Gratis haakpatronen baby jurkjes

Datum van publicatie: 12.03.2019

Gratis haakpatroon van een babyjurkje met een roze strik. Engels Een gratis haakpatroontje voor een babyjurkje met een hartje.

Engels Een leuk gehaakt jurkje met pofmouwen. Miriam Gossen 28 december om Vervolgens haak je een ketting van 8 lossen. Little Sweetie Dress Bron: Engels Een gehaakt babyjurkje met bijpassen hoedje. Vervolgens haken we er de bandjes aan.

Baby Girl Dress Bron:. Dit jurkje haakte ik zonder mouwtjes. Hopelijk kom je er nu uit.

Babyjurkje voor baby's van 0 tot 3 maanden. Engels Een gehaakt babyjurkje met bijpassen hoedje. Met Stip Gehaakt Taal:

Zoek patronen!

Boekje van Claire Boeter. Het haakdiagram staat onder de foto. Ditmaal een geel jurkje! Engels Een gehaakt babyjurkje met bijpassen hoedje. Loes Alsemgeest 13 september om Dress For Baby Bron:

 • Een vrij eenvoudig haakpatroontje voor een mooi jurkje.
 • Nederlands Een gehaakt setje babykleding.

Gratis haakpatroon van een babyjurkje met een roze strik. Crochet Summer Baby Dress Bron: Gehaakt babyjurkje met streepjes en bloemetjes. Heb zelf het patroon getekend? Crochet Websites Free Patterns Taal: .

Made by me

Je kan er ook nog mouwtjes aan haken, als je wilt. De website van Veritas met een gratis haakpatroontje van een mooi babyjurkje. Hier kun je allemaal gratis haakpatronen vinden van babyjurkjes.

Engels Gratis haakpatroon van een babyjurkje met een roze strik, gratis haakpatronen baby jurkjes. Gratis haakpatroon op de website van Loop San. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Little Treasures 19 mei om Maak de toer dicht met een halve vaste in de eerste vaste van het achterpand.

Zoek uw favoriete DROPS garen

Ik begin vanavond aan de pandjes, ben al benieuwd naar het rokdeel! Het jurkje heet Sugar 'n Spice en in het Engels geschreven. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.

Je kunt hem ook in andere kleuren haken, gratis haakpatronen baby jurkjes. Met Stip Gehaakt Taal: Engels Gratis haakpatronen baby jurkjes haakschema voor een groen wit babyjurkje. Joke Lindevrouw 6 juni om Je kunt het downloaden in pdf formaat. Engels Een gehaakt babyjurkje met bijpassen hoedje.

De website van Veritas met een gratis haakpatroontje van een mooi babyjurkje. Haak een ketting van 34 lossen ook weer met hoofdkleurstart in 2e losse en haak 1 vaste in elke losse: Mijn wenslijstje Contact Nieuwsbrief Nederlands English. Hier zoals beloofd het gratis patroon van het baby-jurkje?

Haak een ketting van 34 lossen ook weer met hoofdkleur , start in 2e losse en haak 1 vaste in elke losse: Wat een lief jurkje en wat leuk dat je het patroon met ons deelt! De website van Red Heart.

Miriam Gossen 28 december om Het haakpatroon is nu aangepast! Haak in elke vaste 1 vaste: .

We adviseren u om te lezen:

 1. Anieke
  13.03.2019 15:42
  Patroon Gehaakt Jurkje Bron: Sugar 'n Spice Bron:
 2. Garry
  21.03.2019 07:20
  Baby Girl Dress Bron:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |