Fietsroute omgeving wijk bij duurstede

Datum van publicatie: 02.04.2019

U bent van harte welkom op deze kleine camping speciaal voor fietsers, wandelaars en kanoërs. Scan dan de QR-code met de route. Ga rechtsaf en volg deze weg 1.

Ga linksaf en volg deze weg 1. Het grootschalige park is uitgevoerd naar een ontwerp van Leonard Springer. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen. In het centrum van Wijk bij Duurstede heeft u de gelegenheid iets te drinken of even rond te neuzen. Wil jij het hele jaar door genieten van een website zonder advertenties en op pad gaan met de iOS-app met gesproken routebegeleiding?

U rijdt nu in het centrum van Wijk bij Duurstede  via LF17 tot aan knooppunt

Startpunt Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Het GPX bestand zal gedownload worden naar je computer. Volg de weg m. Kasteel Zoelen Met een pontje steek je de rivier over, fietsroute omgeving wijk bij duurstede je vele kilometers door de Betuwe wachten. Wat vond je van deze fietsroute!

 • Wil je onze website graag bekijken zonder advertenties?
 • Ga een flauwe bocht linksaf en volg deze weg 86 m. Café de Veldpoort is gelegen in een historisch pand in hartige Wijk bij Duurstede.

Download & print deze route

App Fietsknoop Met de app Fietsknoop kun je op je mobiel routes plannen via de fietsknooppunten in Nederland en Vlaanderen. Ga linksaf en volg deze weg 2 m. Wat vond je van deze fietsroute? Je kunt je gratis registreren voor een account Registreren. Café de Veldpoort is gelegen in een historisch pand in hartige Wijk bij Duurstede. Deze link opent automatisch via de route.

 • Log in of registreer je voor een gratis account. Home De camping Vakantiehuis:
 • Lees hier meer over onze app. Ga rechtsaf en volg deze weg m.

Log in met Facebook. Log in of registreer je voor een gratis account. Heb jij de gesproken wandel- en fietsnavigatie al geprobeerd. Bereken hieronder je daadwerkelijke calorieverbuik bij deze fietsroute. Een zeer gevarieerde fietsroute door de Betuwe naar Wijk bij Duurstede.

Steenfabriek Bosscherwaarden

Heb je de route. Fietsroutes Er is ruim Op basis van je locatie zie je alle knooppunten in je directe omgeving.

Deel deze route met anderen Facebook. App Store Google Play Meer informatie en uitleg. Vlakbij de bossen van de Utrechtse Heuvelrug ligt landgoed Darthuizen. Het GPX bestand zal gedownload worden naar je computer. Probeer deze functies uitgebreid en ga er lekker op uit.

Fietsvriendelijke adressen nabij de route

Wil je deze toch registreren? Van daar rijdt u weer terug naar de camping. Door de Betuwse polder kronkelt u vervolgens naar de Prinses Marijke sluizen in het Amsterdam Rijnkanaal. Annuleren Download de app.

Rondom Kasteel Zoelen ervaar je nog de sfeer uit vervlogen tijden. Of log in met een e-mailadres. Ga rechtsaf en volg deze weg 3 m. Wil je onze website graag bekijken zonder advertenties.

Op het landgoed staat een woontoren die het begin van de gesch Heb jij de gesproken wandel- en fietsnavigatie al geprobeerd, fietsroute omgeving wijk bij duurstede.

Wat is het hier toch lekker rustig fietsen, ideaal om een dagje terug te schakelen. Terug gaat u weer met de pont om vervolgens een lang stuk langs het Amsterdam Rijnkanaal te fietsen.

Fietsroute Wijk bij Duurstede

Hotel Bergse Bossen is dé plek voor elke fietser en wandelaar. Download de app vandaag nog in een van de stores. Pauzeplaatsen Hieronder vind je verschillende pauzesugesties die je tijdens je route kan bezoeken.

Log in met Facebook. Organiseer het zelf of kies een kant-en-klaar fietsarrangement! Ga linksaf en volg deze weg m.

We adviseren u om te lezen:

 1. Mouhsine
  08.04.2019 05:15
  Ga linksaf en volg deze weg 65 m.
 2. Tirsa
  18.04.2019 12:54
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Bij knooppunt 71 rijdt u via de Mauriksestraat en de Belderseweg over het Amsterdam-Rijnkanaal richting knooppunt

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |