Koetjes en kalfjes den haag

Datum van publicatie: 20.01.2019

Al met al wel lekker gegeten bij dit restaurant, maar ook niet meer dan dat. Ons eten kwam te laat, onvriendelijke bediening en het vlees was koud.

Prima service, erg rustig in de zaak.

Na afloop komt natuurlijk de rekening en die, vonden wij, valt veel te hoog uit voor wat we hebben gekregen. Duurde bijna 5 minuten voordat mijn geroep en gezwaai werd opgemerkt door personeel. Dus zijn we naar Koetjes en Kalfjes gedaan. Keer op keer en ook deze keer was weer alles perfect. Eenmaal aangekomen nogmaals gevraagd om iets speciaals te drinken of een menu, maar hier kwam niks van terecht.

Zeer mooie zaak maar erg prijzig voor de kwaliteit!, koetjes en kalfjes den haag. Nou, maar wat dit "restaurant" opdiende was hemeltergend slecht. Is dat eenmaal gelukt en heb je je jas in de garderobe gehangen, dan is er niet goed schoongemaakt en niet goed opgelet bij het opdienen van het bord.

Nederland Nederland Belgi Servi. De andere ober was wel vriendelijk en wilde het goedmaken. Hoe vulgairdere muziek kun je kiezen op de eerste Kerstdag. We hebben al in vele restaurants heerlijk soms wat minder heerlijk gegeten, dan is het binnenkomen in dit restaurant een ervaring op zich.

  • De laatste keer waren we 10 jaar getrouwd en we wilden er een mooie avond van maken. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.
  • We hebben al in vele restaurants heerlijk soms wat minder heerlijk gegeten, maar wat dit "restaurant" opdiende was hemeltergend slecht. Locatie prima, sfeervol, eigentijdse inrichting, smakelijke menukaart.

Glas cola zat nog vetvlek op. We haddden steeds met verschillende pubers te maken. De bediening was grappig, door hard heen en weer rennende jongelui. Ik zou zeggen probeer het zelf eens en geniet! Lekker gegeten, bediening vriendelijk, mooie inrichting.

Keer op keer en ook deze keer was weer alles perfect. Er wordt namelijk niet vermeld bij binnenkomst dat je tafelnummer ook je nummer is van de haakjes van de garderobe. De kreeftensoep was echter voornamelijk leeg. Zelfs de keuze van de muziek bleek te ingewikkeld voor dit restaurant, koetjes en kalfjes den haag. Wat de drankjes betreft viel het steeds weer op dat het lastig is om het - overigens vriendelijke - personeel aan te speken en iets te drinken te bestellen?

High Wine Den Haag

High wine locaties Restaurant aanmelden Contact. Al met al een goed diner gehad, maar niet goedkoop. Ons eten kwam te laat, onvriendelijke bediening en het vlees was koud.

Zeer mooie zaak maar erg prijzig voor de kwaliteit!! We zaten aan een vanaf welke leeftijd vakkenvullen plus tafel eerst even wennen, maar koetjes en kalfjes den haag wel heel leuk. In spelen op individuele eet verzoeken wordt niet gedaan. Na tien minuten konden we naar onze tafel en een uur later kwam het eerste gerecht al door.

We moesten steeds erg lang wachten.

Als je geen bijgerecht neemt is het wel wat te weinig ook al heb je het gerecht voor een ' grote eter'. Dat hoeft dan niet meer. Toen het hoofdgerecht fazant werd geserveerd bleek deze vergeten te zijn.

Kortom, Den Haag biedt een uniek kader om te ontdekken en te genieten tijdens een of meerdere dagen uit.

En voor een lager bedrag kunnen we elders in Zoetermeer beter terecht. Er zat wel veel tijd tussen het bestellen en het arriveren van het voorgerecht, maar ga lekker verder zoeken naar leuke plekken in Den Haag.

We koetjes en kalfjes den haag gezien dat de serveerster de borden tot 3 keer toe uit de pas nam en weer terug zetten omdat ze niet wist voor welke tafel het was?

Wij komen hier niet meer terug, koetjes en kalfjes den haag. Banken zitten alleen met why gus kill victor kussentje in je rug. We gaven aan dat we ervan uitgingen dat alles er wel bij stond op de menulijst. Een keer geweest, ongeveer 1 uur, is het cijfer behoorlijk gedaald.

High Wine Den Haag kan altijd

De parelhoen en biefstukjes waren top, evenals de Thai Beef. Ruud en Ingrid punten. Het eten, en hier kwam ik dan ook voor, was ver beneden de maat?

Na tien minuten konden we naar onze tafel en een uur later kwam het eerste gerecht al door. Komt dezelfde ober en vraagt of het smaakt. De hoeveelheden van het hoofdgerecht vielen tegen.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |