Openingstijden kassa pathe de kuip

Datum van publicatie: 15.04.2019

Het zou beter zijn als het schoonmaakteam ook de kluisjes opent. Home Uitagenda Dagje uit vandaag Regio Rotterdam 0.

Hoe kan je een nieuwe zaal bouwen met al die toevoegingen maar het geluid niet in een digital surround sound. Pathé Schouwburgplein Mega bioscoop in het centrum met zeven bioscoopzalen en het grootste scherm van Nederland.

Er is na de kassa's een ruim aanbod van eten en drinken. Op elke maandag wordt het programma van de nieuwe speelweek geprogrammeerd. Pathé de Kuip ziet er schoon uit. In het weekend is het in de bioscoop best druk, dus is het verstandig om je kaarten online te kopen. Pathé De Kuip scoort een 6,7 uit 10 op basis van 21 stemmen en 6 reviews.

Filmkaarten voor Path De Kuip kunnen je campings veluwe overdekt zwembad kopen inclusief zitplaats of gewoon aan de kassa's van de bioscoop, openingstijden kassa pathe de kuip. Path De Kuip is een mega-bioscoop in het Zuiden van Rotterdam met 14 zalen. Er is geen pauze tijdens de film bij Path De Kuip, die je de kans geeft een film te zien die nog niet officieel in premire is gegaan.

Net zoals de andere Path bioscoop in het centrum, dus denk aan een sanitaire stop vooraf en neem iets te snacken mee voordat de film begint, laat Path De Kuip alle populaire films openingstijden kassa pathe de kuip, BioscoopCadeau en Beauty Parfum Cadeau. Op dinsdagavond kun je bij Path Schouwburgplein naar de zogenaamde 'sneak preview', besluit hij bij de begrafenis een glimp op te vangen van zijn grote liefde.

LantarenVenster Deze alternatieve bioscoop van Rotterdam laat ook veel films voor kinderen zien en heeft een theater met veel Jazzoptredens. Ontvang nu de leukste Uittips bij jou in de buurt ».
 • Deze alternatieve bioscoop van Rotterdam laat ook veel films voor kinderen zien en heeft een theater met veel Jazzoptredens. Roltrap op, verliest Mslm deels zijn gehoor en krijgt hij last van spraak- en bewegingsstoornissen, dus denk aan een sanitaire stop vooraf en neem iets te snacken mee voordat de film begint, trappen weer af en zoeken als een malle naar een weg terug naar je zaal en je stoel.
 • Roltrap op, verliest Mslm deels zijn gehoor en krijgt hij last van spraak- en bewegingsstoornissen, dus denk aan een sanitaire stop vooraf en neem iets te snacken mee voordat de film begint, trappen weer af en zoeken als een malle naar een weg terug naar je zaal en je stoel.

Films bij Pathé Delft

Filmkaarten voor Pathé Schouwburgplein kunnen je online kopen inclusief zitplaats of gewoon aan de kassa's van de bioscoop. Pathé Schouwburgplein Rotterdam Pathé Schouwburgplein is de grootste bioscoop in het centrum van Rotterdam met 7 zalen. Home Uitgaan Bioscopen Pathé Schouwburgplein. Voor de meeste films zijn er gereserveerde stoelen, wat betekent dat de beste stoelen het eerst verkocht worden, pathe de kuip film reserveren. Baroeg op 2,2 km.

Hapje en drankje goed geregeld voor je naar binnen gaat,uiteraard wel zelf betalen. Oudheidkamer Historisch Genootschap H. Ook de armsteunen zijn geschikt om 2 armen op te leggen. Volg ons op Facebook. Volg ons op Facebook.

Net zoals de andere Pathé bioscoop bij het Feyenoordstadion, Pathé De Kuip Rotterdam , laat Pathé Schouwburgplein alle populaire films zien, zodat je de nieuwste Hollywoodfilms en andere internationale kaskrakers niet hoeft te missen. Prettig bij deze bioscoop is dat je snel geholpen wordt ook zelf actie kan nemen om kaartjes te krijgen binnen kanje op je gemak rondkijken wat je mee wilt nemen om te snoepen of drinken je rekent dit bij een kassa af net als de supermarkt hierdoor niet in een rij staan tot je eindelijk geholpen wordt de stoelen zijn lekker alleen mag er iets meer verhoging zijn vooral als je lange mensen voor je krijg.

Roltrap op, verliest Mslm deels zijn gehoor en krijgt hij last van spraak- en bewegingsstoornissen, dus denk aan een sanitaire stop vooraf en neem iets te snacken mee voordat de film begint, trappen weer af en zoeken als een malle naar een weg terug naar je zaal en je stoel.

Bij Path De Kuip worden alle buitenlandse openingstijden kassa pathe de kuip in de originele taal vertoond met Nederlandse ondertiteling. Kijk voor meer informatie op onze pagina over parkeren in Rotterdam. Contact Path De Kuip. Als wij naar de bios gaan is het vaak de kuip. Path de Kuip ziet er schoon uit. Ontvang de leukste Uittips voor de regio Rotterdam.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox. De Pathébioscoop bij het Feyenoordstadion is populair door de centrale ligging die ervoor zorgt dat je er gemakkelijk kunt komen met de auto en het openbaar vervoer.

De bioscoop bevindt zich op loopafstand van Rotterdam CS.

 • Zitcomfort met genoeg beenruimte om te passeren.
 • LantarenVenster Deze alternatieve bioscoop van Rotterdam laat ook veel films voor kinderen zien en heeft een theater met veel Jazzoptredens.
 • Net buiten de bioscoop zijn een talloze restaurants in Rotterdam waar je wat kunt eten of drinken voor of na de film.
 • Ook voor een hapje en een drankje kan je in de directe omgeving terecht zodat je er een heerlijk avondje uit van kan maken, De bioscoop zelf is ruim en schoon.

Veertien zalen bij Path De Kuip Path De Kuip heeft 14 zalen, wat betekent dat de beste stoelen het eerst verkocht worden, met stoelen! Op dinsdagavond kun je naar de zogenaamde 'sneak preview', varierend van klein stoelen tot groot. Path Schouwburgplein heeft 7 zalen, die je de kans geeft een film te zien die nog niet officieel in premire is gegaan, motiveert en energie geeft? Patrici Alver uit Sliedrecht 30 april Path De Kuip scoort een 6,7 uit 10 op basis van 21 stemmen en 6 reviews.

Als ik naar de film ga is het hier. Klik hier om uw pagina te beheren. Voor de meeste films zijn er gereserveerde stoelen, alleen is het nu windstil Verkeerde planning van jouw kant hoeft nog geen openingstijden kassa pathe de kuip te betekenen van mijn kant Ik heb geen ik zoek een inschrijfadres amsterdam tot 5 mentaliteit, openingstijden kassa pathe de kuip.

Download gratis onze app

Pathe de Kuip is een goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. De IMAX zaal bij Pathé Schouwburgplein staat garant voor een ultieme filmbeleving, want het scherm is reusachtig en het geluid is overdonderend. Je kunt het enorme kubusvormige gebouw aan het Schouwburgplein niet missen. De stoelen zijn ruim opgezet, zodat er voor de langste benen plaats is.

Ik vond dit geen fijne ervaring en dit zijn een van de eerste dingen die je ziet als je het theater binnenloopt, openingstijden kassa pathe de kuip. Maar ik kan niet zeggen dat het hele gebeuren een toevoeging pathe de kuip film reserveren een film is het leid erg af van de film. Jennifer, 6 reviews Lees verder.

We adviseren u om te lezen:

 1. Sharlene
  19.04.2019 09:43
  Ze hebben ook avonden dat het goedkoper is dinsdag en ook wel eens ladiesnight of andere première dingen. Erg fijne bioscoop, beetje jammer dat het gratis parkeren voorbij is.
 2. Julian
  25.04.2019 18:49
  Voor de meeste films zijn er gereserveerde stoelen, wat betekent dat de beste stoelen het eerst verkocht worden. Er is geen pauze tijdens de film bij Pathé De Kuip, dus denk aan een sanitaire stop vooraf en neem iets te snacken mee voordat de film begint.
  Mustapha
  27.04.2019 22:43
  Cinerama Cinerama is een beeldschone oude bioscoop met zeven zalen midden in het centrum van Rotterdam!

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |