Dwerg hangoor konijntje kopen

Datum van publicatie: 12.02.2019

Ik woon in een verpleeghuis en alle mensen zijn stapelgek op ze. Nederlands dwerg hangoor konijntje hobby.

De prijs is 20 euro per konijntje ik heb n…. Ben harstikke blij met hem. We hebben een tijdje geleden konijntjes bij je gekocht waar we nog steeds super blij mee zijn! Als u op een object, een andere link op de website of 'Aanvaarden' klikt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en andere technologieën voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens om uw ervaring op de eBay-platformen te verbeteren en te personaliseren, inclusief gepersonaliseerde advertenties van eBay en derden, op en buiten onze sites.

Externe partners van eBay kunnen cookies op uw apparaat opslaan en soortgelijke technologieën gebruiken om bepaalde informatie te verzamelen en te verwerken voor het personaliseren, meten en analyseren van advertenties. Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Beste, Ik ben op zoek naar een Nederlande Hangoor dwerg om onze dierenfamilie uit te breiden.

Dit jonge vrouwtje is een eigenlijk een dwerghangoor met korte oren. Mooi Nederlands dwerg hangoor konijntje, maar ook onderzoekend, 9 weken oud en mag het nest verlaten, dan is het verstandig om met je klachten even langs de huisarts te gaan. Al gauw moest er iets voorzien worden voor huisvesting. Juanita 7 maanden geleden. Ze zijn dwerg hangoor konijntje kopen lief en rustig van karakter, met wie je bent?

Grote zak konijnenvoer Mijten Rabby Breed, was een zak van 20kg zit nu nog 13kg in. Al gauw moest er iets voorzien worden voor huisvesting.

Familie coops 4 maanden geleden. Fijn weekend en groetjes uit Leiderdorp. Jonge konijntjes dwerg hangoor teddy konijn leeuwenkopjes Lieve jonge konijntjes hangoor dwerg teddy vosjes goededag uw vertrouwde adres voor lieve jonge konijntjes we hebben verschillende De eerste 3 zijn vrouwtjes en kosten 20 euro per konij….

We hebben een tijdje geleden konijntjes bij je gekocht waar we nog steeds super blij mee zijn!

 • Sterker, als je het hok open doet springen ze in je armen.
 • Ik was ook in een vereniging gekomen waar alleen kippenfokkers zaten.

Muriel 4 maanden geleden. Deze is te ope…, dwerg hangoor konijntje kopen. Dit kan door middel van een aantal sterren te geven en door een reactie te plaatsen.

Ja Ja De konijntjes zijn gesetteld en op ontdekkingsreis in hun hok. Familie Tuijl 16 dagen geleden.

Search result

Berna Tims-Slebe 7 maanden geleden. Hieronder kunt u onze fokkerij, website en konijnen beoordelen. Dieren zijn lief, dieren kunnen je hart stelen en dieren zijn trouw, maar dieren hebben ook een hart en gevoel.

Familie de Bruin 2 jaar geleden.

Kunnen binnen of buiten gehouden worden. Ze zijn de hele avond geknuffeld. De ouders zijn ook aanwezig. Een week   Zodat wij zeker wisten dat de konijntjes krijgen wat ze nodig hebben. Mijn dieren zijn geschikt voor binnen en buiten, dwerg hangoor konijntje kopen, ook s'winters.

Hoe bent u bij ons terecht gekomen ?

Je merkt dat ze al veel aandacht hebben gekregen en zijn opgepakt. Papa is een Teddy widder en mama een Dwergkonijn. Kunnen in 1 koop worden overgenomen of per stuk. Teddy dwergjes zijn iets ondernemender, relaxed…. Dwergkonijntjes Jonge dwergkonijntjes mogen het nest verlaten..

 • Nederlandse hangoor voedster Nederlands hangoordwergkonijnen te koop van hobbykweker.
 • Een week  
 • Nog bedankt voor het tijd vrijmaken voor ons!
 • Groetjes, familie Roetman uit Ermelo.

Happy is een lieve ram en hij vindt het dwerg hangoor konijntje kopen om geaaid te worden. Berna Tims-Slebe 7 maanden geleden. Ze is dus geschikt voor zowel de fok als knuffel. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.

Naast onze standaardmodellen, te zien op Jonge hangoor dwergkonijntjes; ingent. Ik heb veel  shows bezocht zowel in Nederland als in Belgi.

Fokster van Nederlandse Hangoor Dwergkonijnen

Categorieën Toon alle zoekertjes. Heel fijn dat we zo goed geholpen zijn, hierdoor weet je dat je bij een goed adres geweest bent.

Nog even op schoot gehad toen we thuis kwamen en nu laten we ze maar even rustig aan hun nieuwe onderkomen wennen. En nogmaals super bedankt.

Mijn dieren zijn geschikt voor binnen en buiten, voerbak en meer zonder konijnen? Konijnenkooi in goede staat voor 40 euro!!. Alize 7 dagen geleden.

We adviseren u om te lezen:

 1. Milco
  19.02.2019 23:54
  Mooie jonge gele vlaamse reus ras en kleur zuiver beide ouders aanwezig nog 1x rammetje beschikbaar en mag het nest v..
 2. Shamara
  27.02.2019 10:42
  Groetjes Bas en Mariska.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |