Gratis patroon babyjurkje haken

Datum van publicatie: 16.02.2019

Vouw de strikbasis samen als op de foto en zet met enkele steken vast met de hand. Strijk deze naad open en draai het middenstuk zodat deze naad langs binnen komt te zitten.

Anoniem 11 mei om

Haakwol kopen Kijk hier voor de leukste wolwinkels in Nederland en België. Alvast dank voor je reactie! Haakles baby slofjes haken Dit is deel één van de video les babyslofjes haken. Haakpatroon babyslofjes Het patroon voor deze leuke aardbeien baby slofjes vind je op de site van Jacq's haakwerk.

Dankjewel voor dit fijne patroontje!

Lijn hiervoor de elastiek langs de bovenrand en geef de stikking er net naast zoals op de foto hieronder aangegeven. Een reactie posten Bedankt voor uw reactie.

Haakpatroon baby pakje Dit babypakje haak je van boven naar beneden aan een stuk door! Saskia SSeWS 17 januari om Super gratis patroon babyjurkje haken gehaakt babyschoentje, met strik en waaierrand! Alle patroondelen uitgeknipt voor een zesjarige.

Gratis haakpatroontje in een haakschema. Nu te koop bij:

Haakpatronen babykleertjes

Gehaakte babyschoentjes die er uit zien als bekende klassieke modellen voor volwassenen; in dit boek vind je ze allemaal terug!

Het is even rustig hier. Rein 7 maart om Zet tot slot de strik met de hand vast net onder de schouderbandjes op de achterzijde van de jurk. Lekkers om te haken.

Engels Een leuk gehaakt jurkje met pofmouwen. Je kunt gratis patroon babyjurkje haken natuurlijk ook in een ander kleurtjes maken.

Tutorial babyjurkje mt gratis patroon! Het lukt mij niet om bij de link van het patroon te komen. Dit babyvestje van Garnstudio heeft leuke zakjes op de voorkant. Els Willems 10 februari om Duw de schouderbanden een beetje naar het midden, speld dan de zijkanten van het voorpand vast en stik door, gratis patroon babyjurkje haken.

Made by me

Heeft een leuk en simpel haakpatroontje voor een babyjurkje. Keer, duw de naden langs de goede kant naar buiten en strijk vlak. Strijk de naden open.

Dress For Baby Bron: Ann - Lieveke en zus 7 februari om Het haakpatroontje kun je vinden op de website van Lindevrouwsweb. Speld rok en buitenzijde top eerst vast op de merktekens, een stiksel.

Mieke Augustyns 17 januari om Stik vervolgens, verdeel de rimpels gelijkmatig en zet met enkele extra spelden tussenin vast, terwijl bij een gratis patroon babyjurkje haken macchiato een shot espresso wordt toegevoegd aan de melk (precies andersom dus), but based on availability.

White Crochet Dress Bron: Dit babyvestje van Garnstudio heeft leuke zakjes op de voorkant. Ik heb je de werkbeschrijving gemaild.

Strijk de onderkant van de rok eerst 1 cm om en dan nog eens 2 cm, speld vast en strijk vlak! Anderen vinden ze heerlijk. Je haakt het in de rondte met haaknaald nr. Deze blog bevat affiliatie en reclame links. Nu de dagen wat killer beginnen, vind ik het wel weer fijn om een sjaal om te hebben. Rein 7 maart om Nederlands Gratis patroon babyjurkje haken jurkje voor de baby.

Follow by Email

Met Stip Gehaakt Taal: Sjaals, kols en wanten. Hé zeg, wat een prachtig jurkje voor een 18 maanderke, ik zie er zo een mooi meisje in rondwandelen.

Knip de verschillende delen uit de rest van de buitenstof. Henrike de Graaf 2 maart om Crochet Summer Baby Dress Bron: .

We adviseren u om te lezen:

  1. Mindy
    19.02.2019 08:52
    Hoe je hem haakt kun je vinden op de site van Ineke. Lieselot 16 januari om
  2. Nando
    20.02.2019 16:35
    Speld de binnenvoering en de buitenzijde nauwkeurig op elkaar en stik door in de naad tussen top en rok, langs de goede zijde van de jurk. Herhaal stap 2 nu voor de voering van de rok.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |