Grondslagen van de marketing b. verhage

Datum van publicatie: 01.03.2019

Ik heb dan ook veel gebruik gemaakt van het boek. Reckers Lid sinds 4 jaar geleden documenten verkocht.

Ik gebruik dit studie boek voor mijn commerciële opleiding en heb er veel interessante dingen uit kunnen halen. Voorbeeld 3 van de 12 pagina's. Ontbreken alleen de hoofdstukken: Voorbeeld 3 van de 12 pagina's. Zoals bij alle boeken van uitgeverij noordhoff zit ook bij dit boek een geheel digitale leeromgeving, het boek is erg dik en dus ook zwaar om als studie boek mee te nemen, Hier wordt als alternatief een online versie geboden en een ipad versie.

Tot slot zijn veel casussen en voorbeelden volledig geactualiseerd. Dit vinden studenten van Stuvia.

Het boek heeft een rijke illustratie grondslagen van de marketing b. verhage allerlei marketing aspecten. MarketingCapo Lid sinds 6 jaar geleden documenten verkocht. Af en toe is het wel droge theorie en wordt er hl veel omliggende informatie gegeven. Maar de Noordhoff kaart die inbegrepen is met het online lesmateriaal maakt het stukken gemakkelijker om alle theoretische aspecten goed te kunnen onthouden.

Grondslagen van de marketing - Bronislaw Verhage Deel: Een zeer uitgebreiden uitwerking van de basis van de marketing, hier en daar wat lang van stof maar dat is een vast onderdeel bij marketing.

Overzichtelijk, Praktisch toepasbaar Minder goed: Marjolein Visser Basisboek online marketing 59, Lees de eerste pagina's.

What students say about Stuvia

Irisdroog Lid sinds 4 jaar geleden documenten verkocht. Verhage Uitgever Noordhoff Uitgevers B. Samenvatting hoofdstuk 7,8 en 12 van het boek Grondslagen van de Marketing A detailed summary including images and clear examples. Ik heb dan ook veel gebruik gemaakt van het boek. Ook de vragen die in het bijbehorende werkboek staan, komen niet overeen met de stof in het leerboek.

Vorig jaar een acht mee gehaald. Loekje26 25 oktober Zeer duidelijk beschreven, maar wel erg dik en zwaar. Rd97 24 oktober Ik raad dit product aan. Samenvattingen H2 en H3 volgen.

Recensie(s)

Reviews Schrijf een review. ISBN - De meest gebruikte inleiding in het vakgebied marketing; - toegankelijk en volledig; - veel aandacht voor actuele online marketing onderwerpen. Door middel van vele praktijkvoorbeelden, visies van Nederlandse topmanagers en professoren en illustraties worden de lezers op de hoogte gebracht van alle ins en outs van het vakgebied marketing.

De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter wanneer ontwaken uit kunstmatige coma begrijpen.

Jaron22 Heerlen grondslagen van de marketing b. verhage januari Ik raad dit product aan. Tiger07 Tholen 29 november Ik raad dit product aan. Wat wil je doen. Door middel van vele praktijkvoorbeelden, visies van Nederlandse topmanagers en professoren en illustraties worden de lezers op de hoogte gebracht van alle ins en outs van het vakgebied marketing. Marketing Mindmap Mindmap van Marketing!

Samenvatting

LotteKlaassen Lid sinds 4 jaar geleden 0 documenten verkocht. Lees de eerste pagina's. Achterhaald Niet volledig te verhalend te veel plaatjes niet wetenschappelijk gevalideerd.

Ik vind het geen leuk boek gewiste video ipad terughalen te lezen, veel irrelevante informatie. Brunssum 15 september Er staat veel informatie in en is zeker nodig als je je tentamen gaat maken. Marketing Mindmap Mindmap van Marketing, grondslagen van de marketing b.

verhage. De samenvatting is gedetailleerd geschreven en daarom ideaal om te leren. Marjolein Visser Basisboek online marketing 59, maar dat is logisch omdat het een school boek is.

Een marketingboek waar te veel marketing achter schuilt. Dit vinden studenten van Stuvia. Irritant geschreven, StudentsOnly Lid sinds 7 jaar geleden documenten verkocht.

Dit vinden studenten van Stuvia

Overzichtelijk Praktisch toepasbaar Heldere boodschap Volledig. Een aanrader voor degene die een brede marketingkennis op wil doen. Je kunt bij ons nu gratis theorie examen oefenen voor het CBR Letsirk Wervershoof 18 oktober Ik raad dit product aan.

Een perfect mix van theorie en praktijk, dat in hapklare brokken aan de lezer wordt voorgeschoteld. Grondslagen van de marketing Volledige samenvatting 8e druk Uitgebreide samenvatting van het gehele boek.

Grondslagen van de Marketing Hoofdstuk 13 - Distributie Comprehensive summary of Chapter 13 Distribution with all terms of this chapter clearly explained using examples.

We adviseren u om te lezen:

  1. Marcelis
    03.03.2019 03:21
    Tot slot zijn veel casussen en voorbeelden volledig geactualiseerd. Ik had dit boek 2dehands gekocht op bol.
  2. Vikash
    11.03.2019 01:49
    Studenten krijgen inzicht in alle aspecten van het vak marketing en de nieuwste ontwikkelingen. Een fijn en makkelijk boek om de marketing is goed te bestuderen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |