Giant twist go single

Datum van publicatie: 04.02.2019

Giant twist accu lichtje knippert wat is hier de oorzaak van Geantwoord op om Hoop niet bovenstaande problemen te ondervinden. Gaarne uw reactie op E mail adres.

En wat blijkt het computertje maakt geen goed contact met het houdertje waar je hem opschuift in het houdertje zitten vijf contact kogeltjes die er niet goed uitkomen.

De dealer had alleen de tijd 5 min te vroeg ingesteld dus deze zelf aangepast. De laatste tijd geven de computers sterk verschillende acculading toestanden aan. Heb zelf al een brief naar Giant gestuurd maar je krijgt gewoon geen antwoord alle communicatie loopt via de fietsenmaker.

Het heeft mij tijdens mijn vakantie van een vervelend probleem afgeholpen. Daarvoor zul je dan een los computertje moeten installeren. Lijkt op tilt geslagen.

De rijtijd kan ik zelf wel inschatten! Dat is bij mijn aspiro ook, of een geheim adres. Hans van Veldhuizen zegt: Ik heb een Ride Control P2 en mijn vrouw een P3. Maar ik heb de oplossing gevonden: Er is dan geen motorkracht meer. Persoonlijke of privgegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, giant twist go single, je start altijd op normaal daarna naar sport dan eco, en gebruik de extra inkomsten om schulden af te lossen.

Extra informatie

Bedankt voor deze goede handleiding. Echter, zo om de halve minuut valt de ondersteuning weg, waardoor je een harde weerstand in de pedalen krijgt. Jammer genoeg is dit ons niet gelukt. Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Probleem wat ik nu heb is dat bij het opschakelen van de Eco-stand naar de Normaal-stand alle stranden ledjes uitgaan, dus geen ondersteuning meer, en bij nogmaals drukken op de schakelaar de Normaal stand wel wordt geactiveerd, en de trap-ondersteuning weer werkt, dan opschakelen naar de sport-stand werkt wel direct.

Storing in ondersteuning computer.

 • Die tijd geeft dit computertje niet.
 • Ik heb een Ride Control P2 en mijn vrouw een P3. Persoonlijke of priv√©gegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres.

Voordeel is dat je gelijk een reserve batterij waarde 2,00 euro erbij hebt gekregen. Je moet er dan wel een hebben met schroefdraad en niet met een soort van bajonetfitting? Jammer genoeg is dit ons niet gelukt. Ik hoop dat u mij kunt helpen Groet, Toon! Ik heb de giant motion dx, giant twist go single.

Wat voor type batterij moet er in een Ride Control voor een Riant Twist? Is het mogelijk een nieuw dekseltje to kopen voor de batterij houder achter op de rode controle die van mij sprong weg toe ik de controller va mijn fits af haalde en is on vindtbaar. Weet iemand wat een complete ride-control kost voor een giant elektr. In onderstaande regels wordt dit even kort aangegeven.

Vul dan hier uw emailadres in. Het lijkt dat ik een breuk in de kabel heb zitten, giant twist go single, rit-tijd en gemiddelde snelheid op nul zetten door giant twist go single knop MODE ongeveer drie seconden ingedrukt te houden. In de gebruiksaanwijzing staat hier helaas niets over. Bovendien staat er waarschijnlijk black and white fitness club nog een fout in.

Nu kan ik terug kilometers gaan maken want door het volgen van de originele handleiding heb ik reeds voor de derde maal de totaal kilometers gereset en ik denk niet dat er de mogelijkheid bestaat dat ge die manueel terug kunt ingeven zoals bij sommige andere fietscomputers.

Select your location

Wellicht kan de fietsenmaker u helpen. Nog geen enkel probleem gehad met de RideControl, die doet het gewoon prima. Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Hoe kan ik fietsen zonder hulpmotor. Graag je bericht, vrgr Frank.

 • Misschien wisselt de weergave dan.
 • Welke kleur heeft het lampje op de ride control als de accu vol is.
 • Dank voor het idee.
 • Je kunt het beste bij een erkend Giant dealer langsgaan daar weten ze wel precies welke handleiding je nodig hebt bij jouw computer want er zit nogal wat verschil in, mijn dealer had al standaard copietjes klaar gemaakt voor deze dingen, neem wel je fiets of computer mee.

Dan is er nog een vraag gesteld over de instelling op de display wat je wil zien onder het rijden. Ik heb een giant twist en wil graag wat meer snelheid. Deze site maakt gebruik van cookies. Is het U gelukt om er aan tekomen. Hoe kan ik fietsen zonder hulpmotor. Ze hebben de gegevens van alle fietsen en eigenaren dat ze deze benaderen en eens een giant twist go single oplossing aanbieden.

Dank voor het idee.

Your location not listed?

Ik dacht ff weer contact te krijgen door aan het kabeltje naar de houder te rommelen. De fiets contoleerd nl of het wiel nog draaid. Kennelijk heeft de fabrikant na alle klachten nu eindelijk de gebruiksaanwijzing aangepast. Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres.

Ik heb nu twee computertjes in handen die er precies hetzelfde uit zien maar niet precies hetzelfde zijn. Ik ben redelijk handig en van de Giant Twist van mijn vrouw is de regelaar defect, d. Ik heb ondertussen de displayhouder met bedrading laten vervangen door een nieuwe omdat de Giant twist go single er bij sommige fietspaden uitfloepte denk hierbij aan losse klinkerbestrating, verkeersdrempels en kinderhoofdjes.

We adviseren u om te lezen:

 1. Yassmine
  07.02.2019 23:01
  Als het wiel niet meer draaid stopt de fiets met vermogen naar de wielen te sturen.
 2. Alparslan
  14.02.2019 23:42
  Het gevaar bestaat dus dat je onbedoeld alles wist ook de totaal gereden afstand.
  Helmich
  23.02.2019 01:05
  Het instellen van de automatische reset middernacht staat in de gebruiksaanwijzing hierboven,. Is het normaal dat ik op de RIDE Control P3 vijf led lichtjes heb waarvan na oplaadbeurt de bovenste vier groen kleuren maar het onderste led lampje altijd rood blijft?

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |