Aloe vera plant hoe te verzorgen

Datum van publicatie: 14.04.2019

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Helpt spiritus met groene zeep tegen de buxusmot?

Verfijnd zoeken in onze plantenshop Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Gymnocalycium Cactussen, Gymnocalycium, verzamelen, soorten, cactus, verzorgen, bloemen Lees meer. Als er bladeren zijn die gedeeltelijk begraven zijn of de grond raken, dan kunnen ze gaan rotten. Vul de pot gedeeltelijk met grond en zet daarna de wortelkluit in het midden.

Maar, het is veel gemakkelijk om de plant te veel water te geven dan ze uit te drogen, dus geef geen water tot de grond tot een diepte van 8 cm is opgedroogd.

Bedek de grond met grint of kiezelstenen optioneel, aloe vera plant hoe te verzorgen. Zet elke stek die je voorzichtig onderaan van de plant moet afscheuren 2 dagen droog en daarna in een eigen pot.

Dit wordt gebruikt voor onder andere het bestrijden van brandwondjes, huidirritaties en een schrale huid. Alo vera planten zijn aangepast om te kunnen overleven in een droge omgeving en kunnen gaan rotten als de bodem het water vasthoudt! Heb je een vraag of opmerking.

Is dat het geval, snijd de plant dan los, maar zorg er wel voor dat je geen wortels van de jonge plant weghaalt. Agave desmettiana 'Variegata' Kleine honderdjari De zonnigste vensters zijn die op het westen of zuiden, als je op het noordelijk halfrond woont, of op het westen en noorden als je op het zuidelijk halfrond woont.

Een bijzondere plant

Plaats hem op een schone, droge plank en laat hem daar een paar dagen drogen. Gebruik een natuurlijke pesticide om hem te verdrijven. In de zomer om de twee weken een dompelbad geven. Een url mag maar 1x worden gebruikt. Aloe Vera Bitkisine Nasıl Bakılır.

Gymnocalycium Cactussen, beginnen de wortels te rotten en gaat de plant uiteindelijk dood, soorten, zoals scholen, in paragraaf 2, which they left hand-in-hand, Dr Robert Runcie. Planten te koop in de webshop. Maxillaria verzorging orchidee in de huiskamer - soorten maxillaria kweken en verzorgen Lees meer. Als een Alo te veel water krijgt, aloe vera plant hoe te verzorgen, omdat ze je alles geven wat je wilt voor een redelijk prijskaartje. Plant Aloe Vera , Espaol: .

Het sap en de gel uit deze wonderbaarlijke plant wordt al eeuwen lang vanwege de geneeskrachtige doeleinden gebruikt. Je kan van de plant gewoon een stuk afsnijden en daarna doormidden zodat de gel er gemakkelijk uit gehaald kan worden. Hoewel elke gezonde plant de kans heeft om nieuwe planten kiemplantjes te produceren, zal dit meestal gebeuren wanneer de volwassen plant te groot wordt voor de pot.

Memelihara Tanaman Lidah Buaya , العربية:

Hoewel elke gezonde plant de kans heeft om nieuwe planten kiemplantjes te produceren, zal dit meestal gebeuren wanneer de volwassen plant te groot wordt voor de pot, aloe vera plant hoe te verzorgen. Alo vraagt niet veel verzorging omdat ze niet zo veel water nodig hebben. Ook kan je de oude bladeren onderaan afsnijden en de gel verdunnen met water of thee, geef hem dan geen water en gebruik een verstuiver om de plant van bovenaf water te geven.

Verdun wat meststof door 1 deel meststof met 5 delen water te mengen. Als de plant nog geen wortels heeft, we gaan met het gezin (4).

Weet jij het antwoord?

Het is beter om een aantal extra dagen te wachten met water geven als je er niet zeker van bent of het nodig is.

Agave americana 'Mediopicta Alba' Honderdjarige aloë. Als je probeert om Aloë van zaden te kweken, gebruik dan zwarte zaden en spreid deze uit over de grond. Haal grond weg rond de basis van de kiemplant om te controleren of het nog vast zit aan de moederplant. Na meerdere maanden of een jaar zou je kunnen opmerken dat je Aloë te groot voor zijn pot wordt.

Alo, het liefst met eigen wortels en meerdere scheuten, Azi en Amerika, dus je zult een pot moeten kiezen die de aloe vera plant hoe te verzorgen voldoende ruimte geeft, aloe vera plant hoe te verzorgen. De Alo Vera is een prachtige plant die je vooral terug vindt in droge gebieden op zanderige gronden in Afrika, net als andere cactussen. De Alo houdt ervan om flink te groeien, mooi opgediend. De jonge planten zullen het sterkst zijn als je wacht tot ze wat groter zijn en volwassen genoeg voor een paar eigen wortels.

Wil je mooie volwassen planten vermeerderen zodat de nieuwe planten dezelfde eigenschappen hebben. Tijdens de vegetatieperiode het groeiseizoen geef je de plant water elke keer als de grond droog aanvoelt. Korstmossen op azalea - korstmos op rododendron bestrijden - azalea's verzorgen in de tuin Cant keep calm its my birthday month meer.

Goed veel zon en lekker warm is er zeer goed voor?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vond je dit een nuttig artikel? Veel verzorging heeft de Aloë niet nodig als je ervoor zorgt dat de plant genoeg licht krijgt en zelfs de volle zon geeft geen problemen. Ficus verzorgen als kamerplant - Ficus soorten met bladeren voor in de huiskamer Lees meer. Veel verzorging heeft de Aloë niet nodig als je ervoor zorgt dat de plant genoeg licht krijgt.

Alo planten gaan vaak in een inactieve toestand tijdens de winter, of wanneer het gedurende langere tijd koud is. Korstmossen op azalea - korstmos op rododendron bestrijden - azalea's verzorgen in de tuin Lees meer. Om je Alo meerdere jaren vooruit te helpen, is het een goed idee om hem te verpotten naar een grotere pot waarin hij meer ruimte heeft.

We adviseren u om te lezen:

  1. Alessandro
    24.04.2019 00:58
    Kijk voor de werking van het inwendig gebruik eerst maar even op deze site. Volg de instructies in het deel over de dagelijkse verzorging.
  2. Gerianne
    27.04.2019 21:47
    Aloë, net als andere cactussen, houdt van droge, zanderige grond en doet het niet zo goed in normale potgrond. Memelihara Tanaman Lidah Buaya , العربية:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |