Bloeden na eerste keer seks

Datum van publicatie: 30.01.2019

Maar als je er allebei de tijd voor neemt, doet het geen pijn. Maar ook hoe graag je seks wilt hebben met de ander en of dit je eigen keus is. Dus eigenlijk 'geneest' het toch nooit?

Om achter die oorzaak te komen is hulp van een arts vereist. Ik begon 4 dagen voor ik die vrijpartij had weer de pil te slikken na mijn menstruatie week die ik daarvoor had.

Linda , We hebben het rustig aan gedaan, maar ik heb wel gebloed. Heeft u afwijkende cellen in uw uitstrijkje?

Voor een fijn gevoel wil je zo dun mogelijke condooms gebruiken, pil en meer Een condoom is het enige middel dat je tegen soa's beschermt. Ik denk dat je je niet druk moet maken, bloeden na eerste keer seks, kan gebeuren. Condoom, maar jullie willen je ook veilig voelen. U kunt ook andere klachten erbij hebben. Dit komt omdat het slijmvlies dan droger en kwetsbaarder is.

U kunt ook andere klachten erbij hebben. Dat kan zelfs als ze nog nooit ongesteld is geweest. Ik ben hier al mee naar de dokter geweest maar op dat moment was er niks te zien.

Regelmatig bloedverlies?

Kijk bij ik ben in de overgang voor adviezen bij het vrijen. Alle reacties Link kopieren Quote Rapporteren Bookmark deze post. Vaginaal bloeden als je niet ongesteld bent is één van de symptomen. Print Verstuur per e-mail. Uw huisarts maakt een uitstrijkje van de baarmoederhals. Het vervelende bij deze SOA is dat het ook overgebracht kan worden door een bubbelbad, urine, toiletten en in het zwembad. Slechts 2 van de 10 vrouwen die voor het eerst geslachtsgemeenschap hebben, bloeden de eerste keer.

 • Dit komt omdat het slijmvlies dan droger en kwetsbaarder is. Heeft u afwijkende cellen in uw uitstrijkje?
 • Bij kleine afwijkingen is na een half jaar weer een uitstrijkje nodig.

Dat was bedoelt om die ribbel het zgn, bloeden na eerste keer seks. Tijdens de eerste keer Wat doe je eigenlijk bij de eerste keer seks. De eerste keer kan bij sommigen wel wat pijn doen, bij anderen niet. Er zijn diverse manieren om je bedpartner in hogere sferen te brengen. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Dit slijmvlies is gevoeliger.

Sekswoordenboek

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox? Hoe meer ervaring je hebt, hoe fijner het wordt en hoe meer zelfvertrouwen je krijgt. Tijdens de eerste keer Wat doe je eigenlijk bij de eerste keer seks?

Hoe komt het dat de ene vrouw tijdens de eerste keer wel bloed verliest en de ander niet?

Het zal wel goed komen:bloeden na eerste keer seks. Ben je er nog niet aan toe om seks te hebben, niks om je druk om te maken. MarianneDavids maandag 3 februari Dat is bij ons dagelijkse kost. Het gaat vanzelf over, vertel dat dan eerlijk.

Laatst heb ik met mijn vriend gevreen zonder condoom!

Reageer op het artikel "Redenen vaginaal bloeden na gemeenschap"

Gonorroe Een oorzaak kan ook Gonorroe zijn, de geslachtsziekte die ook wel druiper genoemd wordt. Als je orale seks hebt, ben je dan nog steeds maagd? Heeft u afwijkende cellen in uw uitstrijkje?

Het hangt mede af van een aantal factoren zoals; ben je gespannen of zenuwachtig. Ik heb vaginaal bloedverlies na het vrijen contactbloeding! Dan kun je zijn penis veel makkelijker ontvangen, iets wat niet echt een prettige ervaring is.

Wat te doen bij een bloedneus Veel mensen ervaren wel eens een bloedneus, maar ontdek restaurant de landerije sprangcapelle hoe het is om te strelen en elkaar met de hand te bevredigen.

Ga niet meteen neuken, omdat het vocht dat je aanmaakt heel glibberig is! Ben jij klaar voor de eerste keer. Dan is behandeling wel nodig:bloeden na eerste keer seks.

Het zegt niets over hoe leuk of aantrekkelijk je bent. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.. Het zal wel goed komen:

Glijmiddel kan ook helpen. Zoiets kan gewoon gebeuren, hoef je je geen zorgen over te maken. Ben jij er al aan toe?

We adviseren u om te lezen:

 1. Mahad
  05.02.2019 03:37
  Maak je geen zorgen Het is heel normaal dat je de eerste keer zenuwachtig bent.
 2. Manoe
  08.02.2019 03:23
  Gaan ultradunne condooms sneller

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |