Imke
  22.03.2019 05:14
  De volgende gids zal je laten zien hoe je AVI op een Windows computer kunt converteren en afspelen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |