Met de auto op de trein naar noorwegen

Datum van publicatie: 09.04.2019

Hutten en vakantiehuizen Novasol - de beste prijs voor je eigen vakantiehuis Dansommer - mooi aanbod vakantiehuizen in Noorwegen. Jotunheimen is bovendien een wereldvermaard activiteitencentrum: Er zijn meer dan 50 vliegvelden in Noorwegen.

Momondo - vind goedkope vluchten. Buro Scanbrit - vakantie voor natuurliefhebbers. Daarvandaan rijdt er een shuttlebus naar het park. Uw e-mail adres verplicht. Het is een varende hotelkamer, met alle comfort van thuis, die je tegelijkertijd de pracht van de lange Noorse kustlijn doet beleven.

For a better user experience please enable localStorage or use a different browser. Op de klassieke toer. Features of this page require a browser with localStorage enabled.

Je bent al geabonneerd op deze nieuwsbrief. Deze treinen zijn voorzien met slaapcoups.

Het is een varende hotelkamer, met alle comfort van thuis, die je tegelijkertijd de pracht van de lange Noorse kustlijn doet beleven. Met een beetje geluk zie je misschien zelfs een ijsbeer.

Treinen in Noorwegen

Plan je reis goed, profiteer optimaal van je verblijf en krijg je precies wat je wilt. Met de auto Hier vind je alles wat je moet weten over rijden in Noorwegen: Laat je meeslepen door een van de meest spectaculaire schouwspelen aan de uitgestrekte hemel: In onze treinreizen zijn diverse trajecten verwerkt. Het is dan ook logisch dat wij graag onze beste tips voor een leuk verblijf graag met je delen. Copyright © Innovation Norway. Als je nog nooit een bezoek aan een middeleeuwse houten staafkerk hebt gebracht, mag je de Heddalkerk in Notodden niet overslaan.

Flm vanuit de cabine We reden mee met de machinist en conducteurs op het schitterende spoortraject van Flm? Ja, of zelfs al in drie dagen! Treinrondreizen Treinvakanties Interrail Passen Treintickets. Authentic Scandinavia  - spannende tochten door Noorwegen. For a better user experience please enable localStorage or use a different browser.

Kaartjes kopen

Neem van daaruit een bus naar de fjorden. Met de trein Een uitgebreid spoorwegennet verbindt Noorwegen met de andere Scandinavische landen en de rest van Europa. Het aanleggen van de Flåmsbaan was een kunstwerk op zich! Nettbuss - reis met de bus door Noorwegen.

Er zijn in Noorwegen rechtstreekse verbindingen naar de Amerikaanse west- en oostkust, ga je akkoord met ons Privacy-en-veiligheidsbeleid! Radisson Blu - ontdek je favoriete bestemmingen? Door onze site te gebruiken, en ook naar verschillende bestemmingen in Europa.

Er zijn regelmatige treinverbindingen vanuit Oslo naar Kopenhagen, Stockholm en Gteborg. Gelegen tussen Oslo en Stavanger, too, echter de bezoekers zijn helaas niet van onze slag.

Noorwegen: snelle feiten

De verschillende treintrajecten op een rij: Noorwegen is een populaire bestemming voor cruiseschepen en verschillende routes leggen dan ook aan in één van de Noorse havens. Met de trein naar Berlijn Nederlandse grens, bv.

Up Norway - reizen op maat. Het uitgebreide Noorse spoorwegennet spreidt zich in een waaiervorm rondom Oslo uit.

Nordic Choice Hotels - een ander hotel. Hoe lang vlieg je naar Noorwegen Enkele met de auto op de trein naar noorwegen Kjerag zomerwandeling Veiligheid voorop:.

Als je nog nooit een bezoek aan een middeleeuwse houten staafkerk hebt gebracht, mag je de Heddalkerk in Notodden niet overslaan. Reis door het afwisselende landschap Aan boord van de beroemde Bergensbaan Bezoek de Hanzestad Bergen?

Walrus op een strand, Spitsbergen. Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection. Tevreden gasten komen namelijk terug, en voor je het weet heb je vrienden voor het leven gemaakt.

Treinrondreizen in Noorwegen

Widerøe - de grootste regionale luchtvaartmaatschappij in Scandinavië. Meer over treinen in Noorwegen. Na Myrdal daalt de Oslo-Bergen trein af naar Bergen, een mooie havenplaats met schilderachtige huizen.

Daarvandaan rijdt er een shuttlebus naar het park. De Dovrebaan Gelegen tussen Oslo en Trondheim? Langs dit traject liggen tal van kleine plaatsjes.

Authentic Scandinavia  - spannende tochten door Noorwegen.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |