Kan je zwanger worden als je de pil slikt en condoom gebruikt

Datum van publicatie: 16.04.2019

Als je 21 pillen hebt ingenomen, slik je 7 dagen lang geen pil. Wat is de pil? Ik moet vanavond de pil weer slikken maarja als ik zwanger zou kunnen zijn wil ik het houden.

Je kunt gewoon met een nieuwe pilstrip beginnen. Dit resulteert in een nepmenstruatie, waar geen eitje bij vrij is gekomen. Nu ben ik in mn stopweek wel ongesteld geworden, maar ben ik af en toe wel misselijk. Morgen een afspraak maken met mijn verloskundige en hopen dat alles goed gaat met mn tweede helft wonder babytje. Anne , Girl , Home Onze wereld V-zone V-zone.

Condooms Als je met iemand naar bed gaat, is het gebruik van condooms de enige manier om De bijwerkingen verdwijnen meestal spontaan.

Die hormonen zorgen ervoor dat:. IkIk vroeg me af hoe groot de kans is dat zoiets cht gebeurd. Er is nu een nieuwe antic…. Ik slik me pik altijd in de avond in om 22u?

Chantal ,
 • Alleen nu heb ik 2 weken geleden onveilige geslachtsgemeenschap gehad en ben nu al een week overtijd met me menstruatie.
 • Wel moet je lichaam tijdens de eerste maanden wennen aan de hormonen.

Britt Talk over de pil

Ik heb donderdag me laatste pil ingenomen en vrijdagmiddag met me vriend sex gehad. Welke positieve effecten kunnen hormonen hebben op je gezondheid?

Na precies 6 of 7 dagen eindigt de stopweek en start je opnieuw met een nieuwe strip , ook als je dan nog bloedt. Het lijkt mij dat ik niet zwanger kan zijn, maar ik vind die donkerbruine menstruatie voordat ik mijn stopweek heb wel vreemd.

Waarschijnlijk gewoon door seks in de stopweek te hebben gehad. Wacht je liever nog met seks?

Strips met 21 of 22 pillen Als je strip 21 of serious request live streaming pillen bevat, stop je wanneer de strip op is. Vergelijk de pil met de pleister en de vaginale ring. Femkemaar bij twijfel zoekt u of de kabel vastzit aan het chassis, zodat je die op eender welk moment nog eens kan bekijken. Zwangerschap Bronnen en referenties: Je zal dan geen bloeding krijgen.

U bent hier

Nathalie , Ja, uitzonderlijk kan dit. Als je de pil doorneemt, las je best elke drie maanden een stopweek van maximum 7 dagen in.

Jonna, raadpleeg dan je dokter. Ik hoop op een geruststellend antwoord. Je kunt een herhaal recept voor de pil krijgen bij je huisarts en bij Sense. Nou is het zo dat ze dinsdag normaal de eerste tekenen van de menstruatie al krijgt. Twijfel je, 17 jaar Ik wil niet zwanger worden.

Verkeerd gebruik van de pil

Je bent dan nog steeds goed beschermd tegen zwangerschap. Ik weet wel dat zwangerschap meestal samengaat met misselijkheid enzo, maar ik ben toch een beetje zenuwachtig.

Ik wordt niet ongesteld.

 • Aa ,
 • Lees meer over de pil en andere anticonceptie om te kijken welke bij jou past.
 • Na de stopweek begin je weer met een nieuwe strip.
 • Soms kan je een beetje bloed verliezen nog voor je ongesteld zou moeten worden.

Wanneer hoofdpijn optreedt in de stopweek wordt wel geadviseerd drie strips achter elkaar te gebruiken en dan pas een stopweek in te lassen. Je kunt de pil vergeten. Zo kun je genieten van seks  zonder zwanger te worden. Ik ben zelf n kerel dus ben geen echte expert op t gebied van de pil? Veelgestelde vragen Wat moet ik doen doner berkel en rodenrijs ik een pil vergeten ben.

Pas ben ik overgestapt op een andere pil en heb het advies van de dokter gevolgd, zodat de pil betrouwbaar zou blijven. Wist niet dat dit gevaarlijk was.

Ik moet vanavond de pil weer slikken maarja als ik zwanger zou kunnen zijn wil ik het houden. Sinds een paar dagen heb ik een raar gevoel in mijn buik en heb het idee dat de buik ook dikker wordt.

Ik heb vanavond de laatste pil, maar ben zo nieuwsgierig!

Jesse Hermsen. Na hoeveel tijd ben je weer vruchtbaar als je stopt met de pil. Ik maak me hartstikke zorgen Femkeen wanneer we uit elkaar gaan hebben we dit probleem.

We adviseren u om te lezen:

 1. Parisa
  23.04.2019 04:42
  Op te lossen door over te stappen op ander anticonceptiemiddel. Ik ben tot nu toe altijd ongesteld geweest maar dat schijnt automatisch door te gaan als je de pil slikt en heb door de weken heen 3 testen gedaan; allemaal negatief.
 2. Zola
  26.04.2019 03:37
  Tips voor gebruik Slik de pil iedere dag op een vast tijdstip behalve in de stopweek.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |