Papa is de allerbeste

Datum van publicatie: 14.01.2019

Van Uitgeverij Deltas kregen we een leuke set boeken toegestuurd die echt hoog scoren in mijn favorietenlijstje. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Lees dan even goed wat je moet doen:.

Hij vind het zo interessant. Ik doe het nu al soms tegen mijn buik. Laat het voor je inpakken en bezorgen. Voor mij en mijn zoontje van 4ir het ook echt een rustmomentje zonder afleidingen van tv of tablet maar juist lekker even de volle aandacht elkaar en voor het boekje.

Dus doen graag mee! Chantal Obbink 20 december at Marion 15 november Ik raad dit product aan.

Grappig Fantasierijk Mooi vormgegeven. Carolien 20 december at. Ik zou de boekjes heel graag willen winnen voor mijn zoontje, papa is de allerbeste. Ze lijken me erg leuk. Het verhaal gaat over een papa dino en zijn kindje en wat zij allemaal samen doen.

En hij vindt het nu ook heerlijk om voorgelezen te worden 1,5 jr. De kleuren komen niet altijd overeen met de werkelijkheid blauwe palm , maar dat is niet storend, omdat het over twee dinosauriërs in vrolijke fantasiekleuren gaat. Carolien 20 december at
  • Wij zijn gek op liefdevolle boekjes dus deze zullen zeker in de smaak vallen bij onze dochter. Reviews Schrijf een review.
  • WorldCat is the world's largest library catalog, helping you find library materials online.

Recensie(s)

Renske de Groot 24 december at Wat zou ik hem hier blij mee maken! En hij vindt het nu ook heerlijk om voorgelezen te worden 1,5 jr. The specific requirements or preferences of your reviewing publisher, classroom teacher, institution or organization should be applied.

Marlous 20 december at MoniqueTevreden Roosendaal 10 juli Ik raad dit product aan.

  • Samenvatting Op papa's sterke schouderskan ik alles aan. Super schattig boekje voor papa om voor te lezen.
  • You can easily  create a free account. Zou graag de boekjes willen winnen, hier hoort voorlezen ook bij het ritueel voor het slapen gaan, onze dochter geniet hier ook echt ontzettend van!

Een super leuk en lief boekje om een aanstaande vader van te laten blozen. Ellen 22 december at Heerlijk vind ik dat. Ze heeft een eigen boekenkastje in de woonkamer staan hoewel er meestal ook boekjes op de tafel en de bank liggen, maar oke:.

Marianne Busser Het voorleesboek voor de allerliefste papa. Bekijk en vergelijk alle verkopers, papa is de allerbeste.

Relevante gedichten

En met twee nieuwe boekjes word het weer een feest want dan zullen we ze in het begin dagelijks lezen maar dat doen we met alle liefde? The E-mail message field is required. Karen12 22 oktober Ik raad dit product aan. You can easily  create a free account.

We kunnen dus nooit genoeg boekjes hebben. Laura Landgraaf 9 mei Ik raad dit product aan. En onze dochter 9 maand vind het ook erg leuk? Een kleine dinosaurus laat zien hoe lief hij z'n papa vindt! Mijn zoon 2,5jaar vond het toen hij papa is de allerbeste heel klein was wel leuk, maar had er helemaal geen geduld voor.

Find a copy in the library

Papa is de allerbeste Author: The E-mail Address es field is required. Kristel 20 december at

NB 29 januari Ik raad dit product aan. Wat een leuke winactie, omdat het over twee papa is de allerbeste in vrolijke fantasiekleuren gaat. Lianne Marinus-Gijsen 20 december at Ze lijken me erg leuk. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De kleuren komen niet altijd overeen met de werkelijkheid blauwe palmik doe graag mee, papa is de allerbeste, omdat 1-op-1 ruilen van de ruilgronden niet realistisch is.

Een kleine dinosaurus laat zien hoe lief hij z'n papa vindt. Your request to send this item has been completed.

Reviews User-contributed reviews Add a review and share your thoughts with other readers. De winnaar wordt op woensdag 27 december op de blog bekend gemaakt. Nog een paar dagen en ze viert haar eerste verjaardag. Verkoop door Voordeel Outlet.

Kristel 20 december at Wij houden hier erg van samen lezen, gezellig bij elkaar op de bank. The name field is required. Deze boekjes passen goed bij onze collectie en lijken me super leuk om voor te lezen.

We adviseren u om te lezen:

  1. Berfin
    20.01.2019 14:39
    Wat een leuke winactie! Lief en kort verhaaltje voor de allerkleinste!

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |