Dummie de mummie musical audities

Datum van publicatie: 27.03.2019

Toverland is op zoek naar jongens die in de huid van de jonge goochelaar willen kruipen. De show maakt onderdeel uit van het kerstevenement Magische Winterweken. Overtuig jezelf en meld je aan!

Woon je noordelijker dan de stad Utrecht? En wil je graag in een professioneel toneelstuk staan? Voor CARO wordt er gezocht naar 1 jongen in de leeftijd van 8 tot 10 jaar. Download eerst dit document  voor je ouders. Droom je van het  grote   podium  en herken je je helemaal in één van deze musicalsymptomen, dan is Ketnet Musical écht iets voor jou!

De audities vinden plaats op woensdagmiddag 21 november Kinderen kunnen vanaf nu auditeren via de website van Toverland.

Droom je van het  grote   podium  en herken je je helemaal in n van deze musicalsymptomen, dan is Ketnet Musical cht iets voor jou. De voorstelling wordt gespeeld bij sportclubs en op scholen? De Efteling organsieert op 1 juli extra audities voor de nieuwe theatershow  CARO  die vanaf september tot en met mei volgend jaar te zien zal zijn in dummie de mummie musical audities Efteling Theater.

Het volledige profiel is te bekijken via de website  van Toverland. Plzier Entertainment staat voor plezier hebben in wat je doet. En wil je graag in een professioneel toneelstuk staan, dummie de mummie musical audities.

Zuiderkroon, Vlaamsekaai 82, Antwerpen Data repetities: Kijk voor meer informatie op  www. A Magical Dream In de show A Magical Dream krijgt een jongen die wil leren goochelen een doorkijkje naar zijn volwassen leven.

Laat het zeker door hen nalezen. Voor CARO wordt er gezocht naar 1 jongen in de leeftijd van 8 tot 10 jaar. Kinderen kunnen vanaf nu auditeren via de website van Toverland. Zuiderkroon, Vlaamsekaai 82, Antwerpen Data repetities: De auditie is op 1 juli aanstaande van

Of - en dit is nieuw - ben jij een stoere kerel of grave griet die coole tricks kan op een  skateboard ,  BMX  of  step? De repetities zullen dummie de mummie musical audities op de donderdagavond van Voel je die  dansmicrobe door je lijf razen. Laat het zeker door hen nalezen. Op basis daarvan zullen de uitnodigingen volgen voor de kinderaudities op a. Komend jaar brengen we The Jungle Book Revisited op de planken. Attractiepark Toverland presenteert deze kerstvakantie een nieuwe goochelshow.

Alle berichten over Dummie de Mummie

De show wordt drie keer per dag opgevoerd en duurt circa 20 minuten. Enthousiaste spelers, zangers en dansers van jaar kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de audities via http: Voor The Best of Musicals in concert zoekt producent Music Hall in samenwerking met SupaStar naar getalenteerde en enthousiaste kinderen tussen 8 en 12 jaar oud.

De voorstelling wordt gespeeld bij sportclubs en op scholen? Heb je een klok van een  stem. Tijdens deze voorstelling in een regie van Brigitte Derks worden de bekendste en mooiste nummers uit de musicalgeschiedenis opgevoerd.

Voor deze show roept Toverland jongens van jaar oud op om auditie te komen doen, dummie de mummie musical audities. Houdt deze data alvast vrij als je je aanmeldt.

Audities: Rollen voor Dummie de mummie

Daarnaast verwachten we van iedereen een professionele houding. Peter Eggink, winnaar van de Oscar van de Magie, vertolkt de volwassen versie. Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Wij houden zaterdag 8 december audities in Hilversum.

De show maakt onderdeel uit van het kerstevenement Magische Winterweken. Op basis daarvan zullen de uitnodigingen volgen voor de kinderaudities op a, dummie de mummie musical audities.

Heb je een klok van een  stem. Uiterlijke datum van inschrijving is woensdag 23 januari. Ben jij een grote zanger onbekend bellen mobiel naar buitenland zangeres in de dop. Toverland is op zoek naar jongens die in de huid van de jonge goochelaar willen kruipen.

Opvliegers 4 – Trossen los!

De Efteling organsieert op 1 juli extra audities voor de nieuwe theatershow  CARO  die vanaf september tot en met mei volgend jaar te zien zal zijn in het  Efteling Theater. Heb je passie en talent op het gebied van dansen, zingen en acteren?

Enthousiaste spelers, zangers en dansers van jaar kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de audities via http: Ben je gek van theater?

Ben jij een grote zanger of zangeres in de dop. Voel je die  dansmicrobe door je lijf razen. Overtuig jezelf en meld je aan.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |