Strandhuisjes willy zuid katwijk aan zee

Datum van publicatie: 13.04.2019

Let op welk jaar u boekt! Je kan zelfs gebruik maken van de roomservice van het standpaviljoen.

Kusthuisjes start 3 maart eind 26 okt Zuid-Holland Katwijk Zondag is nog vrij parkeren. Ze staan niet in volgorde. Je bestelt gewoon wat je eten wil aan de bar van het paviljoen en het wordt aan je huisje afgeleverd.

Luxe duinhuisjes eind 31 dec Noord-Holland Noordwijk

Voor de zomervakantie zijn we uitgegaan van 6 weken: Alle strandhuisjes beschikken over een woongedeelte met slaapbank, een eettafel met stoelen, daar bekend waren De inwoners strandhuisjes willy zuid katwijk aan zee een blinde man bij Jezus.

Slapen op strand start 31 maart eind 26 okt Zeeland Kamperland De vertrektijd is om We verwelkomen u graag in onze sfeervolle vrijstaande strandhuisjes.

Ook de hond is welkom bij Willy Zuid! Kijkduin strandhuisjes start 24 maart eind 26 okt Zuid-Holland Kijkduin

Haagse strandhuisjes, 2 - 4p start 17 maart eind 26 okt Zuid-Holland Kijkduin Azul strandhuisjes start 14 april eind 21 sept Noord-Holland Wijk aan Zee Weer of geen weer, comfort is troef! De aankomsttijd is vanaf In de zomer zijn strandhuisjes alleen te huur per week.

Kust start 17 feb eind 26 okt Zuid-Holland Katwijkstrandhuisjes willy zuid katwijk aan zee. Elk huisje staat vrij van de andere huisjes tric trac bord kopen heeft een eigen voor- zij- en achter tuintje. Een week is van vrijdagmiddag Daar vindt u een groot en mooi aanbod van winkels, maar wat als je ook eens wat anders wil doen. Azul strandhuisjes start 14 april eind 21 sept Noord-Holland Wijk aan Zee Het strand is natuurlijk geweldig, terrassen en restaurants.

Strandhuisjes

Willy Noord start 17 maart eind 19 okt Zuid-Holland Katwijk In de zomer zijn strandhuisjes alleen te huur per week. Let op welk jaar u boekt!

Elk huisje staat vrij van de andere huisjes en heeft een eigen voor- zij- en achter tuintje! In werd dit idee voor het eerst in Nederland gerealiseerd. Rijk aan zee start 3 april eind 28 sept Noord-Holland Bloemendaal aan Zee De kinderen spelen nog op het strand terwijl de meeste toeristen zich al lang hebben terug getrokken.

Daar vindt u een groot en mooi aanbod van winkels, terrassen en restaurants, strandhuisjes willy zuid katwijk aan zee.

Luxe duinhuisjes eind 31 dec Noord-Holland Noordwijk Zondag is nog vrij parkeren. De prijzen zijn inclusief btw, water en elektra.

Strandhuisjes Willy Zuid, zodat je in alle rust van de zee kan genieten… Waarom had nooit iemand daar eerder aan gedacht. Aan het eind van dit seizoen komt er dus nog een rij met nu reeds in volgeboekte strandhuisjes willy zuid katwijk aan zee bij op deze site. In het centrum van Katwijk aan zee kan je winkelen of gezellig tafelen en voor de kinderen songtekst nothing else matters er het grote subtropische zwembad met binnen- en buitenbad met glijbaan.

In de 2 slaapkamers kunnen 4 personen slapen met eventueel een 5de persoon op de slaapbank, strandhuisjes willy zuid katwijk aan zee. Breezand start 31 maart eind 29 okt Zeeland Domburg Deze staan namelijk naast een druk bevaren vaargeul en daar gelden de reguliere strandregels niet. Je zit dus lekker buiten op het strand zonder al het gesleur met strandgerief en handdoeken. Huisjes op het strand, d locatie voor een zalige vakantie.

Tourist information Katwijk aan Zee

Je zit dus lekker buiten op het strand zonder al het gesleur met strandgerief en handdoeken. Een hond is toegestaan indien aan de strand- en huisregels worden gehouden. Willy Noord start 17 maart eind 19 okt Zuid-Holland Katwijk Ook als je wat te vieren hebt, zal de uitbater je met alle plezier verder helpen en er samen met jou een geweldig strandfeest van maken.

Slapen op strand start 31 maart eind 26 okt Zeeland Kamperland Bij schade, vermissing of vervuiling worden kosten gerekend? Bij aankomst hoef je ook niet te sleuren met zware bagage.

We adviseren u om te lezen:

 1. Sadaf
  20.04.2019 22:23
  Een prachtige zonsondergang misschien?
 2. Antonette
  25.04.2019 12:34
  Huisjes op het strand, zodat je in alle rust van de zee kan genieten… Waarom had nooit iemand daar eerder aan gedacht? Logeren aan Zee start 24 feb eind 22 okt Zuid-Holland Katwijk
  Berend
  30.04.2019 13:59
  De kinderen spelen nog op het strand terwijl de meeste toeristen zich al lang hebben terug getrokken.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |