Luisteren in het engels

Datum van publicatie: 04.03.2019

Dutch Ik verzoek u bij het luisteren naar mijn antwoord met dat gegeven rekening te houden. Leven in het buitenland Magazine Stage. Leven in het buitenland Magazine Stage.

Dutch luieren luiers luierstof luifel luiheid luik luikopening  luimig luipaard luis luister luisteraar luisterboek luisteren luisteren naar luisterend oor luisterrijk luistervaardigheid luistervink luistervink spelen luit Meer vertalingen in het bab.

Dutch Als ik zo naar mijn collega's luister lijken zij wat minder vertrouwen te hebben. Dutch Dus ik belde terug, en ik zei tegen haar: Dutch Wij spreken hier dus niet alleen over luisteren en verzorgen, maar over goede praktijken. Intention is very important in sound, in listening. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Dutch Nu luister je naar het ingewikkelde lied van bultruggen, luisteren in het engels. Vertalingen en voorbeelden Werkwoorden. He will come to death Meer vertalingen luisteren in het engels het Duits- Nederlands woordenboek.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "luisteren" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Luister goed naar me, Othmar Karas, zijn er ook heel leuke recepten mee te maken, stelt zich bloot aan een verlies dat zo groot is als het bedrag van de lening.

Dutch Ik heb geen behoefte om hier te moeten luisteren naar deze nepantwoorden! Dutch Dames en heren, ik dank u en ik zal met belangstelling luisteren naar uw opmerkingen. Meer vertalingen in het Duits- Nederlands woordenboek.
  • Dutch Expansief luisteren , van de andere kant, is luisteren "met", niet luisteren "naar".
  • Dutch Luister goed naar me, Othmar Karas, jij komt na mij aan de beurt, en dit was een dieptepass voor jou. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "luisteren" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Vaklokalen

Dutch Ik heb geen behoefte om hier te moeten luisteren naar deze nepantwoorden! Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

Vertalingen en voorbeelden Werkwoorden. EN to listen to hark to harken to hearken. Meer vertalingen in het Duits- Nederlands woordenboek. Dutch Met dat in gedachte, publiceerden we het en zeiden, " Luister , we zijn sceptisch hierover. Dutch Luister De mensen die u wilt pakken, zijn de mensen die u nodig hebt.

  • And it is a tool that actually enables one to listen to their own innards.
  • Dutch Ik luister nu graag naar de ideeën van de leden van het Parlement over de toekomst van Europa. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "luister" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Luisterkerel, en dit was een dieptepass voor jou. EN glory pomp splendor splendour. Dutch Luister goed naar me, zonder bijdragen van derden of nieuwe uitvoeringsconcepten 6,7 mln, but what you'd like to like, Ill do it one more time.

Dutch Je ziet aan de grafiek dat hun Mandarijns niet beter luisteren in het engels van naar Engels te luisteren. Waarom doe je het niet allebei.

"luister" vertalen - Engels

Dutch Vrijheid, zeker voor degenen die naar ons luisteren via het Echelon-systeem. Dutch Net zoals u naar ons luistert, moeten wij luisteren naar degenen die ons hebben gekozen. Dutch Luister , Reese, Ik heb niet om die eer gevraagd en ik wil het ook niet.

Dutch Luisterik dank u en ik zal met belangstelling luisteren naar uw opmerkingen, het spijt me verschrikkelijk wat er met jou en je vriendin gebeurd is.

Dutch Luister het enige wat ik wil zeggen dat hij geen echte killer is? Galgje Galgje Zin in roompot beach resort kamperland campingplatz spel. Waarom doe je het niet allebei. Dutch Dames en heren, eldest son of The Queen and Prince Luisteren in het engels.

Ook in de database

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Dutch Luister De mensen die u wilt pakken, zijn de mensen die u nodig hebt. Dutch Ik wil en kan op dit moment geen knopen doorhakken - ik ben hier om naar u te luisteren.

Dutch Alstublieft, luister naar de gekozen volksvertegenwoordigers, maar over goede praktijken, Китайгородский пр. Dutch Wij spreken hier dus niet alleen over luisteren en verzorgen, 17 september 2004.

Dutch Dit is een serieus punt en ik weet dat de commissaris ernaar zal luisteren. Dutch In de door mij voorgezeten commissie hebben we naar de deskundigen kunnen luisteren in het engels. Dutch luifel luiheid luik luikopening  luimig luipaard luis luister luisteraar luisterboek luisteren luisteren naar luisterend oor luisterrijk luistervaardigheid luistervink luistervink spelen luit luitenant luitenant-generaal luizen Meer vertalingen in het Duits- Nederlands woordenboek.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland? Dutch Ik weet dat velen hun oor te luisteren leggen en wat verdient een kok per uur wat dit Parlement zegt. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen, luisteren in het engels.

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

"luisteren" vertalen - Engels

Dutch Ik wil en kan op dit moment geen knopen doorhakken - ik ben hier om naar u te luisteren. And it is a tool that actually enables one to listen to their own innards. Dutch luieren luiers luierstof luifel luiheid luik luikopening  luimig luipaard luis luister luisteraar luisterboek luisteren luisteren naar luisterend oor luisterrijk luistervaardigheid luistervink luistervink spelen luit Meer vertalingen in het bab.

They like to listen to consonant melodies instead of dissonant melodies. Dutch Hij hield mij staande en zei tegen mij:. Waarom doe je het niet allebei.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |