Dik wit slijm in onderbroek

Datum van publicatie: 06.03.2019

De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Verschillende factoren kunnen gele afscheiding t….

De belangrijkste verschillen zijn: Groene afscheiding Afscheiding hoort niet groen te zijn. Elke vrouw kan rond de eisprong een duidelijk omslagpunt van de eigenschappen en hoeveelheid van het slijm vaststellen.

Bespreek dit daarom met je huisarts. Vaak kleine klontjes, maar 1 à 2 keer per dag echt een dikke klont. Wat moet ik doen zodat het overgaat.

De vagina-ingang voelt dan slijmerig en glibberig. Dit wordt bijna altijd veroorzaakt door een ontsteking of soa. Een schimmelinfectie is niet gevaarlijk voor de ongeboren baby. De nieuwe zwangerschap dik wit slijm in onderbroek goed beschermd worden en daarom wordt er extra witte afscheiding aangemaakt door het lichaam. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

Reactie infoteur , Hallo M, In feite geef je zelf het antwoord al; je bent nog niet van al je klachten af en vindt de jeuk erg vervelend.

Wat is afscheiding?

In de volksmond wordt witte vloed wel eens aangeduid als een s…. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Witte vloed en zwanger Witte vloed tijdens de zwangerschap is een normaal verschijnsel. Als er draden getrokken kunnen worden uit het slijm, is er sprake van vruchtbaar slijm en zit je in de vruchtbare periode van rond de eisprong.

Als de afscheiding langere tijd roze is of samengaat met klachten, is het verstandig contact met je huisarts op te nemen. Dit heeft te maken met een verlaagde weerstand door de zwangerschap.

Hoewel meer vaginale afscheiding normaal is, ervaren veel vrouwen het toch als onprettig.

Niet lang na de bevruchting kan je al merken dat de hoeveelheid afscheiding toeneemt. Wees daar voorzichtig mee. Wij maken gebruik van cookies om je surfervaring te verbeteren. Nou vraag ik mij af of dit normaal is! Het moet niet verward worden met het zogenaamde vruchtbare slijm dat rond de eisprong te vinden dik wit slijm in onderbroek.

Afscheiding na de bevruchting

Een zwangerschap is soms zodanig te herkennen doordat de witte vloed toeneemt in hoeveelheid. Wat zou dat kunnen zijn? Witte afscheiding en zwangerschap Witte afscheiding:

Dit heeft te maken met een verlaagde weerstand door de zwangerschap. Het is geurloos of het ruikt licht zurig; wat op zijn beurt engels dat is normaal omdat de vagina van nature een zure omgeving is. Het is een vorm van afscheiding waar dik wit slijm in onderbroek vrouw mee te maken krijgt en zeker in de vruchtbare periode van haar leven.

Soms met witte vlokken erin. Op de slijmpiekdag is het slijm op zijn rekbaarst. Hetzelfde geldt voor synthetische ondergoed, draag daarom bij voorkeur katoenen ondergoed.

Wat is normale vaginale afscheiding?

Dit komt omdat het slijm draderiger wordt rond de eisprong, want op andere periodes in de menstruele cyclus is het niet mogelijk om het slijm op deze manier uit elkaar te trekken. Een url moet beginnen met https: De bevruchte eicel nestelt zich in de baarmoeder en vanaf dit moment begint de eicel met de aanmaak van het zwangerschapshormoon HCG.

Sommige vrouwen merken extra witte vloed op als een eerste zwangerschapsverschijnsel. Vriendelijke groeten, witverlies voor de menstruatie maximum snelheid fiets bebouwde kom witverlies bij de zwangerschap! Witte vloed  en Vaginale afscheiding Witverlies rond de eisprong Net voor de eisprong verandert de witte afscheiding van een vrouw zowel van slijm als van hoeveelheid.

Op deze pagina lees je meer over witverlies rond de eisprong, Lexia L. Rond het moment van de ovulatie eisprong is er vaak een toename van de afscheiding en ook wordt het slijmeriger? Er is dik wit slijm in onderbroek wat aan te doen, maar dan kom je toch bij de huisarts terecht voor een verwijzing naar de gynaecoloog.

Toch kan het ook een teken zijn van iets ernstigs. Gewoon even een afspraak maken.

Weet jij het antwoord?

Daarnaast zijn er ook vrouwen die tijdens de zwangerschap helemaal niet meer witte afscheiding produceren, terwijl dit normaliter wel het geval is. Hetzelfde geldt voor synthetische ondergoed, draag daarom bij voorkeur katoenen ondergoed. Last van witte vloed?

De geur kan dan ook anders zijn. Vul je uitgerekende datum bereken in en ga direct naar je week. Overigens is het belangrijk om te vermelden dat iedere vrouw anders is en dit geldt ook zeker bij het produceren van witte afscheiding.

We adviseren u om te lezen:

 1. Ilan
  14.03.2019 20:54
  Wanneer dit wel het geval is of erg waterig is, kan er sprake zijn van een schimmelinfectie. Op een gegeven moment ging het weg doordat ik elke dag in een zout waterbad zat.
 2. Yentle
  24.03.2019 00:00
  Ik vermoed dat het door een poliep komt die ik al een tijdje heb. Nadia ,
  Maran
  27.03.2019 09:20
  Ga naar mijn week. Overigens is het belangrijk om te vermelden dat iedere vrouw anders is en dit geldt ook zeker bij het produceren van witte afscheiding.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |