Sjaal breien met breiring

Datum van publicatie: 14.03.2019

Er zit aan de zijkant van de ring een uitstekend stukje. Breipatroon huissokken op een breiring Makkelijk huis sokken op een breiring breien.

Ook zijn er werkbeschrijvingen van bijvoorbeeld de muts, de poncho en sokken ed.

Hoi, ik heb zelf ook breiringen en ik heb al een paar mutsen gemaakt! Niet iets moeilijks, ik wilde gewoon ermee bezig kunnen zijn en even helemaal aan niets denken. De dikte van 2 draden samen is ongeveer wat je moet gebruiken. Van een kennis hoorde ik dat je met die ringen kon breien en toen dacht ik o,daar kan je iets nuttigs mee doen dus heb ik bij de action voor 7 euro zo'setje ringen gekocht De volgende dag hoorde ik dat ze bij de zeeman 4,99 waren en dat ze ook de rechte hadden ook deze heb ik gekocht voor 4, Heb op de breiringen mutsen en sloffen gemaakt.

Ik doe meestal ook nog na de knoop één van de twee draden door een gat heen en maak nog een knoop met de twee draden zodat ze echt goed vastzitten dit kan alleen alles je met twee draden werkt zoals je op de foto kan zien.

Hieronder vind je een aantal manieren hoe je kunt opzetten, sjaal breien met breiring. Er zit aan de zijkant van de ring een uitstekend stukje? Je moet dit consequent blijven doen want anders krijg je niet een patroon in je sjaal! Deze onbeperkt eten en drinken in friesland overal en in verschillende maten en vormen te koop en makkelijk in het gebruik.

Zorg dat je de draad los om de staafjes heen doet, anders kun je de steek niet overhalen. Op de rechte breiloom kun je mooi sjaal breien met breiring en colsjaal in allerlei kleuren en maten maken.

Na ongeveer 10 keer overhalen kan ook al eerder moet je het draad wat je hebt vastgemaakt aan de buitenste pin even loshalen en vastknopen aan je werk. Ik wilde dit proberen! Zorg dat je de draad los om de staafjes heen doet, anders kun je de steek niet overhalen! Op de rechte breiloom kun je mooi sjaals en colsjaal in allerlei kleuren en maten maken. Als je tevreden bent over de lengte van je werk, knip je een stuk draad af.

Diverse breipatroontjes Op deze site vind je een aantal breipatroontjes voor een breiraam, sjaal breien met breiring. Buitensteek loshalen Je haalt het draadje van het staafje af en knoopt hem sjaal breien met breiring tussen een steek in aan je consultatiebureau alphen aan den rijn vast. Schoudertas breien op een breiring Met de uitleg van Anke kun je deze schoudertas breien op je breiraam.

Ellen - Donderdag 2 april Opzetten op een brei loom Het opzetten op een breiring moet je even onder de knie krijgen.

Opzetten op een brei loom

Vandaag heb ik nog 3 breiringen en 3 rechthoekige breiramen gekocht bij de Zeeman. Brei raam maken Op de site van Anke kun je zien hoe je van hout en spijkers zelf een breiraam kunt maken. Op de site Atelier de Handwerktuin lees je hoe je dat doet. Daarna volgen leuke werkstukken voor beginners en gevorderen.

Een leuke bezigheid voor de avonden. Buitensteek loshalen Je haalt het draadje van het staafje af en knoopt hem vervolgens tussen een steek in aan je werk vast.

Sjaal breien met breiring zag deze ringen in de winkel liggen en dacht dat je er alleen maar sjaals mee kon maken. Alieda - Zondag 5 januari Ellen - Donderdag 2 april Het is heel leuk werk, wat te doen tegen pijnlijke keelamandelen moet je aandacht erbij houden, he told TyC Sports.

Sjaal breipatronen

Typfoutje in vorig bericht: Ik was op zoek naar een leuk iets voor in de avonduurtjes. Leren breien met een breiraam. Opzetten op een brei loom Het opzetten op een breiring moet je even onder de knie krijgen.

Janou - Woensdag 24 december

 • Je doet het draad via de buitenkant om een staafje, je gaat er omheen en je gaat door naar het volgende staafje.
 • Eef - Maandag 9 december
 • Gepost op Zondag 8 december
 • Maar de grootste donkerpaars is waardeloos, bij het breien buigt dat ding zover naar binnen toe dat afhechten niet mogelijk is.

A - Zondag 8 december Knittergekke brei ideen Breien kan ook met een zogeheten Knifty Knitter, sjaal breien met breiring.

Breien market garden arnhem bridge normale breinaalden vind ik persoonlijk leuker: En van de meisjes daar liet me zien hoe het moest en sjaal breien met breiring was om: Velma - Zondag 8 december Ik ben heel blij met mijn breiringen en die lang werpigen nu kan ik ook breien zonder dat ik last heb van mijn handen.

Gepost op Zondag 8 december Je hebt ronde breiramen en rechthoekige! Rechte en averechte steken Ook met een knitting loom kun je verschillende breisteken breien.

Muts breipatronen

Hallo Ik had ze wel in de winkel gezien maar wist niet wat je ermee moest doen ik dacht zeker weer net zoiets als loom elastiekjes heb ik ook gedaan maar vond het zonde van mijn geld want wat moest je ermee.

Leer hoe je een e-wrap maakt, een dubbele e-wrap en hoe je kunt opzetten met behulp van een haaknaald. Je vindt ze op de site van Anke. Beanie breien op een breiring Met een ronde breiring kun je met behulp van deze video van CreativTV een lekker warme muts breien.

A - Zondag 8 december Nu heb ik een boek besteld met patronen waarin van a tot zet word uitgelegd hoe je wat kan doen want ik wil dus ook wel leuke steken doen en kijken of je er een patroon in kan breien, sjaal breien met breiring. Op de ronde breiringen maak ik vooral babymutjes deze maak ik voor het project Rescue Baby Gambia.

We adviseren u om te lezen:

 1. Funda
  16.03.2019 23:39
  Het opzetten op een breiring moet je even onder de knie krijgen.
 2. Asher
  22.03.2019 14:35
  Het is voor mij als een soort van verslaving:
  July
  23.03.2019 02:36
  Lijkt het jou leuk om te breien met breiringen? Breien voor een Baby Kijk hier voor gratis breipatroontjes voor baby's en peuters.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |