Wasmachine aansluiting past niet op kraan

Datum van publicatie: 22.02.2019

Kan je goed bij de waterkraan? Monteer een beugel zoals de afbeelding op de muur.

Alleen, tot nu toe heb ik de zwarte plastic dop van de kraan er nog niet afgekregen; wat voor foefje moet ik daarvoor gebruiken? Als je water ziet kijk dan goed waar het vandaan komt en draai de waterkraan snel dicht. Bij sommige modellen en oudere wasmachine is dit nog niet het geval. Zoeken Inloggen Registreren Help. De pootjes van de wasmachine kan je uitdraaien met behulp van een steeksleutel.

Welk verlengstuk voor kraanaansluiting wasmachinekraan. Ok. Even losdraaien is er niet bij. Dank, bedank voor de illustrerende foto van het binnenwerk, zo duur zijn ze idd. Abiabs op 08 September .

De huidige kraan met een noodpplossing geeft kans op lekkage,. Ik heb dan per leiding te maken met: Leg de slang op de beugel en doe de afvoerdop erop.
 • Één van de meest kenmerkende onderdelen van een wasmachinekraan is de beluchter, daarom wordt deze kraan ook wel beluchterkraan genoemd. Het is nu tijd om de wasmachine helemaal recht te zetten.
 • De beugel is om te zorgen dat het water goed weg kan lopen. Ik heb dus een verlengstuk nodig die past aan de uitgang van mijn kraan en aan de andere kant weer zo'n zelfde aansluiting geeft.

Als je water ziet kijk dan goed waar het vandaan komt en draai de waterkraan snel dicht. Het meest adequate is het vervangen van de kraan waaraan de slang kan woren geschroefd. Voordat ik het tegelwerk er af begin te slopen Meanwhile we can say that he already contributed with 7 articles.

Dit is nergens voor nodig want in ongeveer een uurtje heb je het zelf gedaan.

 • De huidige kraan met een noodpplossing geeft kans op lekkage,.
 • Een lekbak is een bak die je onder je wasmachine zet. Dit is nergens voor nodig want in ongeveer een uurtje heb je het zelf gedaan.

Neem evt even een foto van je kraan mee en meet van tevoren even de diameter van je kraanopening op? Met een splitter kan je net als met een Y stuk twee toestellen wasmachine aansluiting past niet op kraan. Een terugslagklep in een wasmachinekraan is niet te zien omdat deze aan de achterkant in de kraan zit. Stroom geven Als laatste hoef je alleen nog te zorgen dat de wasmachine stroom krijgt.

Weet jij het antwoord. Een beluchterskraan heeft golden river den haag te beginnen een beluchter in de kraan zitten en deze haalt het lucht uit de slag.

Klusadvies: Flexibele kraanaansluiting verlengen

Bij sommige modellen en oudere wasmachine is dit nog niet het geval. Hierop kan je twee wasmachinekranen monteren. En als tegel stuk gaat en geen tegels meer zijn dan kost het nog veel meer.

Abiabs Geregistreerd op Berichten: Laatst aangepast door Boudewijn op 10 SeptemberJan Algemeen beantwoorder Moderator Geregistreerd op Berichten: Dit is nergens voor nodig want in ongeveer een uurtje heb je het zelf gedaan.

Als laatste hoef molen de hoop zierikzee alleen nog te zorgen dat de wasmachine stroom krijgt, wasmachine aansluiting past niet op kraan. Dan kan je namelijk ook goedkoper werken met 2 sokken 15 knel stukje buis 15mm er tussen en daar dan een VSH puntstuk knel x bt?

Weet jij het antwoord?

De beugel is om te zorgen dat het water goed weg kan lopen. Flexibele leidingen keukenboiler verlengen. Een verlegstuk voor koud en een voor warm water, beide 15 cm.

Op het waterwerkblad 3. Pagina 1 van 2 Ga naar pagina 1 2    Volgende. Dat moet ten alle tijden voorkomen worden.

Ok, bedank voor de illustrerende foto van het binnenwerk. Voordat ik het tegelwerk er af begin te slopen De andere kant moet bevestigd worden aan de kraan. De huidige kraan met een noodpplossing wasmachine aansluiting past niet op kraan kans op lekkage,? Tegenwoordig zijn er ook wasmachinekranen die geheel van kunststof zijn gemaakt!

Er zijn wasmachinekranen mt en zonder terugslagklep.

Even losdraaien is er niet bij! Je kunt bij de Gamma, Karwei, of loodgieter terecht. Flexibele leidingen keukenboiler verlengen.

Henk op 18 Juli ,

Bij de ijzerwarenhandel hebben ze de verschillende koppelstukken te koop. Met een splitter kan je net als met een Y stuk twee toestellen bedienen. Een wasmachine verplaats je niet tot zelden.

Dit is nergens voor nodig want in ongeveer een uurtje heb je het zelf gedaan.

We adviseren u om te lezen:

 1. Allal
  26.02.2019 04:57
  Splitter om op één wasmachinekraan twee toestellen aan te sluiten.
 2. Jacklyn
  02.03.2019 08:10
  Kraan aansluiten op wasmachinekraan.
  Dunia
  05.03.2019 07:17
  Tegenwoordig zijn er ook wasmachinekranen die geheel van kunststof zijn gemaakt. Maar nu komt er geen water meer uit mijn wasmachinekraan, die ik maar twee slagen open en dicht kan draaien.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |