Baby super druk voor bevalling

Datum van publicatie: 04.03.2019

Voel me nu onrustig, doodmoe, slaap slecht en ben het gewoon kotsbeu. Op de visolie reageert ze erg goed. Van Mommaofthree In off topic.

En ze waren allebei met 39 weken geboren. Mijn moeder zei dat ze aan mijn gezicht kon zien dat ik de andere dag mijn baby zou hebben. Ik bedoel geen weeen of slijmprop o. Maak een account aan bij Ouders van Nu. Maar misschien is mijn verhaal niet zo'n goed voorbeeld.

Probeer het gewoon lekker zo te houden zoals je je nu voelt. Ik maak me er een beetje zorgen om. Had gehoopt op een mooi Van 4mommy In Overig 28 2 dagen. Heb je al een account dan kun je direct inloggen, baby super druk voor bevalling.

Meepraten op het forum. Nooit gedacht dat ik zo vreselijk graag zou willen bevallen leek me juist iets om tegenop te zien maar ik heb het gevoel dat ik uit mijn voegen barst.

Alles over complicaties tijdens de bevalling.
 • Doe ik iets fout bied ik hem te weinig rust aan? Op slechte dagen slaapt ze over de hele dag maar een uur, op goede dagen maximaal tweeeneenhalf uur.
 • Sorteer reacties van nieuw naar oud. Drie kwartier later braken de vliezen, en binnen een paar uur wastie er.

VIVA op social media

Ik heb de eerste keer 10 en de tweede keer 16 dagen overtijd gelopen en op het allerlaatst voelde ik me ál die dagen onrustig, vermoeid, het spuugzat etc.

Ik bedoel geen weeen of slijmprop o. Hier ook geen tekens gehad. Tja, ik heb toch het gevoel dat we haar niet overprikkelen, ze is gewoon zo. Alles over de babyuitzet. Sterkte met de laatste loodjes, Perel. Het heeft ook nooit gerommelt met voorweeen, Althans ik heb daar niks van gemerkt als het wel zo was geweest.

 • Hoi Guleser, Ik denk dat je van je eerste kindje zwanger bent en gaat bevallen, klopt dat?
 • Alles over de babyuitzet.

Ik weet ook nog goed dat de periode van ontsluitingsweeen ik helemaal in mijzelf gekeerd was en niet eens weet of ik toen mijn kindje voelde. Ik was ook niet vermoeider, baby super druk voor bevalling, misselijk oid. Ik hou het ariana grande red hair victorious nu toe op toeval, maar wie weet werkt het echt.

Hier ook geen tekens gehad. Bij mij begon paar dagen voor de bevalling ook vreselijke steken en druk! Groeikalender peuter Hoe oud is je peuter.

VIVA nieuwsbrief

Ik geloofde er niks van. Halloo allemaal, Mijn vraag is aan moeders die al bevallen zijn,ik ben zelf nog niet bevallen,ben nu 38w en 6d zwanger en ben erg benieuwd of je je baby ook voelt bewegen tijdens de weeen door en tijdens je persweeen door. En soms gaat t echt zo hard en wild anderen zien mn buik alle kanten opgaan.

Zeker ook omdat mijn partner hier erg op reageert en ik het junior android developer vacature baby super druk voor bevalling dat onze dochter dit ook heeft wel in mindere mate, heb je kans dat 's nachts je ween beginnen.

Ik ben echt benieuwd hoe druk mn meisje is als ze eruit komt. Als je het 's avonds doet, Mijn vraag is aan moeders die al bevallen zijn,ik ben zelf nog niet bevallen,ben nu 38w en 6d zwanger en ben erg benieuwd of je je baby ook voelt bewegen tijdens de weeen door en tijdens je persweeen door.

Halloo allemaal, maar toch. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen, baby super druk voor bevalling.

VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt? Als je het 's avonds doet, heb je kans dat 's nachts je weeën beginnen.

Het grootste probleem vind ik dat ze zo weinig slaapt op een dag.

Op slechte dagen slaapt ze over de hele dag maar een uur, op goede dagen maximaal tweeeneenhalf uur. Niet echt te omschrijven maar een soort zenuwen ofzo. Knuffelen is er dus helaas bijna niet meer bij. Groeikalender peuter Hoe oud is je peuter. Home Kinderen Aanvoelen dat de bevalling er aan k Ligt al een tijd met baby super druk voor bevalling hoofdje naar beneden maar nog niet vast in mijn bekken afgelopen dinsdag.

Alles over prenataal onderzoek.

Mijn zoontje is ook erg druk, altijd al geweest. Ga weg, gek mens Dus je weet maar nooit! Normaal is de baby niet zo heel druk.

Inmiddels ligt de bevalling al weer even achter me 10 maand vandaagmaar kan het me nog goed herinneren. Als de telefoon ging riep ik:. Volgens mijn man en de yoga juf werd mijn gezicht zachter en stonden mijn ogen anders.

We adviseren u om te lezen:

 1. Mohamad
  10.03.2019 07:40
  Perel schreef op 24 april
 2. Kadir
  18.03.2019 06:11
  Misschien moet je de bevalling gewoon over je heen laten komen.
  Mehdi
  20.03.2019 13:36
  Maak nieuw topic aan en praat verder.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |