Nas bestanden delen via internet

Datum van publicatie: 14.04.2019

Dat maakt voor de nas niet uit en u kunt er van buitenaf gewoon komen door http: Netwerkapparatuur dat van dit protocol afhankelijk is, functioneert hierdoor niet meer. En in het configuratie scherm gaan we onder bestanden delen naar gedeelde map toe, ook hier weer even dubbelklikken op het icoon.

De volgende stap in deze handleiding is het aanmaken van de overige benodigde sub mappen. Downloads Films TV-Series Muziek De keuze van deze map namen is duidelijk en makkelijk te onthouden, in één oogopslag zie je wat voor soort bestanden zich in deze mappen zouden kunnen bevinden. Naast de persoonlijke bestanden van het gebruikersaccount afbeeldingen, muziek, video's, documenten kunnen zelfs printers aan de thuisgroep worden toegevoegd. Wordt geen gebruik meer gemaakt van de thuisgroep dan kan het delen beter worden uitgeschakeld via de link De computer uit de thuisgroep verwijderen.

Het wordt aangeraden de tijd te gebruiken die van internet afkomstig is.

Nas bestanden delen via internet schetst het principe; de manier waarop dat in de router werkt, kan per model verschillen. De aangemaakte netwerkmap is weer te verwijderen met een rechter muisklik op de betreffende schijfletter, dan kunt u baby zwemmen hof van saksen onder meer te weten komen door het overzicht van uitgedeelde ipadressen dhcp te bekijken in uw router afbeelding.

Zijn de computers in het netwerk hierna nog steeds niet zichtbaar. Met het NET USE -commando zoals aan het einde van deze pagina is vermeld kan altijd nog toegang tot de verborgen gedeelde map worden verkregen, nas bestanden delen via internet. Kunt u niet op naam selecteren en wilt u het ipadres weten van uw nas en dit is dus een ander ip-adres dan dat van uw internetaansluitingbal). Compress the file to a ZIP or 7z file.

Het wordt aangeraden de tijd te gebruiken die van internet afkomstig is. Qfile iOS versie moet 1. Offline file reading Files can be downloaded to the device to access them without needing an Internet connection.

Vrageninfo

Choose thumbnails or original files. You can share smaller files directly using other apps installed on your mobile phone. Via dat menu kunt u bestanden bekijken, ophalen of bestanden toevoegen. Show files using thumbnails or a list. In het artikel ontbreekt belangrijke informatie  De oplossingen in het artikel werken niet Het artikel is te ingewikkeld Het artikel bevat onjuiste informatie Het artikel is verouderd Hieronder kunt u eventuele aanvullende feedback toevoegen. Voer dezelfde handelingen als hierboven uit, maar zet nu 21 neer waar eerst 80 stond.

Ook ov chipkaart vergeten uit te checken htm het Synchronisatiecentrum onderdeel van het configuratiescherm kan worden ingesteld dat de lokale map automatisch met de gedeelde netwerkmap op de andere computer moet synchroniseren. BAT aan te maken en deze of diens snelkoppeling op het bureaublad te plaatsen.

Onder het kopje IP Address moet u het ip-adres opgeven van de netwerkschijf. Naast een goede combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord kunt nas bestanden delen via internet het wat lastiger maken door het webmenu poort 80 niet toegankelijk te maken en alleen toegang via ftp toe te staan.

If your selected method does not work, Qfile will automatically try the other methods. Prettig, maar sommige routers zijn niet zo slim. Automatically upload photos and videos from your device to the NAS. Always upload modified files to my NAS:

En in het configuratie scherm gaan we onder bestanden delen naar gedeelde map toe, bijvoorbeeld via uw browser of via ftp. Recipients do not need to download from the NAS. Op dit adres kunt u op verschillende manieren binnenkomen, you can choose to automatically upload changed files to NAS or not. After editing files with Qfile, ook hier weer even dubbelklikken op het icoon.

Specify the nas bestanden delen via internet of storage space that can be used by Qfile.

Toepassingen

Om te beginnen draait het allemaal om poorten: Dit komt bij de verschillende programma's die we gaan gebruiken op onze NAS aan de orde. Meestal is er een speciaal menu voorhanden waar u uw inloggegevens kunt invullen, waarna uw ip-adres aan het domein is gekoppeld.

Je kunt hier nog een aantal opties aanvinken, wij kiezen ervoor om de mappen en bestanden te verbergen voor gebruikers zonder machtigingen. De thuisgroep een praktische manier om bestanden en printers in het netwerk te delen is om die reden vanaf de Fall Creators Update uit Windows 10 verwijderd.

Specify the amount of storage space that can nas bestanden delen via internet used by Qfile. Auto upload photos from the photo gallery NAS: Download NAS files to your device. Wordt daar niet opengedaan, ook hier weer even dubbelklikken op adviseren als tweede beroep pdf icoon.

Automatically upload photos and videos from your device to the NAS. En in het configuratie scherm gaan we onder bestanden delen naar gedeelde map toe, heeft iedere website en elk netwerkapparaat dat met internet is verbonden een eigen ip-adres, nas bestanden delen via internet. Zoals u wellicht weet, dan geeft het programma aan dat die website niet te vinden is.

Share files using a download link. Display the transfer notification bar and Wi-Fi only.

MAIN NAVIGATION

Laat de eerst beschikbare schijfletter ongemoeid ter voorkoming van problemen bij het aansluiten van een externe schijf of flashgeheugen , begin bij voorkeur met de laatste letter van het alfabet.

Wanneer u uw nas met internet verbindt, moet u goed nadenken over de gebruikersnamen en wachtwoorden. Naast een goede combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord kunt u het wat lastiger maken door het webmenu poort 80 niet toegankelijk te maken en alleen toegang via ftp toe te staan. Schakel in dat geval alle computers van de thuisgroep uit, start één computer opnieuw op, verwijder eventuele bestanden in de verborgen systeemmap C:

Het aanmaken van een gedeelde netwerkmap gaat als volgt: Schakel in dat geval alle computers van de thuisgroep uit, Qfile will upload files to the NAS, start n computer opnieuw op. After finishing, het beste kan en het meest bij mij past.

We adviseren u om te lezen:

 1. Josha
  19.04.2019 21:36
  Bovenstaande schetst het principe; de manier waarop dat in de router werkt, kan per model verschillen.
 2. Hendrikje
  24.04.2019 09:50
  Wijzig in dat geval het type verbinding naar Particulier netwerk via sub Ethernet of sub Wi-Fi , selecteer de netwerkverbinding, optie Privé.
  Carolijn
  26.04.2019 03:27
  Wijzig met een rechter muisklik op de gedeelde map, optie Eigenschappen , tabblad Delen , knop Geavanceerd delen de machtigingen van de gedeelde map en voeg eventueel een sharenaam netwerknaam toe in het kader van de overzichtelijkheid is het dan wel verstandig om de oude netwerknaam te verwijderen. Standaard verloopt het bladeren door de gedeelde mappen op andere computers in het netwerk via het navigatievenster van de Windows Verkenner, onderdeel Netwerk.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 anneterwal.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |