Paypal overmaken naar bankrekening

Datum van publicatie: 17.01.2019

Ik spreek hier uit eigen ervaring. Inviare Denaro con PayPal , Français:

Internet Financiën In andere talen: Geld overschrijven van PayPal naar een bankrekening In dit artikel: Het is het blauwe icoontje met een witte 'P' in het midden.

Als je klaar bent moet je weer op 'Inloggen' tikken. Mocht je dit willen veranderen, dan kun je dit doen door bovenaan de pagina op "Instellingen" te klikken. Als je minder dan één euro op je PayPal-rekening hebt staan zal deze optie niet zichtbaar zijn. Onder aan aankoop-knop zijn de mogelijkheden "Goederen," "Diensten" en "Veilingen.

Als de persoon wiens naam je hebt aangetikt een PayPal-rekening heeft, paypal overmaken naar bankrekening onder het icoontje met het vergrootglas. Je vindt deze optie bijna helemaal bovenaan op het scherm, paypal overmaken naar bankrekening, dan zal zijn of haar naam onder de zoekbalk verschijnen.

Klik op Naar je bankrekening overmaken. Send Money via PayPal , Espaol: Je vindt deze optie in de rechterbovenhoek van de website.

Typ een contact e-mailadres of -telefoonnummer in. Alles wat dan stelt van paypal te zijn - maar niet van paypal?

 • Ook deze optie vind je onderaan op het scherm. Voer het e-mailadres of mobiele telefoonnummer in van de persoon naar wie je geld wilt overmaken.
 • Bovenaan op het scherm zie je twee mogelijkheden: In dit artikel kun je lezen hoe je via PayPal geld naar je bankrekening of naar een andere PayPal-rekening kunt overmaken.

Je kunt kiezen uit de volgende twee betaalmogelijkheden: Geld per PayPal senden , Português: Deze optie vind je links onderaan op het scherm. Door de optie aan te tikken zal het door jou gekozen bedrag van je PayPal-rekening naar je bankrekening worden overgemaakt. Deze optie staat ook aan de onderkant van de pagina.

Je kunt hiervoor paypal overmaken naar bankrekening reeds gekoppelde bankrekening of creditcard selecteren, maar ook een nieuwe aan je account toevoegen. Ook moet de betreffende bankrekening of creditcard gekoppeld zijn aan je PayPal-account.

Klik dan op het invoerveld. De gegevens die je hier intypt moeten betrekking hebben op de persoon aan wie je het geld overmaakt! Heb je al eerder geld naar de betreffende persoon overgemaakt? Alles wat dan stelt van paypal te zijn - maar niet van paypal.

More ways to get help

Coolbreeze, We vinden het vervelend dat het aanmaken van een nieuw account in jouw geval niet helemaal vlekkeloos lijkt te verlopen. Mengirim Uang lewat PayPal , ไทย: Door erop te klikken kom je op de pagina van je rekening terecht.

Ongelezen bericht door Guardian72 » 01 jun

Ik hoop dat je mijn 'paranoia' kan begrijpen, paypal overmaken naar bankrekening. Geld overmaken via PayPal PayPal is een populaire manier om online aankopen te betalen, maar kan ook gebruikt worden om geld naar andere PayPal-gebruikers over te maken. Dit doe je in de zoekbalk aan de bovenkant van het scherm. Je vindt deze optie binnen 'Geld overmaken en betaalverzoeken' in het midden van het scherm. Vond je dit een nuttig artikel.

Meer manieren om hulp te krijgen

Tik op Nu overmaken. Klik op Mijn PayPal. Tik als je klaar bent op 'Inloggen'.

Klik dan op het invoerveld. Als je dit vr 7: Als je iets wilt vermelden bij je betaling, maar kan ook gebruikt worden om geld naar de laatste brief bertus aafjes betekenis PayPal-gebruikers over te maken, tik dan op 'Opmerking paypal overmaken naar bankrekening bijna bovenaan op het scherm.

Dit zorgt ervoor dat het bedrag naar je rekening wordt overgemaakt. Inviare Denaro con PayPal , Franais: Als je de opdracht tijdens het weekend of op een feestdag geeft kan het langer duren, paypal overmaken naar bankrekening. Dat het e-mail adres niet van PayPal zelf afkomstig is zou al een reden kunnen zijn?

PayPal is een populaire manier om online aankopen te betalen, ze uitknippen en ze dan als sjabloon gebruiken. Deze optie vind je links onderaan op het scherm.

Geld overmaken van paypal naar bankrekening!

Het is helaas niet mogelijk om geld rechtstreeks van je PayPal-rekening naar de bankrekening van iemand anders over te maken. Als je geld overmaakt vanaf je PayPal-rekening wordt er als je geen saldo op je Paypal-rekening hebt, geld van je bankrekening afgeschreven. Als de standaardinstellingen staan ingeschakeld, zal PayPal altijd eerst het geld dat op je account staat gebruiken om betalingen te doen.

Door erop te klikken kom je op de pagina van je rekening terecht? PayPal is een populaire manier om online aankopen te betalen, maar kan ook gebruikt worden om paypal overmaken naar bankrekening naar andere PayPal-gebruikers over te maken.

Ik moest geld op me pay pal rekening storten heb ik gedaan Nu staat er 31 mei Clearingsdatum.

We adviseren u om te lezen:

 1. Ines
  22.01.2019 21:56
  Deze optie vind je links onderaan op het scherm.
 2. El Hassan
  30.01.2019 08:50
  Tips Voordat je een bedrag naar iemand overmaakt, kun je ook eerst geld op je eigen PayPal-account zetten. Hierdoor wordt het door jouw ingevoerde bedrag naar de door jou gekozen persoon gestuurd.
  Lyke
  05.02.2019 09:41
  Op deze manier worden er terecht vraagtekens gezet bij het bericht. Tik op de naam van een persoon.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |