Topografie europa landen en hoofdsteden werkblad

Datum van publicatie: 14.01.2019

Educatief project van en over de Europese Unie. Voor groep 7 en 8. Om kaarten van werelddelen en landen te openen en in te zien.

Aan de slag met afval Interactieve lesmodule met doe-activiteiten en kopieerbare werkbladen rondom zwerfafval en recycling. TopoMania Met TopoMania kan je met verschillende kaarten spelletjes spelen waarmee je jouw topografische kennis bijspijkert. Bergketens in Europa Waar ligt het?

Voor meer informatie zie ons Privacy statement. Frankrijk topografie - Brujon. Hier worden de kantons van Zwitserland behandeld. Topografie oefenen van Verenigd Koninkrijk.

De 5 continenten Bekijk hier meer tools en animaties van i3learnhub. Topografie kaarten voor heel Europa om zelf je topografie te testen en te oefenen.

Frankrijk topografie - Brujon. Neem de Heli en vlieg naar de steden. Hier leren de leerlingen de regio's van Frankrijk kennen en hun wapens.

Reis met de helikopter naar De Waterkringloop Bekijk hier meer tools en animaties van i3learnhub. Vlieg met de helikopter zo snel mogelijk naar de juiste stad.
 • Ze worden gebruikt als actiemateriaal voor scholen die voor een project van Edukans sparen. Dolores gaat mee met een glazenwasser en merkt dat het een zwaar beroep is.
 • Gaan we lekker in badje? Een interactieve kaart van Nederland met informatie over de grote steden.

Meer Topo Europa Kaarten

Memory provincies Bekijk hier meer spelletjes van DigiPuzzle. Europa quiz - Cyberkidz. Zwitserland en zijn kantons! Zie ook het Plein Europa met topografie oefenkaarten! Land veilig met het passagiersvliegtuig op het juiste vliegveld.

 • Lespakket over energie, duurzame energie en windenergie in het bijzonder.
 • Overhoring, oefenen en testen van de topografie van Europa. Weet jij de autokentekens van de Europese landen?

Bekijk het overzicht van de landen met de desbetre. Knip of snijd de dominoplaatjes uit en leg ze op de juiste volgorde topografie europa landen en hoofdsteden werkblad. Als je niet binnen de tijd het juiste antwoord geeft dan zal het programma het antwoord geven. Oefen ook of je alle EU landen kent! Europa - Leer de 46 landen en hun hoofdsteden kennen? De kaart van Nederland Bekijk hier meer tools en animaties van i3learnhub. Mooie kaarten groot uitgelicht.

Kijk, daar zijn je zusjes. Je kunt ze overal voor gebruiken. Landen domino - Aduis. Buienradar Wat voor weer is het?

Vlieg met de helikopter zo snel mogelijk naar de juiste stad. Naast de "gewone" oefeningen - aanwijzen van plaatsen op een blinde kaart - zijn er een aantal nieuwe spelletjes en multiple choice quizzen toegevoegd!

Meer weten over deze cookies, of wil je de cookie-instellingen voor onze websites wijzigen. Dokument Junior is de jeugddocumentaireserie voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar? Je kunt heel Europa oefenen of topografie europa landen en hoofdsteden werkblad deel van Europa.

Buienradar Wat voor weer is het? Zie ook op de Pleinen zelf. Leer belangrijke informatie over Zwitserland en beantwoord de vragen.

 • Topografie en kaarten Links voor leerlingen over Topografie en kaarten.
 • Zie ook het Plein Europa met topografie oefenkaarten!
 • De kaart van België Bekijk hier meer tools en animaties van i3learnhub.
 • Les je dorst Met Les je dorst leren kinderen spelenderwijs en op hun eigen niveau alles over kraanwater.

Print de werkbladen uit. Europese hoofdsteden Vlieg met een helikopter naar alle hoofdsteden van Europa. Voor meer informatie zie ons Privacy statement! Bondsrepubliek Duitsland - Brujon. Europa Oefenen of als tijdrace in verschillende moeilijkheidsgraden? Portugal Sleep de kaart van Portugal tot je de stad die gevraagd wordt gevonden hebt. Commerciele kaarten om even in te zien of te "Knippen".

Midden-Europa topografie - Brujon. Sleep de kaart van Frankrijk tot je de stad die gevraagd wordt gevonden hebt. Balkanlanden topgrafie - Brujon.

Topografische kaarten Nederland en de wereld. Google Earth en maps Bekijk satellietfoto's en maak daar een kaart van? Duitsland Sleep de kaart van Duitsland tot je de stad die gevraagd wordt gevonden hebt.

We adviseren u om te lezen:

 1. Ilaysa
  16.01.2019 04:22
  Voor groep 7 en 8. Europese landen met de hoofdsteden - Op Maat - Eduware.
 2. Rimmer
  21.01.2019 15:04
  Informatie en opdrachten over Prinsjesdag. Aflevering van Klokhuis incl.
  Zander
  26.01.2019 01:47
  Veel fotomateriaal en reisinformatie.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |