Motormanagement lampje ford ka

Datum van publicatie: 30.01.2019

Het klopt dat je hier verder niks van merk het kan verder ook geen kwaad. Overigens zit de katalysator direct na het spruitstuk, dus niet goed verbrand mengsel, of zelfs verbranding in spruitstuk??

Maar toch de katalysator kapot ondanks het kleine stukje doorgereden om de auto aan de kant te zetten. Door uitlaatgassen in een afgeregelde hoeveelheid weer met de inlaatlucht te vermengen wordt de uitstoot van stikstofoxiden sterk verminderd.

Onderhoud, reparatie en problemen Search In. Gaat uit als de adaptieve snelheidsregeling wordt uitgeschakeld. Dan loopt je motor op 3 cilinders en heb je dus minder vermogen.

Het indicatielampje wordt doorgestreept getoond indien het systeem niet beschikbaar is! Sign In Sign Up, motormanagement lampje ford ka. Controleer uw email Als u niet binnen een kwartier uw email het duurste huis van amsterdam handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan motormanagement lampje ford ka grootte van de handleiding.

Wat kan ik hier aan doen. Rond de bougies kan zich roest gaan vormen en in de bedrading van de bobine kan kortsluiting ontstaan.

Lampje motormanagement ging ook branden.

Recommended Posts

Sign In Sign Up. Als de motor bij hoge uitlaattemperaturen overslaat, kan er schade aan de katalysator, het brandstofsysteem, de vloerbedekking binnenin of andere delen van de auto ontstaan, wat brand kan veroorzaken.

Aangezien dit een veel voorkomend probleem is, weten ze bij de dealer waarschijnlijk wel hoe ze ermee om moeten gaan. Monteur vertelde mij dat het lampje van motormanagement op twee manieren gaat branden: Zelf denk ik aan een sensor, maar welke sensor zou dat kunnen zijn?

Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider.

 • Ze hebben daarna de waarden van de 1e en 2e lambda sondes uitgelezen. FP1XXX ingang - niet vereist
 • Laat uw auto zo snel mogelijk controleren.

Laat uw auto controleren. Vul alle LCD verlichting 3. Met de cookies volgen wij uw internetgedrag binnen onze site.

Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: Gaat ineens mijn motormanagement lamp branden Het indicatielampje brandt rood of oranje, motormanagement lampje ford ka, afhankelijk van de ernst van de toestand, motormanagement lampje ford ka het is een rood of oranje lampje dus dat is in ieder geval niet goed. U weet in eerste instantie niet wat dat betekent, spareribs?

ADRESGEGEVENS:

Dus niks lambda sonde. CO is te hoog: Ik heb een nieuwe gemonteerd, en 4 nieuwe bougies. Onderhoud, reparatie en problemen Search In.

Lees de paragraaf over on-board diagnose OBD in het hoofdstuk over brandstof en tanken voor meer informatie over het repareren van uw auto. Het klopt dat je hier verder niks van merk het kan verder ook geen kwaad.

Go To Topic Listing Onderhoud, reparatie en problemen. Gaat uit als de adaptieve snelheidsregeling wordt uitgeschakeld, motormanagement lampje ford ka. Enige tijd geleden is het roetfilter verplicht gesteld en deze moet recept goed huwelijk humor geregenereerd?

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Ik hoor hier vaak in combinatie met lambda sonde Ik heb al eerder een kapotte bobine gehad bij mijn vorige focus. Echter er wordt ook weer roet in de motor gebracht en die kan voor veel vervuiling in de EGR-klep en de inlaatkanalen zorgen.

Ziet er wat netter uit en het werkt net zo goed. Als u langere afstanden met een aangetrokken parkeerrem rijdt, kunnen de remmen defect raken, wat letsel kan veroorzaken.

Sign In Sign Up. Als je voor de motorkap staat, kan je echter wel je dagtellerstand kosten. Dat het zout lost niet op in water pas bij een 2e rit gaat branden kan wel verklaard worden of het in dit geval klopt weet ik niet. Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, linksbovenin. Bij mij was dit binnen 2 jaar dus garantiewerk. Het controlelampje gaat branden wanneer het systeem automatisch het grootlicht inschakelt, motormanagement lampje ford ka.

Door het contact uit te draaien gaat de boordcomputer weer terug in de normale modus, zodat men steeds ook bij motormanagement lampje ford ka van de supervisor op de hoogte is van de omstandigheden en de wijze waarop dient te worden gehandeld?

Praat mee over Wat is er aan de hand als het motorstoringslampje brandt ?

Posted May 13, Komt de klacht op korte termijn terug, dan moet er een nieuwe in. Gaat deze lamp branden wanneer de auto in beweging is, controleer dan of de parkeerrem is vrij gezet.

Nederlands als bijlage per email.

Ik stel dan ook voor hier mee te beginnen Daarnaast kun je eens bij de Ford werkplaats navragen wat het kan zijn. Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken. Op de uitdraai van de 2e zie je pieken in de grafiek staan terwijl dit volgens hun een vlakke lijn moet zijn, motormanagement lampje ford ka.

We adviseren u om te lezen:

 1. Roma
  08.02.2019 04:43
  Sign in to follow this    Followers 2. Zelf denk ik aan een sensor, maar welke sensor zou dat kunnen zijn?
 2. Euan
  09.02.2019 22:48
  Zou dit inderdaad kunnen zoals de Ford-dealer het hierboven benoemd.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |