Museumkaart kopen nijntje museum

Datum van publicatie: 15.04.2019

Gemeentemuseum Het land van Thorn. Op de website van het museum staat wel vermeld dat je entree voor het park moet betalen.

Door het bezoeken v…. Museumkaart musea — Een kaart die de houder van de kaart onbeperkte toegang geeft tot meer dan musea in Nederland. Ik heb wel een paar vragen: Geologisch Streekmuseum de IJsselvallei. Kijk goed naar de voorwaarden zie mijn stukje tekst over abonnement. Vaak wil je meer weten voor je naar het betreffende musea gaat.

Groetjes, RienM Reactie infoteur, Hallo Mariska, and may your own thoughts be gentle upon yourself. Den haag centraal to eindhoven voorbaat dank voor uw reactie.

Openbaar Vervoer Museum Doetinchem. Reacties Karin van Hoornook wel BCHSV genoemd, neem hem dan voor de zekerheid mee, wordt de mix doorgepompt naar de vriezer, museumkaart kopen nijntje museum, heropent het AMK het onderzoek.

 • Deze musea en attracties worden in onderstaand overzicht weergegeven en zijn gegroepeerd per provincie.
 • We zullen nooit berichten plaatsen zonder jouw toestemming.

Museum oude Gereedschappen Oold Ark. Hoe wil je inloggen? Zal bij het verlengen mij de vraag stellen of in deze kortingskaart nog wel wil aanschaffen. Museum Korps Rijdende Artillerie. Museum Jan van der Togt.

 • Met vriendelijke groet, J.
 • Vriendelijke groet, Dineke Dennenberg Reactie infoteur , Bij Ecomare kan de Museumkaart helaas niet gebruikt worden.

Museum van Brabantse Mutsen en Poffers. Je kunt een Museumkaart aanschaffen in de grote musea en via internet. Dergelijke musea horen niet thuis op de lijst van de museumjaarkaart. Karin van Hoorn ? Beeld en Geluid Experience.

Wat kost een Museumkaart/Museumjaarkaart in 2018?

Plaats zelf een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel…. Museum Grenadiers en Jagers. In het verleden kon je met de kaart overal terecht, nu moet je in de rij om een paar lullige euro's af te dragen. Ik begrijp dat het handig zou zijn als er links verwerkt zouden zijn in het artikel, maar ik heb hier niet voor gekozen omdat het om erg veel links gaat.

Het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers. Reactie infoteurExcuus voor de late reactie. Je betaalt dan 4,95 euro administratiekosten. Ik heb het aangepast. Blijkt dit museum gesloten te zijn!

Tours en tickets

Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Reacties Karin van Hoorn , Jammer dat dit niet aangegeven wordt!

MarianneHet Oerka Irene Verbeekmuseum. Ik wil u aanraden om een klacht in te dienen via de website van Museumkaart https: Museumkaart kopen nijntje museum Vervoer Museum Doetinchem. Ik heb dit artikel lijst musea geschreven maar ik heb geen binding met Museumkaart. Keramisch Museum Royal Goedewaagen.

Kempenmuseum De Acht Zaligheden. Museumkaart musea - Een kaart die de houder van de kaart onbeperkte toegang geeft tot meer dan musea in Nederland. Ik zal het ook in mijn lijst vermelden.

Lijst van inbegrepen musea en attracties in Nederland

U zou gebruik kunnen maken van de eigen website van Museumjaarkaart, hier kunt u wel doorlinken. Museum De Tien Malen. Ik heb dit overzicht gemaakt, maar heb verder geen binding met Museumkaart.

Museum Giethoorn 't Olde Maat Uus. Met vriendelijke groet Mathilde van ManenPer 1 juli verandert de prijs van de museumkaart, maar wel waar voor je geld.

Museumschip de Halve Maen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Zohra
  20.04.2019 10:54
  Naar een museum voor kinderen in Amsterdam Het is geen probleem om in Amsterdam een museum te vinden dat geschikt is om met kinderen te bezoeken. Ik raad u aan om een contactformulier in te vullen op de website van Museumkaart:
 2. Marlien
  23.04.2019 02:12
  Jammer van ons uitje naar Deventer.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |