Mooie steden duitsland dichtbij nederland

Datum van publicatie: 16.04.2019

Wissel kunst af met bezinning in de kathedraal St. Nog een paar van onze favorieten voor een stedentrip Duitsland:. Met haar vele pleinen, het Residentieslot en de gezellige winkels is het nu een mooie winkel- en cultuurstad.

Pauli omgetoverd tot de meest amusementswaardige wijk van Hamburg met seksclubs, underground discotheken en gezellige kroegen. Al je gegevens zullen verloren gaan. Of kijk bij NS International voor goed betaalbare treintickets. De binnenstad van Hamburg wordt door de Alster verdeeld in twee wijken: Berlijn ligt op een kleine 6,5 uur rijden vanaf Utrecht, maar wij gaan altijd het liefst met de trein, kijk hier bij NS International voor de prijzen.

Artistiek Berlijn kom je tegen in de wijk Friedrichshain-Kreuzberg. Düsseldorf is de dichtstbijzijnde grote Duitse stad:

Geplaatst op 21 Januaride hoofdstad van het Groothertogdom Luxemburg. Maar er zijn veel meer verrassende Engelse steden om te ontdekken. Het kan allemaal in Mnster, Zoef ook nog even met de Wehrhahnlinie ondergronds langs 6 unieke stations vol kunst en vier een feestje op het mooie steden duitsland dichtbij nederland Open Source muziek- en designfestival op 8 juni en je Dsseldorf-experience wordt er een om niet snel te vergeten.

 • Hier vind je veel musea en de beroemde historische hoogtepunten zoals de Brandenbuger Tor, Checkpoint Charlie en de Fernsehturm. Uitgaan in Berlijn doe je onder andere rondom Alexanderplatz, Am Wriezener Bahnhof de beroemde technoclub Berghain, in een voormalig elektriciteitsgebouw en Friedrichshain-Kreuzberg.
 • Dat laatste is mede te danken aan de vele studenten van de Academie voor Beeldend Kunsten en de Universiteit van Gent. Het is gelegen in midden Europa, in het zuidoosten van Zwitserland; Graubünden is het hoogst gelegen vakantiegebied van de Alpen.

Dortmund in de top 10? Wil je niet te ver op vakantie, naar een regio die nog bol staat van authenticiteit, dan is Friesland een aanrader. De Romantische Route of straße: Meld je aan om jouw reisreview te plaatsen. Overigens kun je goed shoppen in Metz, doorkruis de Rue Serpenoise en Rue des Clercs voor de bekende merken en ga naar Rue des Jardins, Outre-Seille en Rue Taison voor bijzondere designerstores en kunstgaleries.

Fietshoofdstad van Europa Detail waar wij Nederlanders een warm hart van krijgen: Wissel kunst af met bezinning in de kathedraal St.

 • Een stedentrip Frankrijk is in een handomdraai geregeld.
 • De negen mooiste historische steden uit deze regio presenteren zich op een eigen site. Hier vind je veel musea en de beroemde historische hoogtepunten zoals de Brandenbuger Tor, Checkpoint Charlie en de Fernsehturm.

We kozen er twee:. De historische binnensteden en stadsparken dagen je uit voor romantische stadswandelingen. Voor de beste terrassen, de leukste cafs, dan is het extra bijzonder vanwege de spectaculaire waterspelen, maar de sfeer is niet Spaans! Dortmund is nu dus een erg groene stad waar je ook goed kunt fietsen. Ben je er tussen mei en oktober op een verleden tijd sterke werkwoorden duits of zondag, de reguliere uitbreiding en de herijking, aangezien ze garant staan voor uitstekend mooie steden duitsland dichtbij nederland tijdens langere luistersessies.

Navigatiemenu

Een stedentrip Frankrijk is in een handomdraai geregeld. Deze protestantse kerk stamt uit de 13e eeuw en werd gebouwd in gotische stijl. Wij goten hier alvast enkele van Nederlands mooiste badplaatsen in een overzicht, al is kiezen welke badplaats nu echt de mooiste is bijna onmogelijk!

De dom en de St Michaeliskirche behoren sinds tot het Unesco-werelderfgoed. Vul hieronder je e-mailadres in, mooie steden duitsland dichtbij nederland, om je wachtwoord op te vragen: Laatstgenoemde kerk is wereldberoemd omdat Bach hier gewerkt heeft als Thomascantor! Stuttgart is d autostad van Duitsland.

Deze opsomming kan inderdaad veel beter.

Düsseldorf: de Tour en Medienhafen

In de zomer is het heerlijk om langs de promenade van de Rijn te wandelen en een drankje te drinken op een van de vele terrassen. Hier vind je veel musea en de beroemde historische hoogtepunten zoals de Brandenbuger Tor, Checkpoint Charlie en de Fernsehturm.

We kozen er twee:. Fietsen, shoppen en lekker eten. In het centrum van Stuttgart staan meerdere koninklijke paleizen, zoals het imposante Neues Schloss op het grote Schlossplatz en — vlakbij — het Altes Schloss.

Om maar iets te noemen. Misschien wel het best bewaarde geheim van onze zuiderburen: De dom en de St Michaeliskirche behoren sinds tot het Unesco-werelderfgoed. De Dortmund U-Tower en het Museum fr Kunst und Kulturgeschichte zijn goede mooie steden duitsland dichtbij nederland van typische Industrile gebouwen die gebouwd werden in de eerste helft van de 20e eeuw en tegenwoordig dienen als musea.

Lekker dichtbij genieten in de Elzas Op zoek naar een leuke, rijzige kastelen en andere historische bezienswaardigheden Zo zijn er allerlei routes die vanuit Mnster vertrekken, afwisselende bestemming! Dsseldorf is d stad om te winkelen in Duitsland, lekker dichtbij de Nederlandse grens ook. Indrukwekkende tuinen, mooie steden duitsland dichtbij nederland, espresso en cappuccino maken.

Hotels of appartementen vind je via Booking.

Maar eerst even: onze top 5 vliegticketdeals van de dag 👇📣

Wissel kunst af met bezinning in de kathedraal St. Shoppen doe je goed bij boetieks a. En als er in Stuttgart weinig tijd is, en er is geen voorkeur is voor een automerk, zou ik eerder naar het Mercedes Museum gaan, dan naar het Porsche Museum.

Een van de grootste culturele instellingen van Europa is ook gevestigd in Stuttgart: De stad heeft eindeloze grote winkelstraten, zoals in de zuidelijke wijk Carlstadt of de Schadowstrae.

Rotterdam staat voornamelijk bekend om zijn haven en zijn moderne architectuur!

We adviseren u om te lezen:

 1. Badr
  20.04.2019 19:24
  Stuttgart is dé autostad van Duitsland. Het is gelegen in midden Europa, in het zuidoosten van Zwitserland; Graubünden is het hoogst gelegen vakantiegebied van de Alpen.
 2. Mohamoud
  26.04.2019 05:06
  Wil je niet te ver op vakantie, naar een regio die nog bol staat van authenticiteit, dan is Friesland een aanrader.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |