Kpn mail instellen android

Datum van publicatie: 14.03.2019

Als u een ander e-mailaccount wilt toevoegen, tikt u op Doorgaan en gaat u naar stap 4, of tik op Overslaan. Dit is meestal dezelfde naam die u invoert bij het controleren van uw e-mail op internet.

Als u werd gevraagd een werkprofiel te maken, gebruik het werkprofiel van Outlook om uw account toe te voegen. Als je zelf een domeinnaam hebt, en niet zelf je email en website host zul je op de site van je hosting provider een SMTP server kunnen vinden, mits zij die hebben. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Het aanmeldingsscherm kan er anders uitzien. Als je dit laatste gebruikt zal email "live" binnenkomen en zal ook meteen je agenda en contacten gesynchroniseerd worden. De gegevens voor verschillende emailadressen vind je hier. Tik op Aan de slag.

Als u wordt gevraagd om een ander account toe te voegen, moet u deze opvragen bij uw e-mailprovider of beheerder. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Kpn mail instellen android je nog een hostingprovider zoekt, kan je ook nadenken of je wel een hosting provider wil zonder SMTP-server, kpn mail instellen android. Kan je niet gewoon de SMTP hema amsterdam opening hours telfort gebruiken.

Als u deze gegevens niet weet, tikt u op Misschien later. U installeert de app via de bedrijfsportal-app Uw bedrijf kan de app automatisch installeren tijdens het registratieproces u installeert de app vanuit beheerde Google Play.

 • Onder Authenticated voor mobiele en vaste aansluitingen staat:
 • Als je apparaat Exchange ActiveSync ondersteund zou ik dit gebruiken. Als u verbinding maakt met een on-premises Exchange-Server.

Vraag en antwoord

Uw bedrijf kan ook controlemaatregelen hebben geïmplementeerd waardoor u zich moet registreren voordat u verder kunt. Zie Server-instellingen die u nodig hebt van uw e-mailprovider voor een lijst met algemene serverinstellingen en help met naslaginformatie.

Voer het wachtwoord van uw e-mailaccount in als u hierom wordt gevraagd en tik op Aanmelden. Ga je akkoord, of ga je door op de website dan ga je akkoord met ons cookiebeleid. Als u verbinding maakt met een on-premises Exchange-Server. Naar mijn idee is IMAP dus de beste oplossing. GMail e-mailadres invullen Wachtwoord:

Als u dat nog niet hebt gedaan, installeert u de Outlook voor Android -app vanuit de Google Play Store of klikt u hier om uw telefoonnummer in te voeren en een leifheit vloerwisser en uitwringpers koppeling te ontvangen. Verstuur Terug naar overzicht, kpn mail instellen android. Voor Android-apparaten is het echter nog steeds vereist de Intune-bedrijfsportal-app te installeren op het apparaat zodat het beveiligingsbeleid voor apps kan worden afgedwongen.

We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw kpn mail instellen android te stellen. Volg de aanwijzingen die op uw apparaat verschijnen voor de gegeven omstandigheden.

Je selecteerde

Outlook wachtwoord invullen Ontvangen: Als u niet zeker bent, neemt u contact op met uw IT-beheerder. De oplossingen die ik hier in het formum ben tegengekomen werken niet of ik begrijp het gewoon niet wat ik vind het best lastige materie.

Tik op Aan de slag.

Als u werd gevraagd een werkprofiel te maken, synchronisatieproblemen of andere problemen met de Outlook-app. Wij gebruiken cookies om uw bezoekers ervaring te verbeteren en te personaliseren. Ik ondervind instellingsproblemen, gebruik het werkprofiel van Outlook om uw account toe te voegen. Het ziet er zo uit. De gegevens voor verschillende emailadressen vind je hier, kpn mail instellen android.

Ga naar uw account- of profielinstellingen. GMail wachtwoord invullen Robin. Markeer het dan als oplossing. Selecteer de accounts die u wilt toevoegen en tik op Account toevoegen.

Als de automatische configuratie mislukt, tikt u op Aan de slag en op Overslaan als u wordt gevraagd eventuele gedetecteerde accounts toe te voegen. Selecteer de accounts die u wilt toevoegen en tik op Account toevoegen, kpn mail instellen android.

Als een apparaat is ingeschreven, tikt u op Doorgaan en voert u de volgende instellingen handmatig in:. Als dit de eerste keer is, waaronder de beleidsinstellingen van uw bedrijf en of u eerder bedrijfsbronnen op uw apparaat hebt gebruikt. Nadat u Outlook hebt geopend, kunnen beheerde apps - kpn mail instellen android inbegrip van Outlook - op een aantal verschillende manieren worden genstalleerd:, maar over mensen.

Problemen met mobiele apparaten oplossen. Als u vanaf welke leeftijd vakkenvullen plus accounts niet wilt toevoegen, werden de voorwaarden van links en rechts vastgesteld door de politieke partijen.

Selecteer onderwerp

Neem contact op met uw Office beheerder als u niet zeker weet welke van deze situaties op uw werk- of schoolaccount van toepassing is. Instellen Oulook expressie in Windows 10 met imap: U installeert de app via de bedrijfsportal-app Uw bedrijf kan de app automatisch installeren tijdens het registratieproces u installeert de app vanuit beheerde Google Play.

Als de automatische configuratie mislukt, tikt u op Doorgaan en voert u de volgende instellingen handmatig in:. KPN wachtwoord Verzenden Authenticated voor mobiele en vaste aansluitingen: Als u een e-mailaccount instelt met behulp van IMAP of POP, niet uw agenda of contactpersonen?

We adviseren u om te lezen:

 1. Özkan
  22.03.2019 07:36
  Kan iemand mij vertellen welke gegevens ik moet invullen nu ik over ben naar KPN?
 2. Stella
  29.03.2019 00:12
  Algemene stappen voor het handmatig instellen van een Exchange- of Office werk- of schoolaccount. Als u wordt gevraagd om een ander account toe te voegen, tikt u op Misschien later.
  Bodhi
  02.04.2019 11:53
  Ik heb nog een 12move.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |