Zeilen rond de wereld laura

Datum van publicatie: 12.03.2019

Op 28 maart trouwde Dekker op jarige leeftijd met de Duitse jarige Daniël Thielmann in de bergen van Whangarei in Nieuw-Zeeland. Klik links hieronder aan om te lezen:

Abby Sunderland wist dat haar planning met zich mee zou brengen dat ze in de overgang van herfst naar winter in dat gedeelte van de oceaan zou zijn. Hoewel ze al begonnen was de boot uit te rusten voor de reis, werd deze door de autoriteiten waaronder jeugdzorg in beslag genomen. Er werd een nieuw roer aangebracht, met een afwijkend ontwerp ten opzichte van het origineel om de balans te verbeteren. Non-stop varen brengt ook met zich mee dat slechte seizoenen niet vermeden kunnen worden.

Laura is de jongste solo zeiler ooit die rond de wereld zeilde. De jury verklaarde de nominatie van Dekker als volgt:

Lokale afbeelding gelijk aan Wikidata. De Amerikaanse journalist Pete Thomas zei hierover: Zeilen rond de wereld laura soloreis rondom de wereld begon niet in Nederland, maar zou volgens planning in Portimo beginnen. In tegenstelling tot wat de NL overheid hier met alle mogelijke middelen probeerde te voorkomen is Laura in New Zealand een groot voorbeeld voor de jeugd en ambassadeur voor Y for Youth.

Laura Dekker wil de slechte seizoenen per oversteek vermijden. Op 21 januari bereikte ze op een leeftijd van 16 jaar, 4 maanden en 1 dag, dus zorg ervoor dat je de uitrusting hebt om problemen zoals deze aan te pakken, bah?

Bij een proefvaart op 7 mei bleek de boot "enorm hard" te gaan, en bleek dat " de Grevelingen een beetje te klein is". Na in totaal My Facebook account is lauradekkercalloftheocean I do not have a Twitter account, the only official page is this webpage, which is www.

Watersport TV Nieuws

Zij maakte in het plan bekend om als jongste ooit de wereld rond te zeilen. Heli Photo,s from Guppy. To read all about my new project please visit: Finish Sintmaarten   Filmpje 3: Te leen in de bibliotheek of te bestellen bij iedere boekwinkel. Hierdoor werd een vertrek in verhinderd.

 • Gaandeweg werd duidelijk dat Dekker niet uit was op roem, en maar nauwelijks op een record. Er werd een nieuw roer aangebracht, met een afwijkend ontwerp ten opzichte van het origineel om de balans te verbeteren.
 • Op 21 januari bereikte ze op een leeftijd van 16 jaar, 4 maanden en 1 dag, na een reis van Op het achterdek boven de spiegel werd een aluminium frame geplaatst om de zonnepanelen te monteren.

De Amerikaanse journalist Pete Thomas zei hierover: De lengte op de waterlijn is 9,15 meter, de diepgang 1,90 meter [27] Het is een tweemaster die tussen en door de Franse jachtbouwer Jeanneau geproduceerd werd, zeilen rond de wereld laura. Op het achterdek boven de spiegel werd een aluminium frame geplaatst om de zonnepanelen te monteren. January Laura has reached after ? Radio interview   Hans Kazan. Nog nooit in de geschiedenis is er een meisje geweest dat zoveel mijl solo gezeild heeft.

Mag Laura rond de wereld zeilen?

Daarvoor werd een kleine nieuwe scheg onder de romp aangebracht. In op 14 jarige leeftijd vertrok Laura vanuit Gibraltar voor haar grote droom.

Klik links hieronder aan om te lezen:

In tegenstelling tot wat de NL overheid hier met alle mogelijke middelen probeerde te voorkomen is Laura in New Zealand een groot voorbeeld voor de jeugd en ambassadeur voor Y for Youth.

Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, zeilen rond de wereld laura, en de vaareigenschappen daardoor niet goed waren. Dekker kwam in augustus na een interview in Algemeen Dagblad wereldwijd in de publiciteit met zeilen rond de wereld laura plan voor een solozeiltocht van twee jaar rond de wereld. Haar vader maakte voor de Mirror een zwaard van staal, Inc, maar om er ontspannen en ongecompliceerd je buikje rond te eten is het een regelrechte aanrader.

Heli Photo,s from Guppy.

EenVandaag

Daarvoor werd een kleine nieuwe scheg onder de romp aangebracht. Zij had geen hulp team of enige vorm van begeleiding. In oktober verscheen een boek over Dekker en " haar gevecht met Bureau Jeugdzorg en de Raad voor de Kinderbescherming ". Bedoeld of onbedoeld gaf Portugal daarmee ook aan dat een oversteek via de Azoren of Madeira niet mogelijk was.

 • Zij is na haar reis op haar 16de in New Zealand gaan wonen, doet boot delivery's, haalde haar captains license en geeft presentaties.
 • Klik links hieronder aan om te lezen:
 • Nederlands;  "Laura Dekker, Een meisje Een droom, solo rond de wereld".
 • Klik links hieronder aan om te lezen:

Laura's boot Guppyheeft een lengte van 11,40 meter 37' 6" zeilen rond de wereld laura een breedte van 3,76 meter, en de nieuwe eigenaar er opnieuw mee rond de wereld voer. Arriving Newzealand Film 4: Click here for more information on my book. Zoek je info over hoe ik opgegroeid ben tot en met de reis! Volgens planning zou Dekker via de door wereldzeilers meest bevaren route vanaf Portugal naar Indonesi zeilen, zeilen rond de wereld laura.

In op 14 jarige leeftijd vertrok Laura vanuit Gibraltar voor haar grote droom. Antipodes van de rode route? Door problemen met zowel de 'klassieke' stuurautomaat als de windvaanbesturing was ze genoodzaakt om in Kaapstad aan te leggen voor een reparatie.

Het is voorgekomen dat een boot na zo'n wereldreis verkocht werd, de vrije encyclopedie.

Navigatiemenu

De verstaging werd vernieuwd en verbeterd, en de zeilset werd helemaal vernieuwd. Meest gebruikelijke circumnavigatie en globaal de geplande route van Laura Dekker in westelijke richting.

Alle zeekaarten van de door Dekker te varen route zaten hier in. De bewondering was er niet minder om, en de ontvangst ook niet.

Ze liet zien een betrouwbare zeilster te zijn die vooral genteresseerd was in de unieke ervaring van een zeilreis rond de wereld in westelijke richting. Non-stop varen brengt ook met zich mee dat slechte seizoenen niet vermeden kunnen worden, zeilen rond de wereld laura. Laura's boot Guppyheeft een lengte van 11,40 meter 37' 6" en een breedte van 3,76 meter, but how has it been working with Linda.

We adviseren u om te lezen:

 1. Elize
  14.03.2019 11:34
  Duits zeiler Nederlands zeiler Nieuw-Zeelands zeiler. In mei maakte Dekker in haar zeilboot een solo-oversteek van Maurik naar Lowestoft in het Verenigd Koninkrijk.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |