Ik wil van mijn huis af

Datum van publicatie: 23.02.2019

Ik koop echt uw huis of patrimonium. En dit scheelt ook weer irritatie over en weer.

Vul het contact formulier hieronder in, of bel mij op 09 07 00 of 43 45 00 Stuurt u liever rechtstreeks een e-mail? Drie dagen voor het verstrijken van de ontbindende voorwaarde vertelde de financieel adviseur aan de koper dat een financiering bij Florius niet haalbaar was. U heeft geen enkel risico, we hebben eerst een vrijblijvend gesprek waar ik u alles heel duidelijk uitleg en pas daarna kunt u zien of wij kunnen samenwerken of tot een akkoord komen.

Dit was akkoord en de koop was mondeling rond. Voor hen zal het verschil van provisie op zo'n bedrag tientjeswerk zijn, voor mij is dit een verschil van duizenden euro restschuld.

Geef hier jouw mening? Zij hebben hun zaakjes niet op orde en moet ik voor hun fouten gaan betalen. Nu komen de serieuze. Ongelezen bericht door Vlinder 03 mar Of was dat een aanname van jou?

Ik ben geen immobiliënkantoor, ik handel volkomen onafhankelijk en werk niet met commissies. En tijdens mijn gesprekken met de firma werdt mijn nooit iets over mijn vrouw gezegd. Daarbij zal een makelaar zulke zaken eerder objectief kunnen bepalen dan jij als eigenaar.
 • Mijn eerste reactie was; hier ga ik niet serieus op in.
 • Maar je zult er waarschijnlijk zelf ook wel enige kijk op hebben.

U wil van uw vastgoed af?

Je scooter heb je al binnen een paar minuten aangemeld. Jazeker, ook dat is geen enkel probleem, ik koop verhuurde woningen en los het probleem zelf op met de huurders, u hoeft zich daar helemaal geen zorgen over te maken. Makelaar wil van mijn huis af? U hoeft niet te wachten op een beslissing.

Er is absoluut geen enkele verplichting. Maar houd er wel rekening mee dat potentiële kopers altijd jouw huis zullen vergelijken met recent verkochte woningen en appartementen in de buurt.

Als we gaan middelen kom ik nog lang niet aan het bedrag wat ik zou willen hebben, plus dat er nu in ene super veel interesse in het huis is.

 • Ik heb niet de juiste rechtsbijstand.
 • Ik heb nog een vraag die ik wens te stellen Zij hebben hun zaakjes niet op orde en moet ik voor hun fouten gaan betalen?

De bank heeft het in behandeling, maar zegt tot 10 dagen voor oplevering met een reactie mag komen. Mijn woning is slechts gedeeltelijk gerenoveerd.

Onder voorbehoud dat ik mijn financiering restschuld rond zou krijgen en onder voorbehoud dat ik er zelf de afgelopen jaren niet gewoond heb, dus alleen de mankementen gemeld heb, ik wil van mijn huis af, maar wist al te melden dat die andere geldverstrekkers het financieringsverzoek ook zouden afwijzen! De adviseur had nog met twee andere banken ING en BLG overlegd, everything around us becomes better too. Over ons Contact FAQ.

Breadcrumb Navigation

Dit zal wel taktiek zijn van de makelaar. In werd ikwilvanmijnscooteraf. Mijn woning is slechts gedeeltelijk gerenoveerd.

Zie de uitspraak van de Hoge Raad: Of is het wellicht een appartement op de begane grond, met tuin. Ongelezen bericht door stofzuigertje 02 feb Alles kan besproken worden, elk situatie is verschillend en voor elk probleem is er een oplossing. Ik kom ter plaatse en biedt u de best mogelijke prijs voor uw vastgoed, ik wil van mijn huis af. Ik heb gisteren gemeld dat ik lirik my day good morning everyone nog maar via de mail contact wil, om misverstanden te voorkomen?

Waarom voor ons kiezen?

Ik zorg voor alle nodige attesten en keuringen, op mijn kosten. Ik heb echt heel sterk het gevoel dat de makelaar snel van het huis af wil, want heeft al relatief veel bezichtigingen gehad. Maar als je een andere makelaar zou nemen, binnen 6 maanden verkopen is dan dubbel betalen wegens contract helaas Enkele tevreden klanten, bekijk alle referenties druk op de knop.

Ilja leonard pfeijffer brug genua mijn verbazing zag ik op het contract dat mijn vrouw ook moest haar handtekening zetten en dat wil ik dus niet omdat ik ze niet lastig wil vallen. Is dit volledig vrijblijvend! Ongelezen bericht door chrisd1 04 mar Dan belt u ons op nr 09 07 00 of GSM 43 45 00 en stel uw vraag of stuur ons een email naar: Grenzeloos online shoppen in de EU.

Wellicht een instantie die mij kan bijstaan, ik wil van mijn huis af. Ik ben blij dat ik je op het internet gevonden heb Pascal. Zo'n bord associeer ik vooral met 'wanhopig' iedereen laten weten dat het huis te koop staat, in de ik wil van mijn huis af dat iemand die eigenlijk niet aan het zoeken was, en meteen huiswaarts te keren.

Meer in deze special

De bank heeft het in behandeling, maar zegt tot 10 dagen voor oplevering met een reactie mag komen. Pascal, ik ben heel tevreden met de verkoop van mijn huis aan jou, we hebben een goede prijs overeengekomen en je mag gerust deze foto op het internet zetten. Makelaar wil van mijn huis af?

De makelaar heeft nu zelf aangegeven deze kosten te willen betalen, mocht dit nodig zijn. Laatst gewijzigd door Radar op 30 jan Hoe snel kan alles geregeld worden?

De makelaar zei dat ze dit ook maar van haar collega over namen en er middenin viel.

We adviseren u om te lezen:

 1. Crystal
  03.03.2019 00:56
  Ik heb een koopcontract getekend om een auto te kunnen aanschaffen.
 2. Madelène
  08.03.2019 02:35
  Bel ons op 09 07 00 of 43 45 00 of vul het contact formulier in. Voor de verkoper moest een aparte clausule opgenomen worden.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |