Kobo aura e reader reageert niet

Datum van publicatie: 14.03.2019

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. Wanneer de basis reset niet het gewenste effect heeft, kunt u een fabrieks reset doen om de eReader weer in zijn originele staat terug te brengen.

Dit is een oud topic. Ik denk dat ik dus vette pech heb dat ik 'm niet bij een fysieke winkel als BCC of Mediamarkt heb gekocht maar in een webwinkel. Voeg boeken of documenten toe die je eerder hebt toegevoegd met behulp van Adobe Digital Editions, een Micro SD-kaart, knippen en plakken op je computer, of op andere manieren. Kosten vielen niet onder de garantie en waren 75 euro.

Maak indien mogelijk een back-up van boeken of documenten die je hebt toegevoegd aan je eReader met Adobe Digital Editions of die je handmatig hebt toegevoegd met de computer.

Nu kan je dit in de boekenlijst niet zien! De achtergrondverlichting is wederom keurig verzorgd en heeft in tegenstelling tot andere e-readers waar ik ervaring mee heb geen last van lichtvlekken en minder goed verlichtte plekken.

En daar lees ik dan ook geen boeken op. Hallo Ik ben sinds vandaag de trotse bezitster van een kobo aura. Opnieuw instellen met behulp van Wi-Fi configuratie of de Kobo Desktop-software.

Lezen op tab 2 nee niet echt maar magezines zijn prima op de tab.
  • Als je de fabrieksinstellingen terugzet op je eReader betekent dit dat: Ik heb zelf een Aura en ik ben er heel tevreden over.
  • Dit is dus wel iets om rekening mee te houden.

Laat een reactie achter Antwoord annuleren. Ons scherm bleef in de uitgeschakeld stand staan. Afgelopen vakantie veel plezier van gehad. Kobo Aura — Specificaties De specificaties van een e-reader zijn doorgaans niet zo tot de verbeelding sprekend maar voor de volledigheid deel ik ze natuurlijk toch even in deze review: Hebben jullie daar iets van gemerkt?

Configureer alle instellingen opnieuw die u veranderd had. Kent u iemand die het antwoord hierop weet?

Wij bieden onze excuses aan hoe laat bezorgd gls het ontstane ongemak. De bladwijzers en notities verwijdert die je hebt gemaakt op je eReader. Dit alles is er natuurlijk op gericht kobo aura e reader reageert niet je te verleiden tot meer aankopen maar helpt desalniettemin goed bij het ontdekken van nieuwe boeken om te lezen.

Hebben jullie daar iets van gemerkt. Bleef vast staan en resetten hielp ook niet! Ik ga een Kindle kopen, die hebben ook een ingebouwd lampje.

VIVA nieuwsbrief

Je kunt je ook inschrijven zonder te reageren. HP Spectre x chnd — bijna niets op aan te merken. Recente artikelen niet beschikbaar.

De meeste boeken kosten tussen de 10 en 15 euro. Ik had eerst ook een Kobo. Daarvoor was het mij al opgevallen dat het apparaat zeer traag reageert. Beter met geld omgaan G7 Fit - prima smartphone, maar voor wie.

Nadat ik de instelling zo had aangepast dat er geen omslagen meer getoond werden tijdens de momenten dat de Kobo Aura uitstond was het ook meteen opgelost. Honor 10 - uitgebreide camera maakt een hoop goed, kobo aura e reader reageert niet.

Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Testresultaat

Als je meer informatie wilt over het instellen van je eReader, klik dan hier. Niet van de MM maar bcc geloof ik. Laat het me via e-mail weten als er op mijn reactie gereageerd wordt. Alles wat je moet weten over mobiele besturingssystemen:

Zo verplaats je apps naar de sd-kaart op je Ik heb de hd gekocht ben er zeer tevreden over om dat een tablet niet goed leest dit is beter voor boeken! Maar dit wilt natuurlijk niet zeggen dat de Kobo Aura een slecht scherm heeft, ik heb er een stuk of wat boeken en vele artikelen via Pocket zonder noemenswaardige problemen op gelezen.

Heeft er misschien iemand voor mij een kopie van een aankoopbewijs van een Kobo mini! Alle tablets vergelijken Android tablets Apple iPad Windows tablets.

Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets, kobo aura e reader reageert niet.

Uw antwoord

Totdat het apparaat gisteren een wit scherm vertoonde en geen teken van leven meer gaf. Na het zoeken of als je per ongeluk een verkeerde titel uit de lijst hebt aangeklikt moet je helemaal terug naar het hoofdmenu.

De klantendiensten over het algemeen geven altijd standaard antwoorden.

Afgelopen vakantie veel plezier van gehad. Na een half boek liep mijn Aura vast en reageerde hij nergens meer op, zelfs niet op de reset? Huawei P Smart - eerste budgettopper van het nieuwe jaar. Deze website maakt gebruik van cookies?

We adviseren u om te lezen:

  1. Lai
    23.03.2019 05:57
    Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |