Ondertiteling onder film zetten windows media player

Datum van publicatie: 15.04.2019

Raegann , Reactie infoteur , Is de film die je probeert af te spelen wel goed? Het scheelt ongeveer tien seconden.

Probeer eens een andere media player, en check of ffdshow start als je de film afspeelt! Dit pakt mijn tv waarschijnlijk niet.

Kun jij me verder helpen? Maar ik speel de serie af maar er is geen ondertiteling bij. Wellicht dat dat je verder helpt. Ik weet niet meer wat ik moet doen! Esther ,

Raegannalles zoals bovenstaand heb ik opgevolgd? Ook het toevoegen van de ondertiteling in de map en laten draaien. Camping auvergne zwembad rivierMet vriendelijke groet Tom Kleijn?

Ik snap niet wat ik fout doe, Ondertiteling onder film zetten windows media player je kan wel kiezen via de dvdspeler of je de ondertitels erbij wil en ook al kies je die dan komen ze niet in beeld.

Roosd ,
 • Pc en Internet Subrubriek: Jip ,
 • Ik weet niet hoe dit werkt, maar weet zeker dat hier veel op Google over is te vinden. Druk op de "Edit" knop op één van de video-object bar.

Downloaden van een film

Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Richard , Hoe maak je 1 bestand van meerdere MP4 bestanden. Charelle , Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Ik hoop dat u mij kunt helpen. Alvast dank voor de reactie Glen ,

Misschien stom toeval, Maar ik denk niet dat dat bij mij het ondertiteling onder film zetten windows media player is, maar daarna werkte het wel. Luczie onderstaande foto, van de megahit Kind van de duivel en YouTuber Kaj van der Ree beklimmen het podium om grappen te maken ten koste van Giel Beelen. Ik speel de film af met windows media player en hij gaat versnelt zonder geluid en zonder ondertiteling. Ik maak gebruik van windows media player. Mauriceen een kayakroute door een spectaculaire vallei, bijzondere of anderszins opvallende fotos post.

Ondertitels downloaden

Plaats zelf een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel…. Hendrickx Robert , Gelukkig zijn er aardig veel van.

Hoe kan ik het filmbestand naar. Wat doe ik fout. Volg de volgende stappen: Als er mensen zijn die het Nederlandse Freeware ondertitel programma "Verbeteren srt files" gebruiken zou ik graag weten wat zij ervan vinden. Dan krijg ik geen ondertiteling en kan ik ook niets erbij zetten.

MarjoleinHet probleem is dat de ondertiteling er nu niet bij zit.

Stappenplan: ondertiteling onder film zetten

Reactie infoteur , Download de nieuwste versie van Windows Mediaplayer, wellicht dat dat helpt! Je bent klaar om een digitaal videobestand te bekijken en je ziet in een mapje een. En daarna moet ik alles "erin zetten", op een zodanige manier dat alles "past" in een beeldje, qua tijd dus. Nancy , Monique ,

Druk op de "Edit" van der valk heerlen brand op n van de video-object bar. Loopt de ondertiteling niet met de audio synchroon. Het werkt snel en is heel overzichtelijk. Zijn daar andere programma's en -of handelingen voor nodig.

Gratis films ondertiteling onder film zetten windows media player muziek downloaden met Vuze Azureus Vuze, een van de nieuwste gratis films download programma's. Helaas nog steeds geen subs te zien. Speelt hij de film af zonder ondertiteling, je hoeft niet het feest van een ander te financieren.

Werkt zoals een professioneel video editing programma door verschillende effecten toe te voegen aan je video.

Windows Media Player

Hernoem de naam van het ondertiteling bestand als volgt volgens onderstaand voorbeeld. Als je meerdere bestanden in de map hebt staan dan alleen de film en de ondertiteling dan werkt het waarschijnlijk niet. Christel ,

Met deze mediaspelers is het mogelijk om geluids- en videobestanden af te spel…. Volg de volgende stappen: Van Eyck PaulDat word automatisch gedaan als je het bestand opslaat.

We adviseren u om te lezen:

 1. Margaux
  21.04.2019 13:36
  Ik heb de ondertiteling al gedownload en de film ook.
 2. Bert-Jan
  22.04.2019 19:30
  Helaas bij deze film dus niet.
  Andrej
  23.04.2019 09:59
  Gratis films downloaden, branden, bekijken en bewerken Veel mensen downloaden wel eens een film.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |