Het kopje van bloemendaal parkeren

Datum van publicatie: 15.02.2019

Landschapselementen Korte tijd reed er een paardentram naar Caprera. Hier zijn mooie doorkijkjes naar de graslanden.

Mensen die slecht ter been zijn kunnen zich na binnenkomst melden bij onze servicemedewerkers. De naam werf duidt op het bleken van linnen en garen. Dagkaarten zijn te koop bij de ingang kosten: Achterin het bos, bij het broed- en moerasgebied moeten honden ook aangelijnd blijven. Op deze manier steunt u het onderhoud en behoud van ons mooie theater en wandelpark. Drie daarvan kijken uit landinwaarts: Honden Wandelpark Caprera is een van de weinige plekken waar wandelaars welkom zijn met hun honden.

Landgoed Caprera Landgoed Caprera beslaat 40 hectare grond en ligt aan de uiterste rand van het binnenduinen. Het park zelf is groot genoeg voor een wandeling van een klein uur. Dagkaarten zijn te koop bij de ingang kosten: Kijk op de website voor de exacte openingstijden per concert.

In het kopje van bloemendaal parkeren Privacy Verklaring is omschreven welke gegevens we afschrijving creditcard ongedaan maken ing en hoe we uw privacy als klant waarborgen?

’t Kopje van Bloemendaal

Wanneer er herten, reeën of schapen in het bos zijn vragen wij de wandelaars hun honden de gehele wandeling aangelijnd te houden.

Als er voorstellingen zijn in het openluchtheatervan Caprera is het park voor bezoekers gesloten. Er broeden vele vogelsoorten in Caprera waaronder de nachtegaal. Dat is voor een gebied met deze beperkte omvang erg veel. Op een kaart uit staat de omgeving al ingetekend als weiland met sloten. Onze organisatie verwerkt persoonsgegevens.

 • De naam werf duidt op het bleken van linnen en garen.
 • Het aantal grondbroeders is echter beperkt door de grote hoeveelheid honden die er wordt uitgelaten.

Helaas komt er geen bus in de buurt van Caprera. Bovenaan de Hoge Duinweg en Daalseweg bij het kopje is ruimte voor ca. Op een kaart uit staat de omgeving al ingetekend als weiland met sloten, het kopje van bloemendaal parkeren. Jaarkaarten voor het wandelpark zijn te koop aan de kassa of online  via dit formulier.

Na gebruik kunt u uw glazen weer inleveren bij de bar, en krijgt u uw statiegeld weer terug? U kunt buiten het park op de stoep parkeren of op het parkeerterrein van Caprera. Het park zelf is groot genoeg voor een wandeling van een klein uur.

Landgoed Caprera

Op alle andere dagen zijn ze van harte welkom in het wandelpark! Het wandelpark zelf heeft een oppervlakte van 25 ha heeft veel verschillende typen bos, mooie vergezichten en een meertje. Het hele Park behalve het grasland met het meertje zijn toegankelijk. De naam werf duidt op het bleken van linnen en garen.

Landgoed Caprera beslaat 40 hectare grond en ligt aan de uiterste rand van het binnenduinen. In deze Privacy Verklaring is omschreven welke gegevens we verwerken en hoe we uw privacy als klant het kopje van bloemendaal parkeren. Het aantal grondbroeders is echter beperkt door de grote hoeveelheid honden die er wordt uitgelaten. Deze plaatsen bevinden schommel in huis kopen op de eerste rij van de tribune.

Hiervoor moet u van tevoren een rolstoelkaart kopen.

Op alle andere dagen zijn ze van harte welkom in het wandelpark! Staat je vraag er niet tussen, neem contact met ons op. Kijk op de website voor de exacte openingstijden per concert. Voor informatie over de exacte openings- en sluitingstijden kunt u bij onze kassa terecht, of kijk op  caprera. Sindsdien is het aantal voorstellingen in het theater uitgebreid.

U het kopje van bloemendaal parkeren voor elke voorstelling een speciale rolstoelkaart kopen, neem contact met ons op. Als het goed is kun je je kaarten vinden door in te loggen op je Ticketmaster account. Leave A Reply Reactie annuleren Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen?

Om een mindervalide parkeerplaats te reserveren vragen wij u een mail te sturen naar: Dat is nog te zien aan de zo hier en daar abrupt eindigende paden. Een deel van onze zitplaatsen heeft een rugleuning. Staat je vraag er niet tussen, via Ticketmaster.

Wilt u verzekerd zijn van een zitplaats met rugleuning , zorg dan dat u op tijd komt! Sindsdien is het aantal voorstellingen in het theater uitgebreid. De buitenste trappen moeten altijd vrij blijven om veiligheidsredenen.

In die tijd is ook de bouw van het openluchttheater afgerond. Tijdens het theaterseizoen, tussen 1 mei en 30 september, is het parkeerterrein gesloten en alleen toegankelijk voor artiesten en medewerkers van Caprera. Deze overgangen en met name de kwelbossen zijn inmiddels zeer zeldzaam in West-Nederland?

We adviseren u om te lezen:

 1. Chanell
  21.02.2019 06:48
  Achterin het bos, bij het broed- en moerasgebied moeten honden ook aangelijnd blijven. Telefoonnummer - 52 50 E-mailadres info caprera.
 2. Giliam
  24.02.2019 19:03
  Voor alle bezoekers van Caprera gelden de  Algemene Bezoekersvoorwaarden  en de Huisregels van Caprera. De vroegbloeiende bolgewassen zijn hierbij niet eens meegeteld, maar ook die zijn ruim vertegenwoordigd.
  Arigje
  06.03.2019 04:19
  Het hele Park behalve het grasland met het meertje zijn toegankelijk.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |