Hoe muziek onder powerpoint

Datum van publicatie: 14.03.2019

Gezien het hoge aantal bezoekers die de blog blijft trekken, heb ik wel besloten de blog online te laten staan. Ondersteunde video- en audiobestandsindelingen in PowerPoint Audio toevoegen aan uw PowerPoint-presentatie of eruit verwijderen Een diavoorstelling opnemen met gesproken tekst en tijdsinstellingen voor dia's Muziek en andere geluiden automatisch afspelen wanneer er een dia verschijnt. Klik op " Aangepaste animatie " in de groep "Animaties ".

In PowerPoint Online kunt u geen geluid toevoegen aan een presentatie, maar u kunt ook geluid afspelen dat eraan is toegevoegd. Voer onder Hulpmiddelen voor geluiden , op het tabblad Opties , in de groep Geluidsopties , een van de volgende handelingen uit:. U kunt audio toevoegen aan één dia, audio automatisch afspelen wanneer een dia wordt weergegeven of een nummer toevoegen dat als achtergrondmuziek wordt afgespeeld tijdens de hele presentatie.

Gebruik deze optie alleen als u de audio automatisch laat afspelen. Als u een geluid herhaalt, wordt dit afgespeeld tot u naar de volgende dia gaat.

Audio toevoegen die herhaaldelijk wordt afgespeeld Selecteer in de weergave Normaal de gewenste dia en voeg een audioclip toe, als u dit nog niet hebt gedaan. Als je er op klikt, krijg je automatisch een reeks landschappen voorgeschoteld of lieve poesjes of een foto album en daarbij hoort natuurlijk ook een muziekje. Wat kunnen we verbeteren, hoe muziek onder powerpoint.

Tijdens een diavoorstelling wordt standaard audio afgespeeld wanneer erop wordt geklikt. Klik op het tabblad Audio-indeling aan de rechterkant op Herhalen tot film of geluid wordt stopgezet. Wij hopen dat deze inhoud nuttig voor u is.

Klik in het dialoogvenster Geluid opnemen op Opnemen , en begin te spreken of speel uw eigen audio af.

Weet jij het antwoord?

Je slaagt er wel al in een Powerpoint in mekaar te boksen, maar als je die dan afspeelt, moet je zelf klikken om naar de volgende dia te gaan en muziek is daar al helemaal niet bij te horen. Gedurende vier jaar heb ik hier bijna wekelijks een aantal tips gepost. Indien je vindt dat ik ten onrechte copyright beveiligd materiaal van jou gepubliceerd heb, geef me dan een seintje en dan verwijder ik dat direct van deze blog.

Wat kunnen we verbeteren? Ondersteunde video- en audiobestandsindelingen in PowerPoint Audio toevoegen aan uw PowerPoint-presentatie of eruit verwijderen Een diavoorstelling opnemen met gesproken tekst en tijdsinstellingen voor dia's Muziek en andere geluiden automatisch afspelen wanneer er een dia verschijnt. Houd er rekening mee dat het audiopictogram altijd zichtbaar is, tenzij u het van de dia sleept. Klik op Audiobrowser om audio toe te voegen vanuit iTunes, of op Audio uit bestand om een audioclip op uw computer toe te voegen.

Klik in de normale weergave op het geluidspictogram of cd-pictogram en druk vervolgens op Delete? Met Afspelen op achtergrond wordt het audiobestand automatisch tijdens een diavoorstelling gestart en wordt het geluid tijdens meerdere dia's afgespeeld?

Herhaal uw eerdere acties om de audio-instellingen voor het muziekbestand ingesteld. Een diavoorstelling opnemen met gesproken tekst en tijdsinstellingen voor dia's, hoe muziek onder powerpoint. Voer op het tabblad Effecteen van de volgende handelingen uit:, 8 September 1999.

Bedankt voor uw feedback.

Als u een audioclip wilt verwijderen, selecteert u het audiopictogram op de dia en drukt u op Delete. Ik ga er dus wel van uit dat je zelf al een Powerpoint in mekaar geknutseld hebt. Een diavoorstelling opnemen met gesproken tekst en tijdsinstellingen voor dia's.

Muziek wordt vaak gebruikt om Microsoft PowerPoint-presentaties te verbeteren.

Mocht ik sporadisch nog tips toevoegen dan merk je dat wel. Kies deze optie als u een ander muziekbestand te zetten in elke dia.

Houd er rekening mee dat het audiopictogram altijd zichtbaar is, tenzij u het van de dia sleept. Ga als volgt te werk om een muziekclip of ander geluid uit PowerPoint te verwijderen: Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of onnauwkeurigheden bevatten, hoe muziek onder powerpoint. Audio toevoegen aan uw PowerPoint-presentatie of eruit verwijderen.

Tip van de week

Het dialoogvenster Geluid opnemen wordt geopend. Als u meer dan een audiobestand per dia gebruikt, is het raadzaam om het audiopictogram op elke dia op dezelfde plaats te plaatsen zodat u het pictogram gemakkelijk kunt vinden. Daarna begint u te spreken of speelt u uw eigen audio af. Hier je mening of vragen.

Voer een van de volgende handelingen uit: Kunt u ons onder aan deze pagina laten weten of de informatie nuttig voor u was. Audio toevoegen die tijdens de hele presentatie wordt afgespeeld Hoe muziek onder powerpoint in de weergave Normaal de hoe maak je een videogame dia in uw presentatie en voeg een audioclip toe, klikt u op het tabblad Afspelen op de lijst Start en selecteert u Tijdens dia's afspelen.

Klik in de normale weergave op het geluidspictogram of cd-pictogram en druk vervolgens op Delete. In de " Media Clips " groepklikt u op de kleine pijl onder " Geluid" op een menu. Een nummer afspelen in dia's Selecteer op het tabblad Invoegen de optie Audio en selecteer Audio op mijn pc. U kunt muziekbestanden invoegen van uw computer of speel tracks van een cd, hoe muziek onder powerpoint. Klik op " Aangepaste animatie " in de groep "Animaties ". Terwijl het audiopictogram op de dia is geselecteerd, als u dit nog niet hebt gedaan.

Muziek van de Week

Herhalen tot film of geluid wordt stopgezet: Een trigger is een onderdeel van uw dia, zoals een afbeelding, vorm, knop, alinea met tekst, of een tekstvak, dat een handeling activeert wanneer u erop klikt.

Klik onder Hulpmiddelen voor audio op het tabblad Afspelen en schakel in de groep Audio-opties het selectievakje Verbergen tijdens weergave in.

Klik in het dialoogvenster Geluid opnemen op Opnemendan kan je eerst nog deze eerste stap toevoegen. Ondersteunde video- en audiobestandsindelingen in PowerPoint. Stel dat je een foto album in mekaar geknutseld hebt en je wil die gewoon heel de avond laten doorspelen op een scherm, en begin te spreken of speel uw eigen audio af?

En ik maak eerst nog een bijkomende tussenstop, hoe muziek onder powerpoint.

We adviseren u om te lezen:

 1. Heinrich
  22.03.2019 04:48
  Audio toevoegen aan uw PowerPoint-presentatie of eruit verwijderen. Als u het geluidsbestand wilt stoppen met één muisklik op de dia, klikt u op Bij klikken.
 2. Thecla
  31.03.2019 07:43
  U kunt een nummer toevoegen aan een presentatie en deze afspelen tijdens de diavoorstelling.
  Ianthe
  08.04.2019 22:14
  Voer op het tabblad Effect , onder Afspelen stoppen , een van de volgende handelingen uit:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |