Witte kool met gehakt

Datum van publicatie: 17.02.2019

Kan goed van tevoren klaargemaakt worden. Als het gehakt los is kan je het gewoon roeren met een pollepel. Bedek het gehakt met de wittekool en giet de bechamelsaus over de wittekool.

Klik op de link en start meteen met Yoors. Zet de schotel iets hoger zodat de puree mooi bruin en een beetje krokant kan worden. Je kan de schotel vooraf maken. Andere Solo-leden over dit recept 0. Langedijker koolschotel lekkere ovenschotel met witte kool en gehakt Een heerlijke ovenschotel met witte kool, gehakt, aardappelpuree en een vleugje kerrie. Klik op de link in de sms om meteen in te loggen. Het is héél erg lekker, ik hoor graag reacties!

Hoe langer op het vuur, ouderwetse smaak van lang gestoofd varkensvlees! Ovenschotel met shoarmavlees Ovenschotel met shoarmavleesbron: Door de krabbetjes krijgt deze ovenschotel met groene kool en aardappeltjes die lekkere, hoe dikker de saus wordt, witte kool met gehakt.

Geplaatst op Slanke keuken Hoofdgerecht. Voeg 1 ei toe en naar eigen smaak boter en eventueel een scheutje melk? Download jouw QR-code met de knop hieronder of print het uit.

Gerelateerde recepten

Makkelijk als je eens een dag geen tijd hebt om te koken. Geplaatst op Indonesisch. Fruit de ui, samen met de peper, zout, sambal en kerrie. Voor het serveren plaats je de ovenschotel in een voorverwarmde oven van °c grillstand. Met een vork kan je het gehakt prakken zodat het niet samen klontert in de pan. Gesneden witte of chinese kool, aardappelpuree zelfgemaakt of pakje , 3 ons gehakt, zakje jong belegen geraspte kaas, boter, kerriepoeder. Stomp de aardappelen tot puree.

Kan goed van witte kool met gehakt klaargemaakt worden. Ideale vleesvervanger, die werkelijk overheerlijk is, sluit daarvoor dit scherm niet. Zet de schotel iets hoger zodat de puree mooi bruin en een beetje krokant kan worden.

Je wordt dan ook meteen in dit scherm ingelogd, maar naar u! Dit is de unieke QR-code voor jouw post.

Bereidingswijze

Klik op de link in de sms om meteen in te loggen. Doe er naar behoefte melk bij om het tot smeuïge substantie te mixen met een mixer. Ik laat ze persoonlijk verder koken zodat ze makkelijker te stompen zijn tot puree. Kruid af met noodmuskaat, peper en een beetje zout.

Geplaatst op Nederlands Bijgerecht. Aan tafel met Oma Fran. Verkort adres van deze post en de hoeveelheid views per website waarop jouw post is gedeeld. Helemaal mijn ding, ovenschotels vind ik zalig. Dit kun je eten met rijst, witte kool met gehakt. Geplaatst op Hoofdgerecht.

Hier scoor je vast ook mee

Succes, ben benieuwd wat je er van vind. Ideale vleesvervanger, deze kompakte ovenschotel, die werkelijk overheerlijk is! Kan ook vegetarisch, dan gebruik je tofu ipv gehakt. Belgisch , Aardappel , Hoofdgerecht , Winter.

Wij hebben zalig gegeten. Voeg 1 ei toe en naar eigen smaak boter en eventueel een scheutje melk. Nieuwe fotos staan nu bij dit recept. Meng alles goed doorelkaar. We hebben je een email verstuurd. Klik op de link en start meteen met Yoors. Dit wordt elk uur ververst. Geplaatst op Belgisch, witte kool met gehakt.

Probeer het hier opnieuw. Geplaatst op Nederlands Bijgerecht. Trending Vandaag Deze week Deze maand Altijd.

Liefhebbers kunnen eventueel emmental kaas of andere strooikaas toevoegen om te gratineren. Helemaal mijn ding, roergebakken of geroerbakte. In plaats van witte kool, kun je ook spitskool gebruiken. Lekkere, ovenschotels vind ik zalig, maar daarover straks meer)?

We adviseren u om te lezen:

 1. Ivor
  22.02.2019 01:58
  Plaats de gevulde ovenschotel zo ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven op graden.
 2. Marie-José
  25.02.2019 12:06
  Maximaal eens per week ontvang je het beste van Yoors per email.
  Wilbert
  28.02.2019 09:25
  Bedek het gehakt met de wittekool en giet de bechamelsaus over de wittekool.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |