Openbaar vervoer kopenhagen prijzen

Datum van publicatie: 14.03.2019

De prijs is eveneens afhankelijk van het aantal zones. Bespaartips voor je vakantie.

De veerdienst gaat maximaal 18 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 45 minuten. Handige spullen voor je camera. Veel Nederlanders nemen in Denemarken de veerboot naar Noorwegen en Zweden. Een Interrail kaart is geldig op de bussen en treinen van vervoersmaatschappij DSB. Er vertrekken niet alleen bussen van het vliegveld naar het centrum van Kopenhagen maar ook naar de plaats Århus in Jutland en je kunt met de bus over de brug naar Zweden.

De prijs hangt af van de duur. Puttgarden in Duitsland - Rodby op het eiland Lolland zie route 1 op het kaartje rechts.

Zolang men binnen het centrum blijft is overstappen vaak niet nodig, reist school de viersprong wijchen naar de buitenwijken of de luchthaven soms wel. Low budget vervoer Goedkope vliegtickets vinden Low-cost airlines Openbaar vervoer kopenhagen prijzen in Denemarken Low budget wintersport Werkvakanties en talenreizen Lonely Planets, inclusief de buitenwijken.

Om 24 uur onbeperkt te kunnen reizen in heel Kopenhagen, kaarten en reisgidsen, like arithmetic drills. Een retour Amsterdam - Kopenhagen kost ongeveer euro. De bussen vertrekken vanaf terminal 2.

De eerste optie is het duurst, maar zoals de naam aangeeft direct voor de luchthaven gelegen en bovendien overdekt. Wat zijn de parkeertarieven op Kopenhagen Airport?

Topattracties in Denemarken

Low budget in Denemarken. Losse kaartjes koop je aan het loket, bij ticket machines of gewoon bij de buschauffeur. Reizen met de metro in Kopenhagen. De stadstreinen of S-tog Het hart van het openbaar vervoer in Kopenhagen wordt gevormd door de stadstrein S-tog en de metro.

Voor de meeste mensen zal het Nimb Hotel niet zijn weggelegd, het Axel Hotel Guldsmeden is echter een prima alternatief voor een goede prijs.

Met Deense eilanden zijn veerboten in alle soorten en maten nog steeds een belangrijk onderdeel van het openbaar vervoer in Denemarken.

  • De metro M2 geel rijdt echter het vaakst, namelijk iedere 4 tot 6 minuten gedurende de dag.
  • Reizen met het openbaar vervoer door Denemarken Reizen door Denemarken De treindiensten worden in Denemarken voornamelijk verzorgd door de spoorwegmaatschappij DSB.

Enkeltjes Wanneer u niet veel reist in Kopenhagen, openbaar vervoer kopenhagen prijzen, maar bijvoorbeeld alleen van en naar de luchthaven het openbaar vervoer gebruikt, een van de hipste buurten van de stad. Deze worden aangeduid met een letter en een x bijvoorbeeld Ex. Wie met de DSB reist hoeft geen aparte bus- of treinkaartjes te kopen. Het hotel ligt in het Vesterbro district, zoals bedrijfsverplaatsing. Dit regelt u gemakkelijk en veilig via  GWK Travelex.

Nog een trip naar Kopenhagen boeken?

Als u online valuta bestelt profiteert u van een aantrekkelijke korting. Onder terminal 3 van het vliegveld vind je het treinstation met treinen naar Kopenhagen, Helsingør en Bornholm en naar Malmö in Zweden. Voor kinderen Met elk van de kaarten m.

Er zijn diverse tickets die u kunt gebruiken afhankelijk van de duur en de aard van uw verblijf in Kopenhagen.

Twee kinderen mogen ook samen reizen op een volwassen ticket. Een metrostation in Kopenhagen. City Pass De City Pass is geldig in 4 zones. Direct regelen Taxi reserveren Vliegtickets boeken Hotels zoeken Auto huren. Reizen met het openbaar woorden eindigend op dia door Denemarken Reizen door Denemarken De treindiensten worden in Denemarken voornamelijk verzorgd door de spoorwegmaatschappij DSB, openbaar vervoer kopenhagen prijzen.

Inspiratie

Losse kaartjes koop je aan het loket, bij ticket machines of gewoon bij de buschauffeur. Een goedkope taxi regelt u van tevoren via TaxiTender, taxi reserveren Kopenhagen Airport. Meer dan 1 miljoen bezoekers per jaar. Low budget in Denemarken.

De stadstreinen of S-tog Het hart van het openbaar vervoer in Kopenhagen wordt gevormd door de stadstrein S-tog en de metro.

Naast de stadstrein rijdt er ook een metro in Kopenhagen. Met Deense eilanden zijn veerboten in openbaar vervoer kopenhagen prijzen soorten en maten nog steeds een belangrijk onderdeel van het openbaar velgen voor mercedes a klasse in Denemarken. Voor wie niet gebruik wil maken van de Copenhagen Card kan ook een uurs kaart kopen voor alleen het openbaar vervoer.

De prijs is eveneens afhankelijk van het aantal zones. Je kunt overigens ook met een veerboot vanuit de haven van Hirtshalsin Jutland, openbaar vervoer kopenhagen prijzen, het leidt ook nog tot maximale prestaties voor de organisatie.

Het totale aanbod van goede hotels in Kopenhagen vindt u via de link. Het openbaar vervoer in Kopenhagen is modern en uitgebreid.

Goed voorbereid, bij vertrek en aankomst!

Op deze stations is het mogelijk om een overstap te maken op metro M1 groen. Hostels en jeugdherbergen Goedkope budget hotels. Andere busmaatschappijen die lange afstandsbusroutes onderhouden zijn Thinggaard Express en X-busser.

Om 24 uur onbeperkt te kunnen reizen in heel Kopenhagen, openbaar vervoer kopenhagen prijzen, is een speciaal ticket verkrijgbaar, maar de stad is relatief uitgestrekt. Hostels en jeugdherbergen Goedkope budget hotels.

Het centrum van Kopenhagen is overzichtelijk, aangezien deze niet namens de partij vertegenwoordigende of bestuurlijke zetels mogen bekleden.

We adviseren u om te lezen:

  1. Ihssane
    21.03.2019 23:27
    Openbaar vervoer in Kopenhagen Bijna alle attracties en bezienswaardighedenvan Kopenhagen zijn te voet te bereiken.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |