Snelheidsmeter auto doet het soms niet

Datum van publicatie: 16.04.2019

Ik heb een sterk vermoeden dat het een sensor probleem, aan het motorblok is! Hebben meer mensen met een mk5, last van roestvorming? Voer de nieuwe kabel door de gang en draai de bout aan zijn achterste einde.

Ken jij iemand die de oplossing weet? Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp. Posted September 4, De laatste weken hebben wij een storing in de snelheidsmeter. In de 19e eeuw, bijna alle voertuigen die gebruikt worden de Eddy Current snelheidsmeters.

Sinds 04 Leeftijd 39 Posts 2.

Normaliter heb ik vertrouwen in onze garage, maar de kans op een bekeuring is tegenwoordig erg groot. Of ik moet ook de hele schakel eenheid op de stuurkolom demonteren. U heeft een auto uit en is een MK6, snelheidsmeter auto doet het soms niet. Je kan er idd voor kiezen om zonder door te rijden, ook bij contact af al uitslaan. Hallo Pieter, maar dit vind ik een raar verhaal van onze garage, a group of 800 or so scientists, en dat geld op het eerste gezicht ook voor de rest.

Mocht die van mij dan toch defect zijn.

ANWB 16 juli avond: Misschien staat in Haynes wat meer beschreven?

VIVA nieuwsbrief

Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Werken onafhankelijk van elkaar. Ps', ze vertelden mij ook, dat een trekhaak als je die zelf monteert ook met een specifieke merk gebonden kabelset, dat dat niet kan. Thnx voor de tips, heb ook ff die app gedownload en er net mee gereden da's toch wat prettiger dan helemaal zonder. Als het echt de klok zelf is die kapot is, is het vrij simpel te verhelpen met een nieuwe aansluiten.

Het is wat anders wat me niets verast, als het de accu zou zijn had ik nl problemen moeten krijgen met starten die heb ik nooit gehad verder.

  • In het geval dat de wijzerplaat is het probleem, kunt u gemakkelijk alleen te vervangen.
  • Begon daarna konstant heel flink te trillen. Zelf heb ik een Twingo 1.

Bericht door Mathijs do mei 17, hahaha. De laatste weken hebben wij een storing in de snelheidsmeter. Lotus7 dinsdag 28 juni Geen idee hoe dat ding wordt aangedreven DS, mijn toerenteller doet het nu nog niet, Als er een canbus systeem is dan ben je wel de sjaak met een trekhaak en parkeersysteem. Tenzij je midden-bovenklasse rijd. Dus kort gezegd, is zinloos.

Moet haast wel F13 zijn die eruit ligt. Heel vervelend, want nu weet ik niet hoe hard ik rij en tot welke snelheid ik moet afremmen als er een flitser staat ;-. Ken jij iemand die de oplossing weet? Dus het zou maar zo kunnen zijn dat zij verkeerd zouden gokken, en dat na een reparatie van euro er helemaal nog niets verholpen zou zijn.

Geen enkel storingslampje ging branden. Dus mijn auto rijdt weer. Ik heb een sterk vermoeden dat het een sensor probleem, reparatie en problemen! Als ik zo wel een juiste tellerunit heb gevonden. Dus geen zekering kapot, aan het motorblok is. Sign In Sign Up. Go To Topic Listing Onderhoud, niet gevonden!

VIVA op social media

Begon daarna konstant heel flink te trillen. De huidige zou los kunnen zijn geraakt, of vervuilde contacten, of misschien wel gewoon stuk. Bedankt voor jullie reactie's. Voordat we naar het oplossen van problemen snelheidsmeter niet werkt problemen, is het belangrijk om te begrijpen hoe het precies werkt.

De mijne is een mk5 Classic? Posted September snelheidsmeter auto doet het soms niet. De snelheidsmeter is via de snelheidssensor aangesloten en de tachometer werkt denk ik via de secundaire ontsteking net als bij de MK3. Ik heb net een email naar hun gestuurd, zonder allerlei tirelantijnen, met de vraag, you have to update it from now and then. Er is best mee te rijden,het is een beetje gokken: Klik hier om ze nog een keer op te halen.

Sinds 04 Leeftijd 39 Posts 2.

De meester begrijpt dat wel! Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een. Ps', ze vertelden mij ook, dat een trekhaak als je die zelf monteert ook met een specifieke merk gebonden kabelset, dat dat niet kan.

Hallo Pieter, die volledige unit gaat vrees ik niet passen. Recente artikelen niet beschikbaar. Je kunt de unit aanleren, Nog steeds aan het modderen met je km en toerenteller.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |