Peel off masker slijm maken

Datum van publicatie: 14.04.2019

Wanneer je klaar bent met spelen, doe je het slijm in een luchtdichte opbergdoos en zet je de doos in de koelkast. Bewaar ook dit slijm in een afgesloten doos. Als het slijm te vloeibaar is, voeg dan nog wat maïzena toe.

Doe 2 eetlepels 15 gram maïzena in je mengkom en meng alles ongeveer 10 seconden lang. Doe de juiste hoeveelheid afwasmiddel in de kom. Heb je glitter in huis? Roer dit goed door tot het poeder volledig opgelost is in de vloeistof. Als het poeder goed opgelost is in de vloeistof, voeg je een beetje toe aan het masker.

Waar wacht je nog op. Hiervoor heb je de volgende ingredinten nodig:, peel off masker slijm maken. Jaaaa de zon scheen even en ik kreeg lentekriebels. Ook wasmiddelscheerschuim en lenzenvloeistof zijn niet gemaakt om mee te spelen! Instagram -slijmer Alyssa Jagan craftyslimecreator deelt haar trucs om makkelijk n veilig het zachtste, glibberigste en slijmerigste slijm te maken.

Comments • 510

Dat vraag ik me af, maar de kinderen vinden het fantastisch. Roer ondertussen de lenzenvloeistof en baking soda door elkaar in een aparte kom. Voor dit zachte glitterslijm met glitters heb je de volgende ingrediënten nodig:. Doe 2 eetlepels 15 gram maïzena in je mengkom en meng alles ongeveer 10 seconden lang. Het is op korte termijn al gevaarlijk bij hoge concentraties.

Iets wat je waarschijnlijk wel in huis hebt, ook als je geen lenzen hebt. We bewaarde ze in hersluitbare diepvrieszakjes.

Deze leg je uitgerekt naast elkaar en tadaaah! Doe 2 eetlepels 15 gram mazena in je mengkom en meng alles ongeveer 10 seconden lang. Voor dit zachte glitterslijm met glitters heb je de volgende ingredinten nodig:.

Maar deze hoeveelheid is wel voldoende voor een leuke hoeveelheid slijm. Reacties 2 DIY knutselen peel off masker slijm maken.

Zelf slijm maken is een hit, peel off masker slijm maken.

Slijm maken zonder lijm

Goed roeren en dan zie je dat het al begint te binden. De slijm krijgt in principe de kleur van het gezichtsmaskertje dat je kiest, dus als je voor een andere kleur wilt gaan of glitters toe wilt voegen, is dit het moment. Home » Slijm maken zonder lijm:

Als het slijm te vloeibaar is, voeg dan nog wat mazena toe. Dit heb je nodig: Als het afwasmiddel gemengd is met alle mazena, kun je je handen in de kom steken en het slijm met je vingers kneden. Maar deze hoeveelheid is wel voldoende voor een leuke hoeveelheid slijm. Knijp de inhoud van het peel-off masker zakje leeg in een kom of knijp een ruime hoeveelheid uit de peel off masker slijm maken of tube.

Famme Navigation

Roer dit goed door tot het poeder volledig opgelost is in de vloeistof. Wat je ermee kan? In principe is dit yoghurtslijm eetbaar, maar het wordt niet aangeraden om het goedje in je mond te stoppen. De volgende drie basisrecepten maak je makkelijk zelf en zijn heerlijk slijmerig.

  • Doe de inhoud van de zakjes in de kom en voeg een halve lepel water toe.
  • Blijven roeren en vervolgens voeg je de rest toe.
  • Giet vervolgens iedere keer een klein beetje van het lenzenvloeistof en baking soda-mengsel bij het masker, en roer dit door elkaar tot het harder wordt.
  • Doe de inhoud van de zakjes in de kom en voeg een halve lepel water toe.

Wanneer er een slijmerig mengsel ontstaat en alle klontjes eruit zijn, kun je het slijm met de hand kneden tot een klont ontstaat. Begin met het basisrecept en pimp dan met kleur en textuur. Unboxing, peel off masker slijm maken, slijm boete kind thuishouden van school unicorns in 1. Of kant en klaar slijm. Bewaar ook dit slijm in een afgesloten doos. Zorg dat het mengsel n geheel wordt en tada.

Doe 2 eetlepels 15 gram mazena in je mengkom en meng alles ongeveer 10 seconden lang.

Daar is je regenboogslijm. Eén van de populairste combinaties is de fluffyslijm waarbij scheerschuim gebruikt wordt om het lekker fluffy te krijgen. Als je veel slijm wilt, kun je meer afwasmiddel gebruiken, maar gebruik in dit geval ook extra maïzena. Bewaar ook dit slijm in een afgesloten doos.

Zorg dat het mengsel n geheel wordt en tada. Meng nu n lepel lenzenvloeistof met een beetje baking soda. Het kan diarree, dus gooi het weg wanneer het er vreemd uit begint te zien of raar gaat ruiken.

We adviseren u om te lezen:

  1. Kavita
    25.04.2019 06:45
    Voor dit zachte glitterslijm met glitters heb je de volgende ingrediënten nodig:.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |