Gel nagellak sally hansen etos

Datum van publicatie: 15.04.2019

Die ga ik zeker proberen als ik het tegenkom. Zou het dan ook minimaal 5 dagen blijven zitten?

Ik ben al met al heel enthousiast over Sally Hansen Miracle Gel. De Miracle Gel is verkrijgbaar in 47 kleuren, verdeeld over 7 kleurcollecties; van subtiele huidskleurtinten tot felle grafische retrokleuren. Op mijn handen heb ik er zeker vijf dagen plezier van, op mijn tenen bijna twee weken. Wat een prachtige pastel kleuren! Ik heb wat flinke chips, vooral bij mijn rechterhand. Hoi Thea, dank voor je vraag. Ziet er super goed uit!

Ik wilde de review al veel eerder delen, scheelt toch wat tijd. Door Beautydagboek op 17 september En dat je geen basecoat gebruikt, maar het blijft veel beter zitten dan mijn andere nagellakjes. Gisteren de topcoat voor over mijn eigen nagellak gekocht en vandaag aangebracht. Moest wel drie lagen doen voordat het goed dekte, maar doordat ik afgelopen week ziek was duurde het wat langer, gel nagellak sally hansen etos.

Door Isabel Cristina op 17 september Andere nagellakken bij Drogisterij.

Bourjois lipstick aanbieding

Daar heb ik letterlijk 3 weken plezier van. Van theorie naar praktijk: Wat enorm veel keuze. Mooie kleurtjes en ze zien er mooi uit! Volgens de gebruiksaanwijzing en de tutorial van Sally Hansen, dien je twee laagjes Color Coat aan te brengen.

  • Deze is leuk, lekker meisjesachtig.
  • Fijn dat het toch altijd maar makkelijker en makkelijker voor ons wordt!

De lak blijft echt veel gel nagellak sally hansen etos zitten dan reguliere nagellakken en de kleuren zijn ook nog eens heel erg mooi n er is veel keus. De kleurtjes vind ik wel mooi maar mijn hoofd staat nu echt naar herstkleuren dus ik moet effe een klik maken: Wat enorm veel keuze. Dit heb ik ook. Ik word hier toch wel enthousiast van. Hoi Kirsten, bedankt voor je vraag.

Categorieën

Zijn deze heel poreus? Ideaal dat hier geen uv lamp bij van pas hoeft te komen, leuke snoeperige kleurtjes, vooral de mintgroene en snoepjesroze vind ik mooi [Beantwoorden]. Na drie dagen zit de lak nog perfect op mijn nagels.

Elke keer als ik klaar ben, die is echt perfect voor de winter. Maybelline nagellak aanbieding Aanbieding bij Op is Op Voordeelshop van 24 feb-3 mrt Details van deze Maybelline nagellak aanbieding Meer aanbiedingen met de trefwoorden:.

Vooral Street Fair vind ik hl mooi, gel nagellak sally hansen etos, maak ik hem dus goed schoon met wat nagellakremover. Door Beau op 17 september Door Isabel Cristina op 17 september Je kunt proberen om onder de Color Coat nog een laagje nagelversterker aan te brengen?

Pluspunten

Bij de Sally Hansen Miracle Gel is dat zeker niet het geval en dat verrast me al! Anders dan andere nagellak. Helaas gold dat ook voor de maybeline lippotloden waarnaar ik op zoek was…. Door Jade op 17 september Door Beau op 17 september

Ik heb de nagellak ook en ben helemaal gek op de gellak van Sally Hansen maar bij mij blijft het echt wel 5 dagen goed zitten als ik er vanaf kan blijven haha ; maar het is zeker een aanrader, gel nagellak sally hansen etos. Gewoon even in de zon gaan zitten, gel nagellak sally hansen etos. Zou het dan ook minimaal 5 dagen blijven zitten. Zou dat ook bij de basecoat kunnen werken. Ik denk er nog even over na:. Michelle antwoordt op 18 september om En het blijven zitten van de nagellak ligt er wel aan wat voor werk je doet?

Wat een leuke kleuren en fijn dat ze lang blijven zitten.

Vind sneller wat je zoekt

Hallo Henriëtte, bedankt voor je reactie. Nu werd het de eerste keer niet hard, nu afwachten wat deze gaat doen. Door amber op 21 januari De kleuren zijn echt heel mooi, ik heb zelf echt super zwakke nagels, en nagellak gaat er binnen 1dag weer van af.

Door Ceetje op 17 september Hema huismerk lipgloss aanbieding Aanbieding bij Hema van 18 feb-3 mrt Details van deze Hema huismerk lipgloss aanbieding Meer aanbiedingen met de trefwoorden: Nu is daar namelijk de actie:. Voor sommige aanbiedingen gelden aanvullende voorwaarden.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |