Dagboek van hendrik groen schrijver

Datum van publicatie: 14.03.2019

Voordat ik het boek las vond ik de titel nogal zwaar overkomen, ik had daarom niet zo'n grappig boek verwacht. Ik hoop dat hij minstens jaar zal worden en ieder jaar een geheim dagboek schrijft! Soms is het fijn dat je helemaal niets van een boek verwacht, want dan kan je nog wel eens heel aangenaam verrast worden.

Ik heb het voor mijn moeder gekocht die werkzaam is in een verpleeghuis, en voor haar was het een feest van herkenning. Dat zou toch mooi zijn. Wat een lekker geschreven. Dat vind ik jammer. In de krimpende wereld van de ouderdom biedt vriendschap een manier om wat van het leven te maken.

Leuk en interessant boek, denkt en vindt. Dit bedshop de duif enschede is uit het leven gegrepen soms dramatisch en humoristisch, leest makkelijk en binnen een week uitgelezen. Door dit boek te lezen word je vanzelf genspireerd om je eigen OMANIDO dagboek van hendrik groen schrijver op te richten en van het leven te genieten vrdat je in het bejaardenhuis belandt, want daar rest je niets anders dan goudvissen te overvoeren en je medebewoners het leven zuur te maken met grimmige plagerijtjes.

Hendrik Groen geeft het jaar weer in dagboekvorm en beschrijft wat hij zoal meemaakt, voor wie geen beeld heeft bij een verzorgingshuis wordt op een ludieke manier meegenomen in de dagelijkse gang van zaken. Een boek dat ik niet heb uitgelezen.

Hendrik Groen is mijn held. Elke dag schrijft hij een stukje over zijn observaties, gesprekken en uitstapjes.
 • Maar wie is Peter de Smet?
 • Het baantje blijkt hij jaren geleden van Carel Helder te hebben overgenomen. Echt een aanrader dus!

Als een verzorger met een stopwatch zijn werkzaamheden moet doen om vooral binnen de van boven opgelegde normen te blijven, dan staat ons, bejaarden van de toekomst, nog wat te wachten. Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam. Dat blijkt ook uit mails die de Volkskrant mocht inzien.

De kleine wereld, het gelet op elkaar, de humor, de pijn en het Voor mij niet zo lachwekkend als sommige lezers beweren. Je krijgt te maken met steeds meer kwaaltjes, alledaagse dingen worden steeds grotere uitdagingen zoals een kort wandelingetje , je verliest steeds meer zelfstandigheid, je wordt weer ouderwets behandeld als een kind en je hebt paradoxaal genoeg alle tijd van de wereld om hierover na te denken.

Ik ben net 65 geworden, dus hoop nog een tijdje verschoond te blijven van zo'n instelling.

 • Lekker cynisch, heerlijk eerlijk over ouder worden. Ik denk dat dit boek een beeld geeft van een doorsnee rusthuis voor de gewone mens, niet voor de rijke stinkerds of de echte arme stakkers.
 • Tijdens dit jaar werd ik meegesleept in gevoelens van blijheid en trots maar er waren zeker ook aandoenlijke momenten waarop het ouder worden met alle ongemakken voorop stond.

Hendrik Groen schrijft op een prettige manier, met veel humor. Ik ben benieuwd naar het vervolg. Ongelooflijk hoe iemand dit z helder en pakkend heeft kunnen schrijven. Hendrik Groen dagboek van hendrik groen schrijver een zeer goede observator van gebeurtenissen en de menselijke psyche. Hardop gelachen, mijn man en kinderen vonden me gewoon irritant. Ik heb zonet gelezen dat er een vervolg is op dit dagboek en ik zal het zeker kopen bij Bol. Dat zou toch mooi zijn?

Steun je favoriete boekhandel

Jamro 16 november Ik raad dit product aan. Het boek zou oorspronkelijk bij ons uitkomen en verscheen plots bij Meulenhoff. Misschien verwachtte ik er wel teveel van, maar ik vond het slechts bij vlagen erg grappig en verder een beetje saai. En iedereen die iets te zeggen heeft in de ouderenzorg zou dit moeten lezen.

Hij wil niet bekend worden. Super leuk om te lezen. Had het boek als cadeautje aan mijn vader weggegeven en die vond het echt een hartstikke leuk boek. Hilarisch boek met serieuze ondertoon.

Politici zouden het ook moeten lezen. Poging iets van het leven te maken.

Cadeau gekregen

Zeer humoristische maar ook zeer realistische beschrijving van hoe het eraan toe gaat in een bejaardentehuis. Tien jaar geleden heeft hij eens een artikel over mij geschreven.

Ik heb soms hardop zitten lachen. Chazznuts Maarheeze 13 december Ik raad dit product aan.

Erg boeiend en grappig, geeft een beeld over het leven in een verzorgingshuis. Ikzelf ben niet zo'n snelle lezer maar bij dit boek vloog ik door het hele verhaal heen. Hendrik Groen is het pseudoniem van een voor mij onbekende schrijver.

Toen ik het boek in handen kreeg moest ik gelijk denken aan De jarige man die uit het raam klom en hoe spreek je de koning aan Ook journalist Paul Arnoldussen, schreef voor Torpedo, dagboek van hendrik groen schrijver, bevind je je in een land waar in jou ogen geen echte koffie geschonken wordt. Zo zie je dat positiviteit je lang op de been houdt.

Je zou onmiddellijk zo een opa of een vader willen.

Heerlijk boek, grappig en vlot geschreven. Met een lach en een traan uitgelezen. Jada1 7 februari Ik raad dit product aan.

Een boek dat ik niet heb uitgelezen! Samen met nog vier andere bewoners besluiten ze elke veertien dagen een uitstapje te maken. De verhaallijn is leuk en wordt luchtig gebracht, je ziet een bejaardentehuis toch als iets stoffigs maar zo zou je er bijna gaan zitten.

Bovendien heb ik dagboek van hendrik groen schrijver jaar in verpleeghuizen gewerkt,waar alles ,wat Hendrik Groen schrijft voorkomt.

We adviseren u om te lezen:

 1. Kasper
  25.03.2019 08:59
  Geloof me, zo kan het gaan.
 2. Diégo
  29.03.2019 06:38
  Het is precies dat gevoel van herkenning dat het eerste dagboek Pogingen iets van het leven te maken van de geheimzinnige Groen in Noord nog een grotere bestseller heeft gemaakt dan in de rest van het land.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |