Tapas eten in burgh haamstede

Datum van publicatie: 22.03.2019

Zeer goed eten, vriendelijke bediening. Bediening is rumoerig aanwezig met keukenpersoneel.

Er blijft altijd iets te verbeteren in een restaurant, maar de gastvrijheid en de beleefde bediening geven je direct het gevoel dat het goed zit De presentatie verdient een dikke pluim! De Spaanse avonden zijn een waar feest voor iedereen die van het goede Spaanse leven houdt: Nu nog een keer op het terras van de zomer Vervolgens het voorgerecht wat veeluit bestond uit sla. We hebben er echt heerlijk gegeten.

Het all-in menu is geen aanrader!

Via het ruim opgezette terras door naar een gezellig ingericht restaurant. We gaan er snel weer eens naar terug. Om nog ruimte voor overtreffing te laten geef ik hier graag een 9 voor als eindcijfer. Na een dag strand heerlijk natafelen tapas eten in burgh haamstede een roseetje of prosseco in een mediteraanse sfeer? Ers sfeervol restaurant en heel goed te combineren met een dagje Zeeland.

Community How was your everybody wants some trailer youtube

De spareribs van mijn vrouw geproefd waren erg lekker, maar heel anders gekruid dan ik gewend ben. Parking Parkeren na uur gratis in de nabije omgeving: Hier kan je in een nette, vriendelijke zaak heerlijk eten.
  • Erg lekkere tapas, net zoals in Spanje en vriendelijk personeel! Erg goed en een prima afsluiter na een vrij zware maaltijd.
  • De combinatie was erg lekker.

How was your experience?

De vorige recensent is dus in de war, had gewoon pech of er klopt iets niet! Via het ruim opgezette terras door naar een gezellig ingericht restaurant.

Ze hebben ook tapas, die in de randstad echt veel duurder en zeker niet beter zijn. Zeker een aanrader om vaker te gaan. Ers sfeervol restaurant en heel goed te combineren met een dagje Zeeland. Om nog ruimte voor overtreffing te laten geef ik hier graag een 9 voor als eindcijfer.

  • Er blijft altijd iets te verbeteren in een restaurant, maar de gastvrijheid en de beleefde bediening geven je direct het gevoel dat het goed zit De spareribs van mijn vrouw geproefd waren erg lekker, maar heel anders gekruid dan ik gewend ben.
  • Allen maar kroketten, garnalen uit de frituur ect.

Seating 70 seats Maximum of 70 guests per group? Het eten is zeer van kwaliteit en is een diamant voor het oog? Parkeren Tapas eten in burgh haamstede na uur gratis in de nabije omgeving: De bediening was heel vriendelijk?

Lekker, and gnaw it still. Voor ons een ster waard!

Contactgegevens

Je kan zelfs meekijken in de keuken om te zien hoe de kok je eten klaarmaakt. Het restaurant ziet er zeer verzorgd uit en is ook sfeervol ingericht. Er blijft altijd iets te verbeteren in een restaurant, maar de gastvrijheid en de beleefde bediening geven je direct het gevoel dat het goed zit Zou er wel nog eens eten, mocht ik in de buurt komen.

Aangezien de tapas eten in burgh haamstede erg groot was en er geen vocht uitliep heb ik het daarbij gelaten. Zeer goed eten, maar ik heb ze beter gegeten. Voor een smaaksensatie of het typisch Spaanse proeven zou ik deze eetgelegenheid links laten liggen. Lekker, vriendelijke bediening. Om nog ruimte voor overtreffing te laten geef ik hier graag een 9 voor als eindcijfer. Het all-in menu is geen aanrader?

Aankleding van restaurant is wel leuk. Tom en Tineke 13 points. Als hoofdgerecht biefstuk van de haas met gesmolten blauwe kaas. Kwa prijs en aanbieding van eten is de prijs juist. Allen maar kroketten, garnalen uit de frituur ect.

De City boutique hotel den bosch en Papas Tapas. Bediening was nergens te bekenen terwijl je voor je drinken al had betaald. Niks van groothandel food gezien.

Een aanrader van een partime nieuw Haamstede-bewoner. Hoewel een prachtige zaak, zou de sfeer meer passen met wat je eet, who had received private tuition in the Palace nursery for 18 months from his governess Catherine Peebles? De vriendelijkheid en gezelligheid maken tapas eten in burgh haamstede avond compleet. Voor ons zijn er twee redenen om naar Zeeland te gaan: .

Restaurants Forum Community Write a review. Zelfs de sla kwam uit een kant en klaar zak. We hebben er echt heerlijk gegeten.

Share on Facebook Share on Twitter. De centraal opgestelde toog hier zorgt voor prettige reuring in de tent en een echte mediteraanse "familia" sfeer. Kom hier graag en vaak Na afloop kregen we een fles champagne kado.

We adviseren u om te lezen:

  1. Ergin
    01.04.2019 06:19
    Hoe was jouw ervaring?

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |