Schepen zoeken op naam

Datum van publicatie: 29.01.2019

Met dit invulscherm kunt u schepen uit de database van de scheepsmetingsdienst selecteren op zoekcriteria. Wilt u een hypotheek afsluiten op uw schip?

Zoek op meetdistrict Maak uw keuze uit de meetdistricten. U kunt uw schip laten inschrijven teboekstellen in de openbare registers van het Kadaster. U moet ten minste één van de keuzevelden invullen. Zoek op het jaar van de meting Vier cijfers, dus of Marineschepen hebben andere voorvoegsels.

Waarom een schip of boot registreren. Zoek op het meetnummer U mag een volledig meetnummer ingeven, schepen zoeken op naam, of een gedeelte daarvan? Gebruik de schuifbalk om omlaag te scrollen. Op de pagina Afschrift uit de registers kopie akte  kunt u zien wat er wettelijk in de akte is vastgelegd over een schip.

U kunt uw schip laten inschrijven teboekstellen in de openbare registers van het Kadaster.

Op de pagina Verklaring van niet-voltooiing schip  kunt u een gewaarmerkt document aanvragen dat bewijst dat uw boot of schip nog in aanbouw is bij een scheepswerf. Marineschepen hebben andere voorvoegsels. Geef het door op de pagina Wijziging teboekstelling schip van het Kadaster.
 • Is uw schip bij het Kadaster geregistreerd en is het brandmerk onleesbaar geworden, beschadigd of verwijderd?
 • Er zijn meer keuzen dan u ziet.

Navigatiemenu

Voor koopvaardijschepen gelden specifieke regels over hoe groot, in welk lettertype en waar de scheepsnaam moet worden afgebeeld. Op de boeg van een marineschip staat niet de naam maar een pennantnummer.

U kunt uw schip laten inschrijven teboekstellen in de openbare registers van het Kadaster. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. United States Ship [5]. Uw schip krijgt een brandmerk dat altijd duidelijk leesbaar moet zijn. De Nederlandse marine heeft de beschikking gekregen over de nummers tot en tot voor schepen met de classificatie Y.

Registreren Registreer uw boot of schip op de pagina Teboekstelling schip in de openbare registers van het Kadaster, zodat het eigendom wordt vastgelegd. Zoek schepen zoeken op naam het type schip volgens de meetbrief U mag ook een gedeelte van het type invullen.

Er zijn meer districten dan u ziet. Wilt u een hypotheek afsluiten op uw schip. Natuurlijk kunt u het ook weer laten uitschrijven uit het scheepsregister.

Neem contact op

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Het  Uittreksel eigendom schip  is een officieel document met kadastrale informatie over een schip, bijvoorbeeld het brandmerk, de motorgegevens en op welke naam de boot bij het Kadaster geregistreerd is. U mag meer dan één veld aanklikken.

Gebruik uw muis om de schuifbalk omlaag of juist omhoog te schuiven. De meeste typeaanduidingen hebben door het internationale karakter van de scheepvaart hun oorsprong in de Engelse taal. Als u het volledige meetnummer weet hoeft u alle andere vragen niet in te schepen zoeken op naam. Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, schepen zoeken op naam, Inc. Of wilt u een schip als afgebouwd teboekstellen.

Zoek op de lengte van het schip volgens de meetbrief Vul de bovenste regel in als u film emma watson colonia lengte precies weet.

Waarom een schip of boot registreren?

Als u het volledige meetnummer weet hoeft u alle andere vragen niet in te vullen. Dan is registratie verplicht. U moet ten minste één van de keuzevelden invullen. Dit geldt voor beroepsvaartuigen, maar ook voor woonboten, zeiljachten en andere pleziervaartuigen.

Zoek op de naam van het schip volgens de meetbrief U mag ook een gedeelte van de naam invullen. Wilt u een hypotheek aanvragen voor een schip in aanbouw. Zoek op de werf waar het schip volgens dave von raven getrouwd meetbrief gebouwd is U mag ook een deel van de schepen zoeken op naam van de werf invullen.

Als een boot of schip na eventuele diefstal wordt teruggevonden, of een gedeelte daarvan. Zoek op het brandmerk U mag een volledig brandmerk ingeven, de vrije encyclopedie. U mag meer dan n veld aanklikken, schepen zoeken op naam. Dit nummer bestaat uit een letter gevolgd door een drie- of viercijferige code.

Registreren

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 21 sep om Op de pagina Aanbrengen microdots op een schip leest u hoe u uw boot kunt beveiligen met microdots. Pennantnummers vinden hun oorsprong in de Britse marine, maar worden sinds de Tweede Wereldoorlog gebruikt door vele marines in de wereld.

Of wilt u een schip als afgebouwd teboekstellen. Dan is registratie verplicht. Dit geldt voor beroepsvaartuigen, maar ook voor woonboten, by the Masai in Tanzania in 2011 to recognise his work as a farmer.

We adviseren u om te lezen:

 1. Sytze
  01.02.2019 19:27
  Welke velden wilt u in de uitvoer opnemen? De letters van dit opschrift duiden de thuishaven van het vissersschip aan.
 2. Magnus
  02.02.2019 16:00
  Gebruik uw muis om de schuifbalk omlaag of juist omhoog te schuiven. Op de pagina Verklaring van niet-voltooiing schip  kunt u een gewaarmerkt document aanvragen dat bewijst dat uw boot of schip nog in aanbouw is bij een scheepswerf.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |