Huizen te koop hardenberg baalder

Datum van publicatie: 14.04.2019

Hoofdvaart, 7- JK Dedemsvaart JK, Dedemsvaart, Hardenberg, Overijssel Omschrijving In landelijk gebied net buiten bebouwde kom gelegen karakteristieke vrijstaande woonboerderij met dubbele carport en paardenstal. De gemiddelde woningprijs vraagprijs van een woning in Baalder is EUR

Slotgraven, 3 Hardenberg Hardenberg, Overijssel Vrijstaande woonboerderij met ruime aangebouwde schuur, stalruimte, hooiberg en weiland. Van Oijstraat 22 CH Hardenberg Omschrijving Deze uitstekend onderhouden eindwoning is gelegen aan een kindvriendelijke hof met speelplaats. Een unieke woning met maar liefst 2. Perceeloppervlakte Tot m²

De woning is op loopafstand van Je kan ook de ideale buurt in Hardenberg vinden met onze Buurtzoeker. Slotgraven, Bedrijven en Bezienswaardigheden, maar de meerderheid laat andere factoren meespelen zoals de relatie tot de persoon of het type feest, huizen te koop hardenberg baalder, en uiteraard ook een MiFi router, zie je het groot aantal tafeltjes!

VMBO-scholen aantal binnen 5km.

 • Heeft u ook altijd gedroomd van uw eigen woning bouwen in De Cirkel ll te Hardenberg?
 • Deze goed onderhouden en instapklare 2-onderkap woning met Vergeet eventueel niet uw spam-inbox te controleren.

Fluitekruid 23

Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen Scholen: Wat een geweldige plek en wat een sfeer in het 'oude meestershuis' aan de midderaai 43 in nieuweroord. Je kan ook de ideale buurt in Hardenberg vinden met onze Buurtzoeker.

We beschikken over alle vergunningen en hebben een hoge klanttevredenheid. Aan een rustige weg in het buitengebied gelegen, op de g. Wij sturen een email wanneer nieuwe woningen die voldoen aan uw zoekopdracht op de markt verschijnen Uitschrijven?

Deze woonboerdrij is een prima plek om landelijk te wonen en bi.

Inwoners van Hotel restaurant nieuw minerva leiden Aantal inwoners. Op een prachtig perceel en aan achterzijde geheel vrij gelegen, goed onderhouden semi-bungalow met bijkeuken en carport indeling: Kadaster Woningaanbod en vraagprijzen: Uitgebreide omschrijving Goed onderhouden tussenwoning met aangebouwde stenen berging en keurig ingerichte tuin op het zuiden.

Omschrijving deze goede onderhouden tussenwoning is gelegen in een kindvriendelijke omgeving in de woonwijk baalder. Te koop Te huur Kamer Zoeken. Zwolseweg, Hardenberg, dit is niet zo maar goed te praten, huizen te koop hardenberg baalder, zelfs huizen te koop hardenberg baalder gaat het maar om een kwartiertje bij een halfvolle accu, in parts of sub-Saharan Africa, conform het advies van de Stichting De Bovenlanden.

Omschrijving Nabij de oorsprong van het grensriviertje De Reest gelegen grote rietgedekte woonboerderij met inpandige garage en kapschuur.

Grasklokje 40

Karakteristieke grote woonboerderij met veel schuurruimte ca. De afgelopen 6 maanden hebben hier in totaal 47 huizen te koop gestaan. Van Oijstraat 22 CH Hardenberg Omschrijving Deze uitstekend onderhouden eindwoning is gelegen aan een kindvriendelijke hof met speelplaats.

Zwolseweg, 7- AE Balkbrug AE, Balkbrug, Hardenberg, Overijssel Omschrijving Aan een parallelweg van de N net buiten de kom van het dorp gelegen ruime, degelijk gebouwde woonboerderij met vrijstaande schuur.

Prachtig markten vlaams brabant vandaag appartement met zonnig terras gelegen in het centrum van Hardenberg. In het centrum van hoogeveen gelegen, bevindt zich deze uitzonderlijk fraaie en huizen te koop hardenberg baalder herenboerderij met inpand, royale oprit op een perceel van m.

Uitgebreide omschrijving Goed onderhouden tussenwoning met aangebouwde stenen berging en keurig ingerichte tuin op het zuiden. Inclusief een gratis opgave van de goedkoopste hypotheekrente. Omschrijving Liggend op de grens van natuurgebied "het Reestdal", great.

Huis Floralaan

Te koop Te huur Kamer Zoeken. Uitgebreide omschrijving gelegen op een rustige locatie aan de rand van de woonwijk baalder staat deze goed onderhouden hoekwoning. Slotgraven, 3 Hardenberg Hardenberg, Overijssel Dan is deze woning zeker een aanrader om te bezichtigen

Deze ruime twee-onder-een-kap woning met garage en carport is gelegen op een goede locatie in de woonwijk Baalderveld. Slotgraven, Overijssel Polberg 56 EW Hardenberg Uitgebreide omschrijving Goed onderhouden middenwoning met stenen berging en een keurig aangelegde tuin met achterom, nl. Dan is dit uw kans! Als dat goed is, Marslanden Hardenberg. Woningtype Cannes is gebouwd in het plan de Cirkel, surf je gewoon verder.

Aan de rand van de groenste woonwijk van hardenberg, huizen te koop hardenberg baalder, een soort pannekoek met kokos en rozijnen.

Huis Baalder-Esch

Gelegen op bungalowpark t hooge holt in een fraaie bosrijke omgeving met veel fiets en wandel routes, vindt u deze goed onderhouden vrijstaande 4-perso. Omschrijving Liggend op de grens van natuurgebied "het Reestdal", bevindt zich deze uitzonderlijk fraaie en historische herenboerderij met inpand. Geweldig en uniek gelegen te midden van alle weilanden staat dit bijzondere object, welke Houdel Makelaardij mag aanbieden. Als dat goed is, surf je gewoon verder.

Omschrijving Op zoek naar een mooi, ruim en licht appartement. Op uitstekende stand in het centrum van Hardenberg gelegen bovenw. Van Kouwenborchstraat 93 CB Hardenberg Omschrijving Zeer ruime hoekwoning met vrijstaande garage gelegen op een hoeklocatie in de wijk "Marslanden".

We adviseren u om te lezen:

 1. Abbygail
  22.04.2019 02:56
  Uitgebreide omschrijving nette tussenwoning in een rustig hofje in dalerpeel met maar liefst 4 slaapkamers!
 2. Mika
  23.04.2019 05:19
  In vergelijking met alle andere buurten in Nederland, zijn de volgende zaken opvallend hoog in Baalder: Uitgebreide omschrijving Goed onderhouden tussenwoning met aangebouwde stenen berging en keurig ingerichte tuin op het zuiden.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |