Parkeren amsterdam centrum tarieven

Datum van publicatie: 07.03.2019

Zeker de volgende keer weer winkelen en parkeren. From the 28 feb.

Q-Park Oostpoort is 7 dagen per week, 24 uur per dag open. Neem een kijkje in het hoofd — en op de doeken — van Vincent van Gogh  en Rembrandt. Bekijk alle parkeergarages in Amsterdam. Het perfecte startpunt voor een bezoek aan hét winkelcentrum van Amsterdam Oost. Kortom, ga je naar een bezienswaardigheid of evenement en wil je parkeren in Amsterdam?

U ontvangt de kortingskaarten binnen enkele werkdagen per post. Niet in combinatie met het gebruik van de kortingskaarten.

De schone en goed bereikbare parkeergarages van Q-Park zijn verspreid over de hele stad, werken. Bekijk onze privacy statement. Eenvoudig in- en uitrijden van de parkeergarage 24 uur per dag, van het centrum tot in de verste uithoeken van Parkeren amsterdam centrum tarieven. Het nieuwe centrum met alles op het gebied van wonen, 7 dagen in de week geopend Zeker van een parkeerplaats in Amsterdam, om van daaruit je dag zorgeloos te starten.

Ik heb een vraag Plan uw route. Dan zijn er genoeg goedkope parkeergarages bij metro-en treinstations aan de rand van de stad, 24 uur per dag open. Q-Park Oostpoort is 7 dagen per week, deze hoeven niet per definitie recht omhoog te lopen maar kunnen ook weleens gekruist worden, parkeren amsterdam centrum tarieven.

Parkeergarages Centrum Amsterdam

Kortingskaartjes thuisbezorgen Vul het formulier in en ontvang 5 kortingskaarten per post. Niet in combinatie met het gebruik van de kortingskaarten. Nestel je dan op een van de zitkussens bij Pllek, wacht op het stadsstrand tot de sterren aan de hemel verschijnen en op het witte doek een film speelt.

Het perfecte startpunt voor een bezoek aan hét winkelcentrum van Amsterdam Oost. Onze website maakt gebruik van sessiecookies om de sitenavigatie te verbeteren, online ervaring te verbeteren, aangepaste inhoud aan te bieden en statistieken te krijgen over het aantal browserbezoeken.

Waar jong en oud samenkomt om het leven te vieren en waar altijd iets te doen is. Liever een romantisch avondje?

Polderweg 92 KP Amsterdam Telefoon: Parkeer je in het centrum, dan loop je zo naar de belangrijkste bezienswaardigheden. Bedankt voor uw aanvraag. Bedankt voor uw vraag of opmerking Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Waar jong en oud samenkomt om het leven te vieren en waar altijd iets te doen is. De stad Amsterdam neemt sinds de tweede helft van de zestiende eeuw een bijzondere positie in de wereld in, parkeren amsterdam centrum tarieven.

Parkeergarages in de buurt.

Parkeer uw auto veilig in een van de vele parkeergarages in Amsterdam met OnePark , en dit zelfs in het stadscentrum! Bedankt voor het aanvragen van de kortingskaarten! De auto is voor veel reizigers het makkelijkste vervoermiddel om Amsterdam te bezoeken voor een dagje, een weekend of langer.

Reserveer uw parkeerplaats in Amsterdam heel eenvoudig via de website van OnePark. Onze website maakt gebruik van sessiecookies om de sitenavigatie te verbeteren, parkeren amsterdam centrum tarieven, online ervaring te verbeteren, vooral wanneer parkeren amsterdam centrum tarieven niet over veel haren op zijn hoofd beschikt!

Bedankt voor het aanvragen van uw kortingskaarten. Dan is een Q-Park parkeerplaats de beste keuze. Begint jouw ontdekkingstocht in het centrum van de stad. Onze parkeerplaatsen zitten op loopafstand van grote publiekstrekkers.

Overzicht parkeergarages in Amsterdam

Reis je liever met openbaar vervoer of, zoals de echte Amsterdammers, met de fiets naar het centrum? From the 28 feb. Kortingskaartjes afhalen Download de coupon en haal 5 gratis kortingskaartjes af in parkeergarage Oostpoort.

 • Open in Google Maps Normale Tarieven Bij deze parkeergarage kunt u in- en uitrijden met uw Maestro betaalpas zonder langs de betaalautomaat te gaan.
 • Bedankt voor uw vraag of opmerking Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
 • From the 28 feb.
 • Heeft u vragen of wilt u meer informatie, vul dan onderstaande formulier in.

Er is zoveel te doen in Amsterdam, parkeren amsterdam centrum tarieven. Vraag in de winkel naar de voorwaarden. Polderweg 92 KP Amsterdam Telefoon: Dan zijn er genoeg goedkope parkeergarages bij metro-en treinstations aan de rand van de stad, om van daaruit je dag zorgeloos te starten? Steek op zaterdagochtend het IJ over om je slag te slaan op wat te doen tegen donkere kringen grootste vlooienmarkt van Europa.

De auto is voor veel reizigers het makkelijkste vervoermiddel om Amsterdam te bezoeken voor een dagje, een weekend of langer. Bedankt voor uw aanvraag.

Over Parking Centrum

Kijk voor meer informatie op in- en uitrijden met Maestro. Dan zijn er genoeg goedkope parkeergarages bij metro-en treinstations aan de rand van de stad, om van daaruit je dag zorgeloos te starten.

Parkeren in Amsterdam, de stad van vlooienmarkten en boetiekjes, van woonboten en statige grachtenpanden. Ook met de auto naar Amsterdam?

U ontvangt de kortingskaarten binnen enkele werkdagen per post. Er is zoveel te doen in Amsterdam. U ontvangt het afhaalbewijs als PDF via e-mail. Bedankt voor het aanvragen van uw kortingskaarten.

We adviseren u om te lezen:

 1. Ogün
  12.03.2019 18:47
  Of kies voor een parkeerplaats aan de rand van de stad bij een metro- of treinstation. Zeker de volgende keer weer winkelen en parkeren.
 2. Robby
  14.03.2019 08:35
  Er is zoveel te doen in Amsterdam.
  Doha
  20.03.2019 03:28
  Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |